شما اگر کد زیر را در فایل .htaccess وارد کردید را پا کنید:
کد:php_flag apc.cache_by_default Off
نمایش نسخه قابل چاپ
شما اگر کد زیر را در فایل .htaccess وارد کردید را پا کنید:
کد:php_flag apc.cache_by_default Off
پاک کردمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mediawiki [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
اینجا چه خبره؟ این htaccess چیه راهنمایی شده؟
دوست عزیز، شما اگر از سایت rockettheme خریداری می کردید، این مشکل برای شما پیش نمی اومد.
حتی می تونستید با کمک بنده یا سایر دوستان قالب های تجاری اورجینال رو تهیه کنید، نه قالبهای نسل گذشته.
بنده مشکل شما رو در ابتدا نوشتم، کتابخانه RokCommon فعال نیست. دو حالت داره، یا این کتابخانه اصلا نصب نیست یا اگر نصب هست، نسخه ای قدیمی است.
من احتمال دوم رو قوی تر می دونم، شما باید دستی در دیتابیس پلاگین رو غیرفعال کنید، و بعد وارد بشید و پلاگین رو مجدد نصب کنید.
البته اگر مشکل فقط این باشه. گاهی مشکل ها چند تا هست، یا مواردی دست به دست هم می ده.
حداقل برای بنده، دانلود از rockettheme راه حل سریعتری هست.
پیشنهاد دوستانه: اصلا از فایلی که تهیه کرده اید، استفاده نکنید.
یا علی
الان من چه كاري بايد انجام بدم كه سريعتر به جواب برسم. چطور مي تونم توي ديتابيس پلاگين رو غيرفعال كنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط علیرضا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خواهش مي كنم راهنماييم كنيد.
ما باید از phpmyadmin استفاده کنیم.
- PHPMyAdmin خودتان را باز کنید
- دیتابیس خودتان ا از پنل کناری انتخاب کنید
- جدول jos_plugins را انتخاب کنید. (با فرض اینکه از پیشوند پیش فرض _jos استفاده می کنید.)
- با توجه به id پلاگین شما به ردیف موردنظر بروید و مطمئن شوید که پلاگین موردنظر هست.
- حالا تب SQL را از بالا باز کنید و عبارت زیر را مطابق با اطلاعات id پلاگین شما کپی کنید و تغییر دهید
xx همان id هست که در مرحله 4 می دانید.کد:update jos_plugins set published = 0 where published = 1 and id = xx
- بروی دکمه Go کلیک کنید.
افزونه شما در صورتی که درست عمل کرده باشید غیر فعال خواهد شد. :coool:
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mediawiki [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این راهنمایی شما (قسمت مسیرها و نام جدول) قدیمی و مربوط به جوملا 1.5 است. لطفا بیشتر دقت کنید.
یا علی
جوملاي من ورژن 3 بود، با اين تفاسير مي توانم از اين روش استفاده كنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط علیرضا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یاده قدیما افتاده بودم، به جای عبارت jos_plugins از عبارت jos_extensions استفاده کنید. :p
Fatal error: Class 'JFile' not found in /home/vihan/public_html/vi-han.ir/modules/mod_roknavmenu/lib/RokNavMenu.php on line 73نقل قول:
اين خطايي كه سايتم مي ده. ايا اين روشي كه فرموديد اين مشكل را حل ميكنه؟
براي حل اين مشكل نبايد به جدول ماژول ها وارد شوم
id ايي كه گفتيد چيه و چه جوري پيداش كنم؟
بله به جدول jos_modules هم بروید و هر چی مربوط به این افزونه های دردسرساز می شود را غیر فعال کنید. پس هم jos_extensions و jos_modules باید بگردید و با دستور ذکر شده غیر فعال کنید.
سوالی بود بپرسید تا با اطمینان خاطر کار خودتان انجام دهید.
چیزی را پاک نکنید! :coool: