-
پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با مامبو 4.6 !
سلام
اشتباهی که شما دارید میکنید اینه که SEF رو روی تایتل ست میکنید .
ببینید وقتی لینک فارسی باشه هیچ ارزش برای موتور جستجو نداره و رتبه سایت شما رو از اون چیزی که هست پایین تر هم میاره ... در واقع این لینک به هیچ عنوان Optimize نشده !
برای حل این مشکل 2 راه حل هست :
1- sef رو به َAlias Title مربوط کنید تا از اون طریق لینک ها رو ایجاد کنه که در اینصورت شما میتونید به راحتی عنوانی فارسی و لینکی انگلیسی داشته باشید .
2- ست کرده یک آرایه در کامپوننت مربوطه که برای هر حرف فارسی یک معادل انگلیسی تعریف کنید تا تایتل فارسی رو به صورت پینگیلیش برای شما تبدیل کنه .
بعد از حل کردن مشکل بالا باید مشکل دیگه ای رو حل کرد و اون :
اگر شما 2 مطلب هم نام داشته باشید تکلیف چیست ؟ به صورت عادی مامبو ID رو در SEF قرار میده . شما هم میتونید دقیقا همین کار رو انجام بدید . از اونجایی که ID کاملا Unique هست پس لینک هیچ دو مطلبی یکسان نمیشه . و یا میتونید در انتهای لینک تاریخ و ساعت ایجاد لینک رو ست کنید کاری که ما در مامبولرن کردیم ...
یا علی
-
پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با
[quote author=فیروزمندان link=topic=13553.msg72712#msg72712 date=1211696139]
سلام
اشتباهی که شما دارید میکنید اینه که SEF رو روی تایتل ست میکنید .
ببینید وقتی لینک فارسی باشه هیچ ارزش برای موتور جستجو نداره و رتبه سایت شما رو از اون چیزی که هست پایین تر هم میاره ... در واقع این لینک به هیچ عنوان Optimize نشده !
برای حل این مشکل 2 راه حل هست :
1- sef رو به َAlias Title مربوط کنید تا از اون طریق لینک ها رو ایجاد کنه که در اینصورت شما میتونید به راحتی عنوانی فارسی و لینکی انگلیسی داشته باشید .
2- ست کرده یک آرایه در کامپوننت مربوطه که برای هر حرف فارسی یک معادل انگلیسی تعریف کنید تا تایتل فارسی رو به صورت پینگیلیش برای شما تبدیل کنه .
بعد از حل کردن مشکل بالا باید مشکل دیگه ای رو حل کرد و اون :
اگر شما 2 مطلب هم نام داشته باشید تکلیف چیست ؟ به صورت عادی مامبو ID رو در SEF قرار میده . شما هم میتونید دقیقا همین کار رو انجام بدید . از اونجایی که ID کاملا Unique هست پس لینک هیچ دو مطلبی یکسان نمیشه . و یا میتونید در انتهای لینک تاریخ و ساعت ایجاد لینک رو ست کنید کاری که ما در مامبولرن کردیم ...
یا علی
[/quote]
سلام
خیلی خیلی ممنون
مسائل اساسی و حیاتی رو مطرح کردید .
در مورد مشکل اول ، با راه حل اول (title_alias) موافقم . خیلی بهتره (نیاز به بررسی کامل کدها داره ...) در اولین فرصت
اما در مورد مشکل دوم ! سوال خیلی مهمی هست . راه حل های خوبی دادید ، باز به بررسی راه های دیگه هم با یاری دیگر دوستان می پردازیم .
جسارت نباشه من بعد تموم کردن کتابی که در دست دارم میرم سراغ یه کتاب در مورد SEF شاید اطلاعتش برای پیشبرد این پروژه و پروژه های خودم کاربردی بود ::)
در مورد کدی هم که گذاشتم اگه یه نظر بدید (البته با توجه به اینکه فقط یه تست هست نه کد اصلی...) خیلی ممنون میشم .
موفق باشید .
