آيا نياز به تنظيماتي نيست براي استفاده از اين روش مثلا فعال كردن wild card dns
و اينكه آيا با اين روش با ايندكس شدن در گوگل مشكل به هم نمي زنه سايت ؟!
با تشكر
نمایش نسخه قابل چاپ
آيا نياز به تنظيماتي نيست براي استفاده از اين روش مثلا فعال كردن wild card dns
و اينكه آيا با اين روش با ايندكس شدن در گوگل مشكل به هم نمي زنه سايت ؟!
با تشكر
با عرض معذرت
يه سوال ديگه اينكه مي خوام لينك هام از اين شكل : index.php/200408094/Newsflash/Newsflash-3.html
به اين شكل در بياد : index.php/Newsflash/Newsflash-3.html
يعني اون عدده حذف بشه !
ممنون
این روش باعث بهبود ایندکس در گوگل میشه
اون عدد هم احتمال به خاطر کامپوننت یا ماول خاصی که استفاده می کنید ایجاد شده و ربطی به این کامپوننت نداره
منظورم استفاده از htacess هست ....
[quote author=mohammadrezag link=topic=14569.msg89092#msg89092 date=1223121769]
با عرض معذرت
يه سوال ديگه اينكه مي خوام لينك هام از اين شكل : index.php/200408094/Newsflash/Newsflash-3.html
به اين شكل در بياد : index.php/Newsflash/Newsflash-3.html
يعني اون عدده حذف بشه !
ممنون
[/quote]
برای حل اینجور مشکلات می تونی از custom redirect ها استفاده کنی.
[quote author=mohammadrezag link=topic=14569.msg89096#msg89096 date=1223125304]
منظورم استفاده از htacess هست ....
[/quote]
اگه با استفاده از htaceess می خوای اون عدد رو حذف کنی باید از mod-rewrite استفاده کنی و آدرس فعلی رو ریدایرکت کنی به آدرس جدید.
البته باید آدرس جدید وجود داشته باشه وگرنه 404 دریافت می کنی.
ممنون از پاسخگويي همتون ...
يه مشكل ديگه اينكه !
چطوري مي شه وقتي يه كامپوننت رو نصب مي كنيم
آدرسش به جاي اينكه اينطوري باشه
index.php/component/option,com_ja_submit
براي مثال :
اينطوري باشه :
index.php/submit.html
[quote author=mohammadrezag link=topic=14569.msg89657#msg89657 date=1223492862]
ممنون از پاسخگويي همتون ...
يه مشكل ديگه اينكه !
چطوري مي شه وقتي يه كامپوننت رو نصب مي كنيم
آدرسش به جاي اينكه اينطوري باشه
index.php/component/option,com_ja_submit
براي مثال :
اينطوري باشه :
index.php/submit.html
[/quote]
نمیشه اینکار رو کرد. این کامپوننت فقط آدرس هایی که به این شکل هستند رو تبدیل می کنه:
مثلا
index.php?option=com_registration&Itemid=16&am p;lang=fa_IR&task=register
یعنی آدرس هایی که در اونا query string به کار رفته باشه.
مگر اینکه بیای sef خود مامبو رو غیرفعال کنی، بعد فکر کنم آدرس های همین جوری بشن و بعد تا custom redirect ها اونو اونجوری که میخوای درست کنی.
اقا عماد من اين روشي كه گفتيد انجام دادم ( كد htacess و تنظيمات كامپوننت ) index.php برداشته شد !
اما غير از صفحه اصلي جاي ديگه رو نشون نمي ده !
منظورم اينه بقيه صفحات رو ارور 404 هاست مي ده !
The page cannot be found
[quote author=mohammadrezag link=topic=14569.msg91809#msg91809 date=1225031443]
اقا عماد من اين روشي كه گفتيد انجام دادم ( كد htacess و تنظيمات كامپوننت ) index.php برداشته شد !
اما غير از صفحه اصلي جاي ديگه رو نشون نمي ده !
[/quote]
توی تنظیمات کامپوننت در تب advance گزینه with htaccess(mod_rewrite) انتخاب شده؟
جناب majid66 مراحل رو در صفحه قبل گفتن، آیا طبق همون عمل کردی؟
ضمنا لینک سایت رو هم بده.
