با سلام
من هم مشکل pouya 16 و ali_kh رو دارم ، در قسمت ایجاد جداول پایگاه داده هنگ میکنه!
لطفا راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من هم مشکل pouya 16 و ali_kh رو دارم ، در قسمت ایجاد جداول پایگاه داده هنگ میکنه!
لطفا راهنمایی کنید
در نصب جوملا 3 در قسمت ایجاد جدول های پایگاه داده (تقریبا 100 جدول ایجاد میکنه) هنگ میکنه بدون هیچ پیغامی ، مشکل چیه؟
دروود
از چه هاست رایگان استفاده میکنید ؟
مشخصات سرور رو قرار بدید
در پناه ایزد
سلام مرصاد جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من از سرور رایگان گیگفا استفاده میکنم . نمیدونم چرا اینطوری شد ! :( تا حالا بالای 10 دفعه روی همین سرور های گیگفا جوملا های مختلف رو نصب کردم بدون مشکل ولی ایندفعه چرا اینطوری شد رو نمیدونم !!! :( در ضمن آدرس سایتم رو واست پی ام دادم میتونی خودت مراحل نصب رو چک کنی . ممنون
هاست های رایگان این دردسرها رو دارند
پیشنهاد میکنم یک بار برای همیشه به هاست های تجاری و با کیفیت لینوکسی مهاجرت کنید تا مشکلات شما حل شوند
در پناه ایزد
مرصاد جان هاست من لینوکسی هست و تا حالا هم هیچ مشکلی باهاش نداشتم هم جوملا هم ......... روش نصب کردم بدون مشکل این اولین دفعه هست ! یعنی واقعا هیچ راه حلی ؟؟؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]