بازم ببخشید
خیلی شرمنده که دوتا شده باز . :P
عزیزان بعداز تغییر کد ، در قسمت مدیریت ، در پیکربندی کامپوننت و در قسمت زبان باید Translate URL و Insert language code in URL رو باید no قرار بدید . البته بازم فعلا چون به ساختار های چند زبانه نرسیدم که بررسی کنیم . ;)
** دو پست شما یکی شد
-
[quote author=majd66 link=topic=13553.msg72426#msg72426 date=1211455303]
در مورد آدرس ها فارسی هم که با موتور های جستجو مشکل دارند، میشه این کار را انجام داد که نام مجموعه ها و بخش ها را انگلیسی تعریف کرد ولی داخل منو فارسی بمونه اینطوری کاربر این آدر می بینه
/نرم افزار/ آنتی ویروس/ آنتی ویروس Nod32
ولی موتور های جستجو و کامپوننت sh404 این را می بینند
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این طوری داخل نوار آدرس به جای علائم نا مفهوم یک آدرس قابل درک می بینید ;)
[/quote]
مشکل لینک فارسی از این ترفند که من گفتم میشه استفاده کرد تا با موتور های جستجو مشکلی نداشته باشه
-
جناب فیروزمندان فرمودند ، منم چک کردم :D نیازی به تغییر در برنامه نیست ;)
خیلی جالب هست شما کافیه که title_alias یا همون ""عنوان مستعار:"" رو در محتواها و مجموعه ها انگلیسی بزنید و دیگه هیچ نیاز به کار دیگه نیست . تمام URL ها انگلیسی میشه و عنوان ها هم فارسی :o
موفق باشید .
-
چه عجب بالاخره یکی گوش کرد
من باز داد می زنم میگم توی وب سایتتون عنوان مجموعه ها و مطالب رو انگلیسی بنویسید نام مجموعه و مطلب را فارسی
-
بسیار عالی ! این چند روز درگیر امتحانات بودم نتونستم بیام بچه ها کارتون واقعا عالی هست !
اول از همه ممنون از امیر جان بابت زبان ! مشکل زبان حل شد !
و ممنون از محسن جان که طبق قولشون عمل کردند :دی ، ممنون محسن جان .
فقط چند تا مشکل هست برای مطالب چی کار کنم ؟ مطالب را توی نام هر چی بزنیم چه فارسی چه انگلیسی که توی همه جا همون طور میشه و اگه عنوان مستعار هم همین طور برای همین برای مطالب هنوز مشکل وجود داره .
و آخرین مشکل اینکه الان برید شهر سخت افزار سمت راست اکه انگلیسی کنیم مشکل انگلیسی در سمت راست ایجاد میشه . چی کار میشه کرد ؟
ممنون از همگی
شهریار
-
راستی دوستان شنیدید تیم مدیریت میخواد این تاپیک را مهم کنه ؟! :دی
-
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=13553.msg72747#msg72747 date=1211734612]
فقط چند تا مشکل هست برای مطالب چی کار کنم ؟ مطالب را توی نام هر چی بزنیم چه فارسی چه انگلیسی که توی همه جا همون طور میشه و اگه عنوان مستعار هم همین طور برای همین برای مطالب هنوز مشکل وجود داره .
[/quote]
شهریار جان بعد از اینکه عنوان ها ونام رو تغییر دادی از "Purge SEF Urls" استفاده کردی ؟ ???
خوب اگه نکردی حتما این کار رو بکن ;) این طوری URLها دوباره تولید میشه . این مشکل کاملا حل شده .
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=13553.msg72747#msg72747 date=1211734612]
و آخرین مشکل اینکه الان برید شهر سخت افزار سمت راست اکه انگلیسی کنیم مشکل انگلیسی در سمت راست ایجاد میشه . چی کار میشه کرد ؟
[/quote]
شهر سخت افزار دو زبانه ساخته شده ???
من مشکلی ندیدم . بیشتر توضیح بده یا تصویر بذار ...
دوستان امروز دارم روی nokkaew کار میکنم . مشکل فقط تا قبل از اینکه زبان رو انتخاب کنی ;D
بعدش درست کار میکنه ، اونم از همون نوع مشکل قبلیه که انشاالله به یاری عزیزانی که در این تاپیک با ما بودند! حل میشه
موفق باشید .
