مامبو از این نظر کاملا تست شده .
پس مشکل بر میگرده به کامپیوتر شما - تنظیمات شما - سرور شما و ....
لینک سایت شما ؟
یا علی
نمایش نسخه قابل چاپ
مامبو از این نظر کاملا تست شده .
پس مشکل بر میگرده به کامپیوتر شما - تنظیمات شما - سرور شما و ....
لینک سایت شما ؟
یا علی
آقاي فيروزمندان من الان اينو تو ويندوز ويستا هم تست كردم ، بازم همين مشكل وجود داره
اسکرین شات منو ببینید . من از اینجا بدون هیچ مشکلی وارد سایت شدم و لاگین کردم . هم در فایرفاکس و هم در اینترنت اکسپلورر
فقط کانکشن و pc ما متفاوت هست . پس مشکل باید از همین قسمت ها باشه ...
[quote author=فیروزمندان link=topic=9556.msg53464#msg53464 date=1194270144]
اسکرین شات منو ببینید . من از اینجا بدون هیچ مشکلی وارد سایت شدم و لاگین کردم . هم در فایرفاکس و هم در اینترنت اکسپلورر
فقط کانکشن و pc ما متفاوت هست . پس مشکل باید از همین قسمت ها باشه ...
[/quote]
ok ;)
آره فكر ميكنم حق با شماست . چون من روي لوكال كه امتحان كردم درست بود . احتمالا ايراد از كانكشن باشه
ممنون :)
سلام. نمیدونم این بحث کهنه شده یا نه اما داستم توی فروم رو سرچ میکردم چون این مشکل برای من پیش اومده. من 2 تا سایت با مامبو دارم که تو یکیش لاگین میشه کرد اما تو دومیش نمیشه کرد!!!
انجا دیگه بحث سیستم و کانکشن نیستو چون از روی یک سیستم و یک کانکشن و یک سیستم عامل و ..... داره تست میشه.
مشکل از کجا میتونه باشه ؟
راستی یادم رفت آدرس سایت ها رو بذارم :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هردو یوزر test با پسورد test
ممنون
** دو پست شما یکی شد
سلام
هر دو سایت روی یک سرور هستند ؟
فقط در بخش کاربری لاگین نمیشه یا بخش مدیریت هم مشکل داره ؟
مشکل در سایت iraneconomics هست ؟
یا علی
خیر هردو روی یک سرور نیستند. و مشکل هم روی IranEconomics هستش. البته قبلا این مشکل نبود و من با همین سیستمی که الان نمیتونم وارد بشم، وارد می شدم
شرمنده یادم رفت ... توی بخش مدیریت لاگین میکنه فقط بخش کاربری لاگین نمیشه. اما توی مدیریت کاربرانی که آنلاین هستن رو لیست. یعنی اگه 2 3 مرتبه وارد بخش کاربری بشیم توی صفحه اول هیچ عکس العملی نشون داده نمیشه اما توی بخش مدیریت مثلا 3 نفر لاگین شدن..
** دو پست شمایکی شد
سلام
چک کنید ببینید در سرور چه تغییری صورت گرفته ؟
یا علی
چیو باید چک کنم؟ خود من که تغییراتی ندادم ممکنه که مثلا اونجایی که ازش هاست گرفتیم تغییراتی داده باشه؟
من به کلی گیج شدم یعنی باید دنبال چی بگردم اثلا متوجه نمیشم :(
سلام
با پشتیبانی هاستینگتون تماس بگیرید و بگید توی این چند روز اخیر چه تغییری در سرور دادند ؟ آپگرید ؟ تغییر ... ؟
یا علی