بنظر این سایت تنها منتخب عنوان مترجم برگزیده هست. بنابر این زیاد توقع پشتیبانی نداشته باشید.
همینم که جوملا رو فارسی کرده اند کار بزرگیه و دستشون درد نکنه.
فکر کنم بیشتر از کاربران انجمن باید انتظار پاسخ داشته باشیم تا از مسئولان سایت.
نمایش نسخه قابل چاپ
بنظر این سایت تنها منتخب عنوان مترجم برگزیده هست. بنابر این زیاد توقع پشتیبانی نداشته باشید.
همینم که جوملا رو فارسی کرده اند کار بزرگیه و دستشون درد نکنه.
فکر کنم بیشتر از کاربران انجمن باید انتظار پاسخ داشته باشیم تا از مسئولان سایت.
دوستان لطفا صبور باشین کلی سوال بی پاسخ هست منم یه کاربر عادیم دیدم که مسئولین وقت نمی کنن رسیدگی کنن چند روزیه که دارم سوالا رو جواب میدم، اما حل این مشکل
1- آخرین نسخه xampp رو نصب کنید. برای جوملا 3 بهتره و کلا از wamp بهتره (تجربه شخصی)
2- اگه مشکل حل نشد مراحل زیر رو با دقت طی کنید:
برید به مسیر زیر:
libraries/joomla/filter/input.php
با استفاده از notepad یا notpad++ خطوط زیر رو پیدا کنید
$source = preg_replace('/&#(\d+);/me', "utf8_encode(chr(\\1))", $source); // decimal notation
$source = preg_replace('/&#x([a-f0-9]+);/mei', "utf8_encode(chr(0x\\1))", $source); // hex notation
و با این کد ها جایگزین کنید:
$source = preg_replace_callback('/&#x(\d+);/mi', function($m){return utf8_encode(chr('0x'.$m[1]));}, $source); // decimal notation
$source = preg_replace_callback('/&#x([a-f0-9]+);/mi', function($m){return utf8_encode(chr('0x'.$m[1]));}, $source); // hex notation
جواب نمیده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینو نصب کن
یا آخرین ورژن xampp
با سلام خدمت دوستان
wamp رو بیخیال شین.
من xampp رو تو خونه نصب کردم. از اونجایی که آنتی ویروس ندارم. موقع اجرای سرویسهای زمپ، فایروال ویندوز پیام میداد و از اجرای سرویسها جلوگیری میکرد.
بعد از تنظیم فایروال، بدون هیچ مشکلی جوملا نصب و راه اندازی شد.
هنوز تو محل کارم که مدام در مرحله نصب بانک اطلاعاتی گیر میکرد آزمایش نکردم. به امیدخدا شنبه بررسی میکنم و گزارش میدم.
فعلا تو خونه مشکل حل شد.
:clap: :bc: :g:
مشکل رفع شد. (حداقل برای من)
تاپیک (رفع مشکل ایجاد بانک اطلاعاتی هنگام نصب) را ملاحظه بفرمایید.
لطفا اگر جواب گرفتید، اطلاع بدید.
ممنون
سلام من هم این مشکل رادارم درموقع نصب درلوکال درمرحله دیتابیس میمونه وجلونمیره نرم افزارشبیه سازxampp اخرین ورژن است
ویندوزت 64 بیته؟ اگه هست ومپ نصب کن و اگه نیست همین زمپ بهتره اگه ومپ نصبیدی و بازم مشکل پابرجا بود برو :
libraries/joomla/filter/input.php با یه نوت پد بازش کن و خطوط زیر رو پیدا کن:
$source = preg_replace('/&#(\d+);/me', "utf8_encode(chr(\\1))", $source); // decimal notation
$source = preg_replace('/&#x([a-f0-9]+);/mei', "utf8_encode(chr(0x\\1))", $source); // hex notation
جایگزین کن با :
$source = preg_replace_callback('/&#x(\d+);/mi', function($m){return utf8_encode(chr('0x'.$m[1]));}, $source); // decimal notation
$source = preg_replace_callback('/&#x([a-f0-9]+);/mi', function($m){return utf8_encode(chr('0x'.$m[1]));}, $source); // hex notation
دوست عزیز ممنون از تلاشتان برای رفع مشکل مانقل قول:
نوشته اصلی توسط arsham0151 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در مرحله نهایی نصب wamp خطای dll میگیرم بعد از 3 هفته هنوز متاسفانه درجا می زنم
اگر راهی یافتید خواهش می کنم به من هم اطلاع دهید
ncc.iran[@]gmail.com
انواع زمپ و ومپ را تست کردم انگار این جوملا برای ویندوز 7 ساخته نشده است
لطفا کمک کنید
خطای اشاره شده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]