-
پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با
امیر جان بنده برای مطالبم باید چی کار کنم تا انگلیسی نمایش داده بشه ؟ باید نام مطلب را انگلیسی و عنوان را فارسی بزنم ؟
این هم یک خبر جالب در مورد مامبو 4.6.4 :
کد:
Release Notes:
Core
* Added determineOptionAndItemid;
* Fixed FS#305 $cache is not a mosCache object;
* Fixed sef related undefined index for $mysql_charsets in database.php;
* Temporary workaround in database class for FS#294 (mosRedirect doesn't work right with content rating);
* _runBots pass wrong mambot parameters (mosimage parameters doesn't take effect);
* ! deprecating $configuration->current_language->charset by $mosConfig_charset;
* # fixed FS#338 - "simple mode" & "Advanced Mode" doesn't switch;
* ! extra sanitation for mosRedirect.
موفق باشید
شهریار ;)
** دو پست شما یکی شد
-
[quote author=majd66 link=topic=13553.msg72727#msg72727 date=1211704472]
من باز داد می زنم میگم توی وب سایتتون عنوان مجموعه ها و مطالب رو انگلیسی بنویسید نام مجموعه و مطلب را فارسی
[/quote]
ok?
توی سایت خود این کامپوننت زده که با nokkaew کار نمی کنه . :'(
اما میشه یه کاریش کرد . البته اگه بخوایم توی ورژن های بعد ازش استفاده کنیم و یا به صورت یه کامپوننت کامل (در mambo digg) ارائه بدیم خیلی کار داره .
البته برای عزیزانی که از این سیستم استفاده میکنند و nokkaew هم در سیستم نصب دارن بهترین راه حل همون روش سرخپوستیه هست . چون مشکل تا زمانی است که کاربر به index.php میره ، ولی اگر یه راست از طریق redirect یا صفحه خوش آمدگویی به Index.php?lang=XX فرستاده بشه هیچ مشکلی (فعلا) نیست . کامپوننت به خوبی کار میکنه .
تنها تنظیمات لازم در این شرایط هم اینکه Translate URL و Insert language code in URL رو "بلی" قرار بدید . (البته به اون اروره هم توجه نکنید :P) کامپوننت به خوبی کار میکنه .
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=13553.msg72795#msg72795 date=1211791179]
این هم یک خبر جالب در مورد مامبو 4.6.4 :
کد:
Release Notes:
Core
* Added determineOptionAndItemid;
* Fixed FS#305 $cache is not a mosCache object;
* Fixed sef related undefined index for $mysql_charsets in database.php;
* Temporary workaround in database class for FS#294 (mosRedirect doesn't work right with content rating);
* _runBots pass wrong mambot parameters (mosimage parameters doesn't take effect);
* ! deprecating $configuration->current_language->charset by $mosConfig_charset;
* # fixed FS#338 - "simple mode" & "Advanced Mode" doesn't switch;
* ! extra sanitation for mosRedirect.
موفق باشید
شهریار ;)
[/quote]
خیلی خوبه ، باید منتظر نتیجه زحمات بی وقفه اساتید در تیم مامبولرن باشیم .
موفق باشید .
-
سلام
باسپاس از کلیه دوستانی که در این پروژه به نوعی دخیل بودند.
با توجه به اینکه 8 صفحه موضوعات مختلف در خصوص sef مطرح شد و راه حلهای مختلفی ارائه شد ، پیشنهاد می کنم خلاصه راه حل صحیح را برای اطلاع کلیه دوستان بنویسید.