[quote author=emad_67 link=topic=14569.msg81930#msg81930 date=1218118694]
سپس وارد تنظیمات کامپوننت بشید و از تب advamce قسمت Rewriting mode رو روی with .htaccess قرار بدید و تنظیمات رو ذخیره کنید.کد:
########## Begin - 3rd Party SEF Section
############# Use this section if you are using a 3rd party (Non Joomla! core) SEF extension - e.g. OpenSEF, 404_SEF, 404SEFx, SEF Advance, etc
#
RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(/component/option,com) [NC,OR] ##optional - see notes##
RewriteCond %{REQUEST_URI} (/|\.htm|\.php|\.html|/[^.]*)$ [NC]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule (.*) index.php
#
########## End - 3rd Party SEF Section
[/quote]
بنده اول كدي كه داديد رو در فايل htacess كپي كردم !
بعد وارد كامپوننت در مديريت شدم تنظيمات رو پيشرفته كردم بعد به داخل تنظيمات رفتم و از تب ادوانس گزينه with . htacess رو انتخاب كردم !
تا قبل از اين لينك ها با index.php نمايش داده مي شد كه درست عمل مي كرد ولي حالا بدون index.php نمايش داده مي شن اما ارور 404 مي ده صفحات و بخش ها !
ممنون مي شم راهنمايي كنيد
چک کن ببین mod-rewrite فعاله رو سرور شما؟
بعد از اینکه with htaccess رو انتخاب کردی کش url های قبلی رو هم حتما پاک کن.
mod-rewrite رو فردا بايد از مدير هاستينگ بپرسم ولي منظور شما رو از كش url هاي قبلي نفهميدم !
[quote author=mohammadrezag link=topic=14569.msg91840#msg91840 date=1225047325]
mod-rewrite رو فردا بايد از مدير هاستينگ بپرسم ولي منظور شما رو از كش url هاي قبلي نفهميدم !
[/quote]
شما وقتی توی تنظیمات تغیراتی اعمال میکنی و بعد دکمه save رو میزنی ازت میپرسته میخوای کش را پاک کنم یا نه؟ که باید ok کنی تا url های قبلی حذف بشن.
شما یه بار این کامپوننت رو غیر فعال و sef خود مامبو رو فعال کن، بعد ببین درست کار میکنه یا نه؟ احتمالا mod-rewrite فعاله با توجه به اینکه میگی با index.php درست کار میکرد.
ولی حالا اون کش رو تست کن ببین چی میشه یا اینکه دستی تمام url های ثبت شده رو حذف کن.
اگر نشد یه بار کامپوننت رو پاک کن دوباره نصب کن.
روی لوکال هم همین مشکل رو داری؟
روي لوكال با index.php درست نشون مي ده ... htacess هم كه نمي شه توئي لوكال استفاده كرد ( حد اقل من نمي تونم با appserv )
در ضمن من غير فعال كردم كامپوننت رو حالا بخش ها رو اينطوري نشون مي ده : content/blogsection/7/52
جالبه كه اينم اررور 404 مي ده !
فك كنم مربوط مي شه به اررور 404 بدون index.php
[quote author=mohammadrezag link=topic=14569.msg91847#msg91847 date=1225055198]
روي لوكال با index.php درست نشون مي ده ... htacess هم كه نمي شه توئي لوكال استفاده كرد ( حد اقل من نمي تونم با appserv )
در ضمن من غير فعال كردم كامپوننت رو حالا بخش ها رو اينطوري نشون مي ده : content/blogsection/7/52
جالبه كه اينم اررور 404 مي ده !
فك كنم مربوط مي شه به اررور 404 بدون index.php
[/quote]
پس احتمالا از یه جای دیگه هست.
آدرس هایی که به این شکل اند: content/blogsection/7/52 مال خود sef مامبو هست و اگر این رو هم 404 میده احتمال داره mod-rewrite غیر فعال باشه رو سرور. فایل htaccess.txt رو به htaccess. تبدیل کردی؟
روی لوکال هم فقط کافیه همین htaccess. در فولدر مامبو وجود داشته باشه وگرنه مشکلی در استفاده از htaccess در لوکال وجود نداره.
سلام
من از مامبو 4.6.2 استفاده مي كنم
به محض اين كه اين كامپوننت رو نصب مي كنم حتي بدون اين كه فعالش كنم اين ارور ها را مي دهد:
لطفا راهنمايي بفرماييدکد:Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php on line 433
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php on line 601
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php on line 602
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php on line 603
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php on line 604
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php on line 605
سلام
دست همتون درد نکنه که این همه فعالیت میکنین.
این کامپوننت با سرور ویندوز هم سازگاره ؟
من این کامپوننت روی ویندوز تست نکردم
جناب piroozman
Jr. Member شما کدوم وژن نسب کردید
سلام
هاست من لينوكس هست
ومامبوي4.6.2 را استفاده مي كنم
تمام اين ها را تست كردم:
com_sh404SEF_Version_1.3.4_build_288_farsi.mambo
com_sh404SEF_1.3.8_build_337.mambo
اولي را نسخه انگليسي اش را هم تست كردم
راستي منظورتون ازJr. Member چيست؟
ممنون
شما یه بار فولدر cache رو کلا پاک کن و بعد ببین چی میشه. اگر نشد فایل core.class.php از نسخه اصلی مامبو دوباره کپی کن روی هاست.
