یه سوال دیگه هم داشتم .کسی درباره PyLucid چیزی می دونه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سوال دیگه هم داشتم .کسی درباره PyLucid چیزی می دونه ؟
اون هم یه CMS دیگه هست!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیلی ممنون از توجهتون
الان من یه مشکل دیگه دارم اینکه توی اون سایتی که cms های مختلف رو مقایسه می کنه یه سری فاکتور رو مورد نتظر قرار داده من از کجا می تونم مفهوم اون فاکتور ها رو پیدا کنم ؟
دیگه اینکه این plone فارسی شده به اضافه آموزش های لازم رو از کجا می تونم پیدا کنم
ممنون میشم کمک کنید
دوست عزيز
Plone در خودش بخشهاي فارسي داره. ولي كسي اون رو ساپرت نميكنه. چون اصولا زبان phyton در ايران خيلي همه گير نيست و علاوه بر اون استفاده از اون در كارهاي حرفه اي در ايران و البته ساير كشورهاي دنيا خيلي همه گير نيست.
ضمنا با توجه به اينكه اينجا انجمن تخصصي مامبو هست پرسيدن سوال در مورد Plone بيفايده هست. توصيه ميكنم سوالاتتون رو در وبسايت و فاروم رسمي Plone به زبان انگليسي مطرح كنيد تا جواب لازم رو دريافت كنيد.
باشه چشم
فقط کسی نمی دونه درباره فاکتور های مقایسه ای cms ها از کجا می تونم اطلاعات جمع کنم اینکه چی هستن و کاربردشون چیه ؟
[quote author=سیامک link=topic=7198.msg42278#msg42278 date=1183725337]
[quote author=Don Vito link=topic=7198.msg42204#msg42204 date=1183656697]
محسن جان کی بهتر از خود شما و بقیه بچه های مامبولرن? ایشالله اولین پرتال اموزش Drupal رو هم خودتون راه اندازی کنید.
[/quote]
ما تا وقتي كه با مامبو ادامه بديم سيستم ديگري رو ساپرت نميكنيم. ضمنا تيم مامبولرن جزو تيم CORE مامبو فانديشن هست و ...
هر سيستمي يه سري قابليتهاي پيش فرض داره. و قابليتهاي به غير از پيش فرض بايد به سيستم اضافه بشن.نقل قول:
منظورت از غير ويژه چيه ؟
مثلا اگر شما يك پورتال براي صدور اتوماتيك گواهي ديجيتال بخواهيد اين قابليت در مامبو يا هيچ CMS ديگري به شكل پيشفرض نيست.
يا براي مثال سيستم دوست يابي تحت وب در هيچ CMS اي وجود نداره. بلكه بايد به شكل يك Add On به سيستم اضافه بشه. مثل كامپوننت دوست يابي مامبو.
به اين چنين كاربردهايي كاربردهاي " خاص " ميگن.
البته مامبو به دليل بهره گيري از ساختار ماژولار اين قابليت رو داره كه تقريبا هر ماژول دلخواهي رو بشه بهش اضافه كرد. خصوصا حالا كه با CakePHP اينتجريت شده.
[/quote]
سیامک جان در مورد cms برای دوست یابی گفته بودی ,به این یه نگاهی بنداز: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
حق با شماست ...
صحبت سیامک عمومی بود ...
یا علی
اقای فیروزئندان واقعا یدونه یی و هیچ پرتالی مثل مامبولرن نیست.
دوست عزيز
در پيامهاي خصوصي كه براي شما ارسال كردم توضيحات لازم رو خدمت شما ارائه دادم.
لطفا براي حفظ نظم انجمن با مديران سايت همكاري كنيد.
متشكرم.