مرسی
-
سلام
چرا شما هم دست به کار نمیشید و یه جمع بندی نمیدید؟
بد نیست شما هم تو این پروژه دخیل باشید :) شاید دعای خیری هم شامل حال شما شد ؟؟؟
یا علی علیه السلام
-
من یک جمع بندی تا به اینجا انجام میدم. ;)
1- تغییر در مجموعه ها ، بخش ها ، و مطالب:
نام بخش ها را به انگلیسی تغییر دهید، عنوان مجموعه ها را نیز به انگلیسی، عنوان مستعار مطالب را نیز انگلیسی(این کار نه فقط برای sef بلکه یک کار لازم است ولی نگارن نباشید چون شما عنوان مجموعه را به لاتین می نویسید ولی نام مجموعه و همچنین در قسمت مدیریت منو میتوانید از فارسی استفاده کنید)
2- این کامپوننت را از این آدرس دانلود کرده ونصب کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
3- به کنترل پنل کامپوننت sh404SEF و آن را فعال کنید بهتر است داخل تب language گزینه ها موجود را روی خیر تنظیم کنید.(کش را نیز پاک کنید)
4- فایل sh404sef.class.php را از این شاخه administrator/components/com_sef باز کرده و کد های زیر را جایگزین کنید
این کد رابیابید
کد:
$shTemp = explode( '_', $mosConfig_locale);
$langName = $mosConfig_lang;
$shIsoCodeCache[$mosConfig_lang] = $shTemp[0] ? $shTemp[0] : 'en';
و این را جایگزین کنید
کد:
$shTemp = $mosConfig_locale;
$langName = $mosConfig_lang;
$shIsoCodeCache[$mosConfig_lang] = $shTemp ? $shTemp : 'en';
5-حال می توانید از مشاهده لینک های وب سایت خود لذت ببرید
-
سلام
جناب شکرزاده ، کجایید ؟ دلمون تنگ شده بود ... :)
خوب تا اینجا کامپوننت eXtend_sef و sh404sef رو با یه تغییرات جزئی قابل استفاده کردیم .
eXtend_sef که استاندارده و هیچ مشکلی در استفاده ازش نیست ... اما در مورد sh404sef ! با تاکید میکنم که کد ها استاندارد نیست و باز هم نیاز به اصلاح داره ...
البته از لحاظ امنیت و ... چون تغییر فعلی خیلی کوچیکه در استفاده ازش هیچ مشکلی نیست .
majd66 جان از جمع بندی خوبت ممنون ;) . ولی به نظر من حیف میشه این کامپوننت با این همه قابلیت و کارایی نا تموم بمونه و به صورت عمومی انتشار پیدا نکنه .
اگه یکم هماهنگ بشیم و ترجمه و اصلاحات لازمه رو شروع کنیم به زودی می تونیم این کامپوننت رو کاملا فارسی و سالم در اختیار عموم بذاریم . با توجه به اینکه ورژن 4.6.4p هم در راه هست ، با تسلطی که روی این سیستم پیدا می کنیم می تونیم ارتقاش بدیم و همه ازش استفاده کنیم .
این کار (اگه موافق باشید) به دو گروه نیاز داره :
1 - یک گروه برای تغییر در کدهای برنامه و اصلاح کامل کدها (با توجه به نکاتی که جناب فیروزمندان فرمودند) و سازگار سازی کامپوننت با مامبو 4.6.2p
البته کار کردن رو برنامه ای که کس دیگه ای نوشته یه خورده سخت هست ولی ارزشش رو داره .
2 - یک گروه هم زحمت ترجمه فایل زبان این کامپوننت رو بکشند .
این کار زمان زیادی از هر کدوم ما نخواهد گرفت (اگه تقسمیش کنیم) . تمام عزیزانی که با این کار موافق هستن توی همین تاپیک نظر خودشون رو بدن تا با یه برنامه ریزی ساده کار رو شروع کنیم .
ممنون و موفق باشید .
-
امیر جان خوبه چون من یک مقدار ترجمه کردم کمه ولی خوب، شروع کردم البته اگر وقت اجازه بده چون 500 خط حد اقل
بهتره این کار انجام بشه چون من مامبو 4.6.4 را هم یک مقدار بررسی کردم زیاد مشکل sef حل نشده بود یعنی نه به این اندازه
-
[quote author=majd66 link=topic=13553.msg72822#msg72822 date=1211803941]
بهتره این کار انجام بشه چون من مامبو 4.6.4 را هم یک مقدار بررسی کردم زیاد مشکل sef حل نشده بود یعنی نه به این اندازه
[/quote]
ممنون میشم مشکلات SEF رو در نسخه 4.6.4 بیان کنید .
-
آقای فیروزمندان منظورم مشکل نبود منظورم این بود که به اندازه این کامپوننت خوب آدرس ها sef نمیشن
توی 4.6.4 هنوز به این شکله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی این کامپوننت خروجی به شکل اسم خود مجموعه و مطلب میده
-
سلام
قرار بر این نبود که در ورژن 4.6.4 این اتفاق بیوفته ... ROAD MAP مامبو رو ببینید . کاملا نوشته شده در کدوم ورژن و کدوم نسخه این قابلیت اضافه میشه !
