-
من خودم از aidanews استفاده میکنم که ماژول بسیار زیبایی هست.
این هم یه ماژول دیگه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این هم لینک توضیحاتش تو همین انجمن
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
جناب "Khademian" ، بسیار متشکرم از افزونه فوق العاده "مجموعه های ویژه" که توسط یکی از دوستان انجمن فارسی سازی شده است چون بعد از
مدت زمان طولانی که برای یافتن یک افزونه نمایش اخبار صرف کردم این افزونه فوق العاده مشکل رو حل کرد.
اما فقط یک مشکل باقی مانده که البته این مشکل را با افزونه های بسیار دیگری که استفاده کردم داشتم و شاید اصلا مشکل از افزونه نباشد.به هر
حال مشکل این است که:
ابتدا به لینک مقابل که صفحه معرفی نرم افزار سایت من هست وارد شوید:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]؛
سپس بر روی لینک یکی از نرم افزارهای معرفی شده در این صفحه وارد شوید؛
خب ، می بینید که به جای اینکه تنها مطلب انتخاب شده نمایش داده شود ، گزینه هایی که از طریق ماژول نمایش اخبار در صفحه اول معرفی نرم افزار
نیز نمایش داده می شوند که این جالب نیست.
حالا نمی دانم مشکل از کجاست ، لذا از دوستان هر کس که می تواند راهنمایی کند.
با تشکر دوباره از جناب "Khademian" و سایر دوستان
-
مدیریت ماژول ها > شما نمایش ماژول معرفی نرم افزار رو باید به صورت نمایش فقظ در صفحه اصلی قرار بدید ...
در پناه ایزد
-
این کار رو کردم مشکل حل نشد
-
یکی از دوستان در یک پستی گفته بود این مشکل از آنجا نشات می گیرد که شما هر منو را به یک مجموعه اختصاص نمی دهید و باید شما
به هر منو یک مجموعه را اختصاص دهید . بنده همین کار را کردم اما اتفاقی که نیفتاد هیچ مشکل دو تا شد و مشکل دوم که پیش آمد این بود
که در صفحه معرفی نرم افزار علاوه بر نمایش ماژول ، همه مطالب ایجاد شده را نمایش داد.
با توجه به اینکه من در تنظیمات منوی معرفی نرم فزار قسمت "نوع آیتم منو" را برابر "مجموع بلاگ" قرار داده ام ، حالا با این دو مشکل چکار باید کرد؟
با تشکر
-
جناب "mersad" مشکل در ابتدا حل نشد ، اما بعدا مشکل حل شد ؛ اما من نمی خواهم که این ماژول را در صفحه اصلی سایتم نمایش بدهم ، بلکه می خواهم
در صفحه معرفی نرم افزار نمایش بدهم.
حالا باید چکار کنم؟
-
ماژول رو باز کن و پایین صفحه انتخاب کن که تو کدام صفحات نشون داده بشه. همین
-
دوست عزیز ، در همه صفحات یه غیر از صفحه اصلی ، این مشکل وجود دارد
کسی می تونه راهنمایی کنه؟
-
بچه ها مشکل حل شد ، از همه تون متشکرم.