خیلی زحمت کشی ولی اگه به صورت کامپوننت کارتو ارائه میدادی ، میتونستی کامپوننت خودتو در اکثر سایتهای مامبو خارجی ببینی
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی زحمت کشی ولی اگه به صورت کامپوننت کارتو ارائه میدادی ، میتونستی کامپوننت خودتو در اکثر سایتهای مامبو خارجی ببینی
سلام
یعنی میشه به عنوان یه کامپوننت استفاده کرد؟؟ آخه برای نصب باید اکثر فایلها دوباره جایگزین بشن و ممکن موقع نصب روی بعضی از مامبوها به مشکل بر بخورن و اون فایل ریپلیس نشه. فکر میکنم آخرش باید با همین پچ کردن دستی مامبو رو آجاکاسیش کنیم.
یا حق
بله میشه!
از اون نظر مشکلی نیست ;)
باشه کامپوننتش می کنم .
ولی همونطور که میدونید این هنوز آزمایشیه و خیلی مشکلات داره .
من که گفتم فعلا دارم روش کار میکنم .
روی فایر فاکس رو بعضی تم ها مشکل داره و خیلی مشکلات دیگه .
امیدوارم کمکم کنید تا مشکلاتش بر طرف شه .
اونوقت یه کاموننت با بخش مدیریت کامل براش طراحی می کنم .
فعلا بیشتر در حالت تسته .
علی آقا راستش نمیدونم چه تغییراتی تو فایلهات دادی ، ولی بهتره اون تغییرات زیاد نباشه ، چون ممکنه تو ورژن های قبلی مامبو مشکلاتی باشه که باعث هک شدنت بشه .
پس بهت پیشنهاد میکنم ورژن مامبوی استفاده شدت رو تغییر بدی . من فایل رو برات فرستادم .
یه سوال از تیم مامبو لرن :
قسمت PDF ُاز برای زبان فارسی کار نمی کنه . یعنی وقتی میسازه ، تو آکروبات ریدر فارسی نیست و مشکل داره .
امیدوارم حل شه . کمکی خواستید در خدمتم .
فعلا خداحافظ . زمان ریلیز مامبو آجاکس بعد خرداده تو تیر و اونورا . ;D ;D ;D
[quote author=amin_pro link=topic=5352.msg38893#msg38893 date=1180165389]
یه سوال از تیم مامبو لرن :
قسمت PDF ُاز برای زبان فارسی کار نمی کنه . یعنی وقتی میسازه ، تو آکروبات ریدر فارسی نیست و مشکل داره .
امیدوارم حل شه . کمکی خواستید در خدمتم .
[/quote]
این مورد رو تیم مامبو لرن برنامه نویسی کرده لطفا با info تماس بگیرید .
یاعلی
سلام دوستان .
در پی گشتن من دنبال چیزهایی که مامبو یا جوملا رو آجاکس کنه ، به یه جاهای بدی رسیدم از جمله :
1. پرتال مامبو رو خیلی ها تغییر دادن و با اسم های دیگه منتشر کردن ، مثلا میترا و جوملا و ... .
به نظر من این ها همش خلافه ، ما نباید اسم مامبو رو به هیچ وجه عوض کنیم ، حد اقل به احترام اوپن سورس بودنش . من به اینجا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
رفتم و متوجه خیلی مسایل شدم که ناراحتم کرد . شمام میتونید بخونیدش ، از مدیران هم درخواست می کنم اگه لینک دادن ممنوعه این یکیو دیگه نادیده بگیرن چون خیلی چیز مهمیه و همه باید بدونن که سرشون کلاه نره .
2. یه چندتا پلاگین خارجی برای آجاکس مامبو و جوملا که اگه منظور بد نگیرین ، انسافا به درد لای جرز می خورن .
3. به یه سایت رفتم که میترا پلاس عرضه می کرد ، آجاکس هم بود ، ولی آجاکس این از بقیه بدتر بود ، نمی خوام بگم من کارم خوبه یا ید ، من با بقیه مقایسش می کنم .
به هر صورت من تصمیممو گرفتم ، می خوام این مامبو آجاکس رو قدرتمند تر از همه ی پلاگین های آجاکس کنم ، شما دوستان هم لطفا کمکم کنید ريال باگ ها رو ارایه بدید تا من بررسی کنم .
باز هم ممنون از کمک های شما .