لطفا از نوشتن جملاتی که باعث ایجاد شبهه در ذهن بقیه کاربران بشه خودداری کنید .... :)
یا علی
-
ببخشید آقای فیروزمندان و همگی دوستان
-
خوب می مونیه لینکه صفحه اول که هنوز به شکل فارسی هست صفحه اصلی.html
برای اینکه لینک این صفحه هم داخل سایت فارسی باشه ولی برای موتور های جستجو انگلیسی این کار ار انجام بدید:
داخل کنترل پنل همین کامپوننت به قسمت view/edit sef url برید و این لینک رو پیدا کنید صفحه اصلی.html و دستی به این تغییر بدید home.html
-
ممنون majd66
بازم منتظر نظر دوستان هستیم . :)
-
سلام
من مراحل 5 گانه شما رو انجام دادم ولی ارور زیر رو داد
SH404SEF : headers were already sent when I got control!
Killed at line 129 in sef404.php: HEADERS ALREADY SENT (200)
URL=http://*********.com.comoption=com_remository&Itemid= 41
OPTION=com_remository
درصورتیکه کامپوننت دانلودcom_remository رو حذف کردم!!
-
از قسمت مدیریت منو ها mainmenu هم com_remository حذف کنید انشا ا... حل بشه
-
[quote author=amir.d link=topic=13553.msg72821#msg72821 date=1211803700]
سلام
جناب شکرزاده ، کجایید ؟ دلمون تنگ شده بود ... :)
خوب تا اینجا کامپوننت eXtend_sef و sh404sef رو با یه تغییرات جزئی قابل استفاده کردیم .
eXtend_sef که استاندارده و هیچ مشکلی در استفاده ازش نیست ... اما در مورد sh404sef ! با تاکید میکنم که کد ها استاندارد نیست و باز هم نیاز به اصلاح داره ...
البته از لحاظ امنیت و ... چون تغییر فعلی خیلی کوچیکه در استفاده ازش هیچ مشکلی نیست .
majd66 جان از جمع بندی خوبت ممنون ;) . ولی به نظر من حیف میشه این کامپوننت با این همه قابلیت و کارایی نا تموم بمونه و به صورت عمومی انتشار پیدا نکنه .
اگه یکم هماهنگ بشیم و ترجمه و اصلاحات لازمه رو شروع کنیم به زودی می تونیم این کامپوننت رو کاملا فارسی و سالم در اختیار عموم بذاریم . با توجه به اینکه ورژن 4.6.4p هم در راه هست ، با تسلطی که روی این سیستم پیدا می کنیم می تونیم ارتقاش بدیم و همه ازش استفاده کنیم .
این کار (اگه موافق باشید) به دو گروه نیاز داره :
1 - یک گروه برای تغییر در کدهای برنامه و اصلاح کامل کدها (با توجه به نکاتی که جناب فیروزمندان فرمودند) و سازگار سازی کامپوننت با مامبو 4.6.2p
البته کار کردن رو برنامه ای که کس دیگه ای نوشته یه خورده سخت هست ولی ارزشش رو داره .
2 - یک گروه هم زحمت ترجمه فایل زبان این کامپوننت رو بکشند .
این کار زمان زیادی از هر کدوم ما نخواهد گرفت (اگه تقسمیش کنیم) . تمام عزیزانی که با این کار موافق هستن توی همین تاپیک نظر خودشون رو بدن تا با یه برنامه ریزی ساده کار رو شروع کنیم .
ممنون و موفق باشید .
[/quote]
هستم اساسی ! باید کار کنیم تا نتیجه بگیریم و مهم تر اینکه همگی ! فقط من درگیر امتحاناتم این چند روزه کمتر میام وگرنه هستم روی من حساب کن برای تیم دوم !
راستی آقا در مورد انتشار عمومیش مخالفم ! دلیل هم دارم : " نابرده رنج ، گنج میسر نمی شود ! " و یک چیز دیگه را هم من اضافه کنم " اگه راحت بیاد دست دوستان وب مستر قدرش را نمیدونند ! " امیر جان بهتره اعلام کنیم که افرادی که زحمت بکشند در این پروژه یا حداقل به کاربران فعال انجمن که دوستان هم ترغیب بشند به کمک ! وگرنه میشه دیگران کاشتند و ما خوردیم دوباره بکارند تا ما بخوریم !
