[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این برنامه رو مطابق با ویندوزتون دانلود کنید...
نمایش نسخه قابل چاپ
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این برنامه رو مطابق با ویندوزتون دانلود کنید...
برای حل مشکلتون باید از اخرین ورژن ومپ استفاده کنید که 2.5 هست
به همراه 2 پچ که در سایت خودش هم هست
باید مناسب با ورژن ویندوز خودتون که 32 بیتی هست یا 64 بیتی انتخاب کنید
در پناه ایزد
من بخاطر شما که این همه هی میگین جوملا 2.5 هنگ میکنه....مجبور شدم دیگه دانلودش کنم و خودم تستش کنم
من خودم بدون هیچ مشکلی و هیچ تغییری(تغییراتی که خودم گفتم رو هم انجام ندادم) براحتی نصب کردم هیچ مشکلی نبود...
مشکل شما اینه که یا کار با برنامه های لوکال رو بلد نیستین(بهتون بر نخوره ها!!) یا اینکه از نسخه های جدید برنامه ی موردنظرتون استفاده نمی کنید.
از این نسخه استفاده میکنم Joomla_Persian_3.3.1نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed2008 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خواهشا کمک کنید
مشکل:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO"' at line 1 SQL=SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO"
اگر صفحات قبل رو با دقت بخونید...سوال شما جواب داده شده استنقل قول:
نوشته اصلی توسط pnu-ilam [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام خدمت Hamed2008
من هم این مشکل را دارم که وقتی جوملا 3.3 را روی xampp نصب می کنم در مرحله ایجاد جدول پایگاه های داده، مراحل نصب جلوتر نمی رود.
این تاپیکی که شما دادی رو خوندم که گفتین:
ابتدا فایل نصب رو از حالت فشرده در دیتابیس لوکالتان خارج کنید
سپس وارد پوشه ی اکسترکت شده شوید و به مسیر زیر بروید:
installation>sql>mysql
و در آنجا فایل Joomla.sql را پیدا کنید و با برنامه ی notepad باز کنید
سپس کنترل F زده و این نام را جستجو کنید "ENGINE=InnoDB"
و همه ی آنها را با نام "ENGINE=MyIsam" جایگزین کرده و سپس اقدام به نصب جوملا کنید.
و لذت طراحی با جوملا را شما هم احساس کنید
Hamed.
سوالی که دارم اینه که منظورتون از فایل نصب چیه و از کجا باید پیداش کنم و اسکترکتش کنم؟
و نیز دیتابیس لوکال کجا میشه؟
ببخشید من خیلی مبتدی هستم.
اگه میشه جواب بدین.
ممنون
با سلام خدمت Hamed2008
من مراحلی رو که فرمودین انجام دادم و Replace All کردم و فایل را Save کردم ولی باز هم در مرحله نصب در قسمت ایجاد جدول های پایگاه داده متوقف می شود و جلوتر نمی رود.
فکر می کنید مشکل از چیست؟
جوملا 3.3 رو که از سایت Joomla.org دانلود کردم را روی Xampp3.2.1 دارم نصب می کنم. ویندوزم 8.1 هست.
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام نام کاربری تو root قرار بده
نام کاربری رو هم root قرار دادم بازم نشد
میشه راهنمایی کنید
ممنون