آقای حجت
با جستجوی کلمات
zend optimizer download free
در google می تونی نرم افزار رو پیدا و نصب کنی.
اگر پیدا نکردی من این نرم افزار رو دارم اما الان همراهم نیست. حدود ساعت 5 یا 6 بهد از ظهر می تونم برات بفرستم.
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای حجت
با جستجوی کلمات
zend optimizer download free
در google می تونی نرم افزار رو پیدا و نصب کنی.
اگر پیدا نکردی من این نرم افزار رو دارم اما الان همراهم نیست. حدود ساعت 5 یا 6 بهد از ظهر می تونم برات بفرستم.
موفق باشید
ممنون ميشم برام بفرستيد به ايميل ! از راهنماييتون هم ممنونم سيما خانوم يه سوال داشتم بعد از نصب برنامه ديتابيس هام نمي پرند ؟ يعني امكانش هست كه ديتابيسهاي سايت هاي ديگه توي لوكال بپرند ؟ يا نه ؟
با تشرك حجت !
سلام
لینک دانلود Zend :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکلی برای دیتابیس پیش نمیاد
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=875.msg13743#msg13743 date=1158732480]
سلام
لینک دانلود Zend :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکلی برای دیتابیس پیش نمیاد
یا علی
[/quote]
ممنونم ازتون !
آقای حجت برنامه zend optimizer مربوط به encrypt و decrypt کردن فایل های رمزگذاری شده می باشد که مامبو فارسی از آن استفاده می کند و با database کاری ندارد.
[quote author=sima_zargar link=topic=875.msg13755#msg13755 date=1158734464]
آقای حجت برنامه zend optimizer مربوط به encrypt و decrypt کردن فایل های رمزگذاری شده می باشد که مامبو فارسی از آن استفاده می کند و با database کاری ندارد.
[/quote]
ممنونم ولي يه مشكل جديد دارم ! من العان در قسمت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موندم ! همه فيلد ها رو پر مي كنم ! ولي بازهم نمي تونم به مرحله بعدي برم !
يه نگاهي به عكس ها بندازيد ! :
در اينجا نمي دونم بايد جلوي فيلدي كه نوشته MOS- چيكار كنم نمي دونم بايد چي رو كامل پر نكردم كه نمي تونم بم !
اين هم اروري كه مي ده بعد از زدن Next -
------------------------------------------------------------
ممنون ميشم كمكم كنين !
سلام
کاملا مشخص هست که شما آموزش نصب مامبو رو مرور نکردید :
این آموزش تصویری به شما کاملا کمک میکنه .
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=875.msg13762#msg13762 date=1158735105]
سلام
کاملا مشخص هست که شما آموزش نصب مامبو رو مرور نکردید :
این آموزش تصویری به شما کاملا کمک میکنه .
یا علی
[/quote]
ممنونم ازتون ! بابت راهنمايي كه كرديد !
آقا من مو به موي آموزش رو انجام دادم ! فقط در 2 جا فعلا اشكال دارم ! من فقط 1 فايل رو دارم ! يعني هسته مامبو رو ولي در آموزش 2 فايل هست فايل دوم چيه و اگه ميشه راهنمايي كنين كه از كجا بايد بگيرمش !
---------------------------------------------------
در همون قسمت قبلي كه گفتم بازهم همان ارور ضاهر ميشود و وقتي دگمه OK رو مي زنم ميره به صفحه سفيد رنگي ! بي زحمت راهنمايي كنين ! ممنون !
سلام
1- این دو فایل برای مامبو 4.5.3 بود شما اگر مامبو 4.5.4 رو دانلود کردید همین 1 فایل کافی هست و ...
2- اگر طبق تصویری که اون بالا گذاشتید عمل کردید که کاملا با آموزش مغایر هست !
Host Name : Localhost باید وارد بشه نه mambo
باز هم نظر شما رو مرور دقیقتر آموزش جلب میکنم
یا علی