نظرتون چیه ؟
-
شهریار جان مرسی
خوب در مورد این مسئله بعد از اینکه تمام دوستان علاقه مند اعلام آمادگی کردن صحبت می کنیم . چون به این سادگی نیست و ...
اگه لازم دیدی امشب (بادتون که نرفته "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]") در موردش بیشتر صحبت کنیم . ;)
موفق باشید .
-
ممنون از بچه هایی که کمک میکنند برای بهتر شدن این کامپوننت از جمله مجید عزیز که بحث صفحه اصلی را مطرح کردند . بله این کار میشه فقط این کار را هم تست کنید و خبر بدید نتیجه را :
توی این کامپوننت آدرس های ایجاد شده به صورت index.php/X درست میشه . برای اینکه index.php را بردارید و لینک ها کوتاه تر بشند به تب Advance در تنظیمات این کامپوننت رفته و Rewriting mode را به with .htaccess و بدون Index.php تغییر داده .
- در همون تب Advance در قسمت home page url عبارت : Index.html یا هر چی میخواین را تایپ کنید و در آخر هم Purge SEF urls را بزنید تا لینک های جدید ایجاد بشند .
اما در رابطه با لینک مطالب بنده اون کاری که گفتید را انجام دادم لینک ها زمانی انگلیسی میشند توی صفحه اصلی و ... هم انگلیسی مینویسه و عنوان مستعار در واقع هیچ کارست !
موفق باشید
شهریار
-
شهریار جان درسته !
قابلیت های مختلفی داره ، باید بعد اتمام پروژه یه آموزش کامل هم براش ارائه بدیم .
اما :
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=13553.msg72855#msg72855 date=1211816782]
اما در رابطه با لینک مطالب بنده اون کاری که گفتید را انجام دادم لینک ها زمانی انگلیسی میشند توی صفحه اصلی و ... هم انگلیسی مینویسه و عنوان مستعار در واقع هیچ کارست !
[/quote]
متوجه نشدم ، بیشتر توضیح بده .
برنامه بر اساس عنوان مستعار کار میکنه و اگه انگلیسی بزنی ، آدرس ها هم انگلیسی مشن ... ???
-
عزیزم سریع این را ببین :
( میخوام پاکش کنم ! ) عنوان مستعار hello هست اما تاثیری نداره !
-
لینک کار نمکنه !
درسته فارسیه ??? پاکش کن تا یه بار دیگه کل جریان رو بررسی کنیم .
من کامپوننت رو نصب کردم . تغییرات لازم رو دادم ، بعد پیکربندی رو همین طوری که اینجا نوشتیم تغییر دادم ...
حالا یه مطلب ایجاد کردم . نام مطلب رو فارسی و عنوان مستعار رو انگلیسی نوشتم . ذخیره کردم و بعد ... خوب لینک انگلیسی ساخته میشه . درست داره کار مکنه
شماهم یه بار کل تنظیمات رو از اول انجام بده . شاید درست شده .
-
آقا راستی ! این قصه ره درازی داره ! : دی !
وقتی without index.php میشه Not Found میده مطالب و باید احتمالا .htaccess را تغییر داد . میدونید چی کار باید کرد ؟
-
سلام به همه
از این دوستانی که در این بحث شرکت کردند ، کس دیگه ای برای تکمیل این کامپوننت و همکاری نبود . :-[
-
سلام مجدد
جناب بارانی (اگر اشتباه نکنم) شما تغییر عنوان مستعار درست انجام داد البته چون شما قبلا کامپوننت نصب کرده بودید الان باید کامپوننت غیر فعال کنید کش را پاک کنید و دوباره فعالش کنید تا لینک ها فارسی به انگلیسی تغییر کنند
-
سلام دوستان از اینکه دارید این کار را انجام میدهید واقعا سپاسگذارم چون مامبو به همچین چیزی بصورت مجانی نیاز داشت اگر کمکی باشه در خدمتم و دارم پست هاتونو دنبال میکنم
یا علی
-
سلام
یه سوال داشتم .
ایا توی local هم میشه این کامپوننت رو تست کرد؟(بیشتر بخاطر htaccess گفتم)
-
[quote author=sogoli link=topic=13553.msg72979#msg72979 date=1211904316]
سلام
یه سوال داشتم .