در ضمن برای دوستانی که بیشتر کمکم کنند جایزه هم می زارم . اگه خدا بخواد بعد از ریلیز ، هر بار که پچ جدید بیاد ، اول به اونا می دم ، بعد منتشر می کنم .
راستی اون قضیه ی PDF هم توی جوملا حل شده توسط یه PDF ساز جدید پی اچ پی که UTF هم پشتیبانی می کنه . اطلاعات بیشتر : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فعلا خدا نگهدار .
سلام دوستان .
امروز اومدم تا مامبو آجاکس 3 رو معرفی کنم . شما میتویند در سایت :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه دموی کامل از مامبو آجاکس 3 رو ببینید .
امیدوارم خوب شده باشه و لطفا مشکلاتش رو بگید تا حل کنم . فعلا خدا نگهدار .
در مورد اینکه چرا برای دانلود نذاشتمش دلایل زیادی دارم از جمله این که هنوز پنل مدیریتش کامل نشده .
فعلا خدا نگهدار . ;)
یه سوال کوچیک هم داشتم اونم اینه که درخواست من برای عضویت در گروه مامبولرن هنوز بی پاسخه بعد از حدود 20 روز ؟!
من به info at mambolearn.com میل زدم و مشخصات رو دادم ولی دریق از حتی یه جواب کوچولو ! :-\
***برای جلوگیری از اسپم ایمیل ویرایش شد
سلام
خسته نباشید ...
اگر با انتشار هر نسخه Changelog هم منتشر کنید کار خیلی بهتر و حرفه ای تر خواهد بود .
..................
در مورد سوالتون :
جواب شما هم در ایمیل دقیقا 30/5 فرستاده شده اما دوباره در انجمن برای شما پیام خصوصی ارسال میشه ...
البته ایمیل شما 20 روز قبل به دست ما نرسیده بلکه "Sun 2007/05/27 03:37" به دست ما رسید ... ;)
یا علی
خوب مشخصات رو یادم رفت بگم :
1 . یه سیستم آجاکس کامل .
2. دارای حد اقل امکانات پیشرفته از جمله History Buttons (یعنی همون جابه جایی در صفخات) .
3. مهمترین تغییر این ورژن اینه که ...
چند وقت پیش توی همین مامبولرن خوندم که آجاکس از ایندکسینگ و این پیزا در گوگل کم میکنه . در پی همین مطلب یه کار اساسی که نمیدونم تا حالا شده یا نه رو انجام دادم .
در این تغییر سایت آجاکس شده اطلاعاتی رو که مرورگر کاربر به سرور میفرسته رو دریافت می کنه و با استفاده از اون اطلاعات متوجه میشه که کاربر طبیعیه یا یک بات bot جستجو هست که در حال مرور سایت برای ایندکسینگه . خوب وقتی متوجه شد اون یک بات مثلا گوگل هست ، سایت آجاکس رو به صورت غیر آجاکس به طوری که حتی کوچکترین اثری از آجاکس نباشه به بات نشون میده و بات میتونه ایندکیسنگ رو کامل انجام بده !
خوب برای اثبات گفته ام هم راههای زیادی هست از جمله اینکه میشه با تغییر User Agent وارد سایت بشین و تغییرات رو ببینین یا با فایرفاکس و پلاگین user agent changer کارهای لازم رو انجام بدید .
در هر صورت من که گفتم هیچ مشکلی بی درمون نمی مونه . شمام اگه نظری پیشنهادی چیزی دیگه دارید بگید تا در اسرع وقت اعمال کنم .
4. یه تم جدید گذاشتم + رفع مشکل تم ها در فایرفاکس .
5. سیستم مدیریت پنل (در حال آماده سازی) کامل با قابلیت غیر فعال کردن کامل آجاکس و تغییر عکس لودینگ و نوشته و ... .
در ضمن من که گفتم دوستان اگه نمی تونن تم بسازن برای آجاکس بدن من درستش کنم که خوشبختانه ( یا متاسفانه) کسی حاضر به این کار نشد .
از آقای فیروزمندان هم که افتخار دادن تو بخش مامبو آجاکس پست دادن هم به خاطر ارسال پیام خصوصی به جای میل هم به خاطر نظرشون ممنونم .
فعلا خدا نگهدار . ;D
من فایلها رو کپی کردم ولی ارور زیر رو میده :
Fatal error: Call to undefined method mosMambotHandler::getBot() in C:\Program Files\xampp\htdocs\mambo462p\mambots\content\mosem ailcloak.php on line 33