با سلام
لطفا کل ارورها را قرار دهید
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
لطفا کل ارورها را قرار دهید
موفق باشید
در پایین بخشی که گفتید چهرتا فایل زیر هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]Last 100 usage lines log
Full Usage Log
Full Error Log
Last 100 error lines log
در داخل دو فایل آخر ارور ها هست؟ اگر آره فقط همون ارور بالا در هر دو فایل هست
[Sun Feb 22 06:35:37.735868 2015] [access_compat:error] [pid 21646] [client 136.243.24.27:35814] AH01797: client denied by server configuration: /home/larkiorg/domains/larki.org/public_html/robots.txt
اینجا چرا هرکی از دوستان یک راهنمایی می کنه و میزاره میره ؟!!!
با سلام
Full Error را به صورت کامل بگذارید
موفق باشی
ببخشید انقدر تیکت میدم واقعا شرمنده الان چند روزه درگیر این سایتم هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر دسترسی بدم می تونید مشکلش را بررسی و رفع کنید ؟
باز هم پوزش می طلبم
دوست عزیز سلام
اطلاعات هاست + مدیریت جوملا را برای من پیغام خصوصی کنید.
موفق و پیروز باشید.
سلام خدمت تمامی دوستان
صفحه اصلی وب سایت بنده نمیدون به چه علتی خود به خود سفید شده بود ولی با قالب های دیفالت مشکل نداشت الانم قالب رو حذف کردم دوباره نصب کردم ولی فقط متن را بدون استایل نمایش می ده
لطفا اگه میدونید مشکل چیه بگید حلش کنم
آدرس anahico.com
ارور هم نشون میده یا فقط صفحه سفید؟
برای انتقال از یه سرور به سروری دیگه باید فایل configuration.php رو دوباره تنظیم کنی که اطلاعاتی از قبیل نام پایگاه رمز و ... رو داره.باید اطلاعات سرور جدید رو بهش بدین.
---------------------------------------------------------------------
جدیدترین آهنگ ها و موزیک ویدیوها | آهنگ های پیشواز
Nafas2pishvaz.com | Love2music.com
دوستان سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزیز مشکل شما بخاطر پلاگین آمار باز دید بود که غیر فعال کردم مشکلتان برطرف شده است.
در ضمن لطفا رمز عبور هایی را که برای من ارسال کردید را تغییر دهید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزیز مشکل شما هم بخاطر اسم قالبتون میباشد که Anahico در سایت ثب شده ولی anahico میباشد که فرق آن حرف اول a میباشد که بصورت حروف بزرگ میباشد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به مدیریت فایل های سایت بروید و حرف اول قالب را بصورت حروف بزرگ بنویسید.
موفق و پیروز باشید