ایا توی local هم میشه این کامپوننت رو تست کرد؟(بیشتر بخاطر htaccess گفتم)
[/quote]
بله . من هم در لوکال دارم روش کار می کنم .
[quote author=رجبی link=topic=13553.msg72965#msg72965 date=1211897162]
سلام دوستان از اینکه دارید این کار را انجام میدهید واقعا سپاسگذارم چون مامبو به همچین چیزی بصورت مجانی نیاز داشت اگر کمکی باشه در خدمتم و دارم پست هاتونو دنبال میکنم
یا علی
[/quote]
جناب رجبی خیلی ممنون . :)
بیشتر توی چه زمینه ای می تونید ما رو دراین رسالت یاری کنید ؟
-
سلام امیر جان تا جایی که بتونم دیگه یک سری به پست ها بزنی اطلاعاتم رو میبینی که چی کمکی میتونم کنم به هر حال در خدمتم.
در لوکال هم شما یک فایل ,htaccess از هر اسکریپی کپی کنید در روت بزارید راحت استفاده کنید البته یک مقاله کامل برای لوکال هات در ویندوز آماده کردم ولی نزدیک کنکور هستیم هنوز وقت نشده منتشر کنم در سایت و مامبولرن در آینده منتشر میشه انشاالله در سایت خودم بعد هم میدم به آقا محسن که در مامبولرن قرار بده.
یا علی.
-
سلام به همگی !
مجید جان فایل هایی که پوشه کش بود را حذف کردم بازم همون اتفاق میوفته .
یک پیشنهاد خوب الان یکی که تغییرات تاپیک را از اول تا حالا دنبال میکرده و اعمال کرده و مهم تر اینکه الان سیستمش درست داره کار میکنه از Configuration مامبوش + کامپوننت sh404 sef اسکرین شات بگذاره تا ابهامات ، تضاد ها و ... ها حل و سریع بتونیم به نتیجه برسیم .
ممنون
شهریار ;)
-
سلام
من می تونستم این کارو انجام بدم ولی فعلا یک مشکلی برای وب سایت پیش امده که نمیشه وارد کامپوننت شد مطرح کردم ولی فعلا کسی کمکی نکرده(این تاپیک ببینید)
-
راستش بنده سوادم قد نداد به مشکلتون امیدوارم بچه ها حلش کنند که گویا دارند دنبال میکنند .
================================
حسین جان و بقیه میدونم دوران امتحانات هست اما اگه میشه یکم بیشتر بیایند اینجا تا بتونیم با هم یک کار بزرگ را انجام بدیم ...
ممنون
شهریار
-
سلام
من از امروز دوباره شروع کردم . 8)
دارم کدهای برنامه رو از اول بررسی و اصلاح می کنم . سعی می کنم تغییراتی که میدم رو به صورت منطقی (از لحاظ برنامه نویسی) پیاده سازی کنم .
برنامه ای هم که دارم به این صورت هست که ابتدا مشکل زبان رو حل کنم ، بعد به سراغ سازگاری اون با کامپوننت های چند زبانه کردن سایت برم . در نهایت یه نسخه بتا برای دوستانی که در این راه همکاری داشتن (+ تیم مامبولرن ) بفرستم تا ایرادهای اون کاملا در بیاد و در نهایت برای انتشارش و قرار دادن یه آموزش کامل اقدام کینم .
از دوستانی که در زمینه ترجمه می تونن همکاری کنند خواهشمندم که کار خودشون رو تقسیم بندی و شروع کنند . انشاا.. به زودی این برنامه رو آماده استفاده کنیم .
درمورد نوع انتشار این کامپوننت هم یه فکری به نظرم رسیده ، بهترین حالت (فکر میکنم) این باشه که جناب فیروزمندان بعد از بررسی کامل کامپوننت اون رو برای بخش کاربران ویژه قرار بدن . البته این فقط یه نظر هست ، این امر بستگی کامل به نظرات شما دوستان و خود جناب فیروزمندان داره . ممنون میشم نظرات خودتون را اعلام کنید.
پیشاپیش از نظرات و همراهی خوبتون تشکر میکنم.
موفق و پیروز باشید .