این ارور مخرف که معلوم نیست به چه دلیلی نشون داده میشه 1-2 دفعه یقه من رو هم گرفته که با دو راهی که گفتم حل شده.
در مورد Jr. Member هم یه دیدی به زیر آی دی خودت بنداز ;)
Jr. Member اشتباه لپی بود
خوب شما ورژن 1.3.4 نصب کنید .
سلام
الان من اين رو نصب كردم به محض اين كه نصب شد دوباره ارورهارا داد بعد من فولدر cache رو خالي كردم ولي درست نشد بعد فايل core.classes.php رو از نسخه اصلي مامبو آپلود كردم دوباره درست نشد
حالا بايد چه كار كنم؟
مامبوي من 4.6.2 است
يه مشكل ديگه اين كه الان مثلا لينك ها بهينه شدند ولي ارور 404 مي دهد بايد چه كار كنم؟هيچ صفحه اي باز نمي شود به جز صفحه اصلي
منتظرم از صبح تاحالا پاي اين نشسته ام خواهشا كمك كنيد
ممنون
شما نسخه 1.3.4 نصب کردید ؟
error 404 مربوط به تغییر نام فایل htaccess
بله من همان نسخه اي را كه نوشتم در پست بالا و فارسي هم هست را نصب كردم
اون فايل htaccess هم طبق همان تنظيمات كلي كه گفته بايد تغيير نام دهيم درست كردم
نگاه كنيد الان كه كامپوننت را غير فعال كردم لينك ها اين گونه اند:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درست است؟
وقتي كامپوننت را فعال مي كنم آخر لينك ها فارسي مي شود و وقتي برروي آنها كليك مي كنم ارور404 را ميدهد
ودر هر دو صورت آن ارورها سرجايشان هستند
لطفا راهنمايي بفرماييد
مرسي
نام كامپوننت نصب شده:
com_sh404SEF_Version_1.3.4_build_288_farsi.mambo
یادم یک کدی تو sh404sef.class.php تغییر می دادیم که الان نتونستنم پیداش کنم
سلام
پس من بايد چي كار كنم آقا مجيد؟
چشم هام دارند مي تركند درد مي كنند از صبح تا حالا دارم روش كار مي كنم
لطفا كسي كاري انجام بده
ممنون مي شم
اینو کپی کردی تو ?htacess:
کد:########## Begin - 3rd Party SEF Section
############# Use this section if you are using a 3rd party (Non Joomla! core) SEF extension - e.g. OpenSEF, 404_SEF, 404SEFx, SEF Advance, etc
#
RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(/component/option,com) [NC,OR] ##optional - see notes##
RewriteCond %{REQUEST_URI} (/|\.htm|\.php|\.html|/[^.]*)$ [NC]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule (.*) index.php
#
########## End - 3rd Party SEF Section
بله قرار دادم
[quote author=piroozman link=topic=14569.msg93077#msg93077 date=1226341379]
بله قرار دادم
[/quote]
والا نمیدونم دیگه.
اگر طبق این عمل کرده باشی نباید مشکلی پیش بیاد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تو قسمت advance تنظیمات رو روی with htaccess( mod_rewrite) گذاشتی؟
سلام
بله در نسخه فارسي با htaccess گذاشتم
و نسخه انگليسي را هم كه تست كردم with htaccess( mod_rewrite گذاشتم
حالا كه نميشه يه سوال؟آيا چندان فرقي هم بين اين كامپوننت و sef خود مامبو كه الان در سايتم فعال هست ، مي باشد؟
آيا واقعا كلي در پيج رنك سايت تفاوت مي شود؟
آقا من حالا چي كار كنم؟من اين كامپوننت رو مي خوام :-[
هو
ما رو فعال فرض می فرمایید که بستهرا دریافت کنیم یا باید هنوز ریاضت بشکیم
سلام آقاي دلفان آتش
متوجه منظورتون نشدم جمله هاتون رو نفهميدم
يكي به دادم برسه
كسي جواب من رو نمي ده؟
عزیزم یوز و پس برای من یا عماد بفرستید چک کنیم
البته من امروز مریضم فردا برات چک میکنم
[quote author=piroozman link=topic=14569.msg93119#msg93119 date=1226380253]
سلام
بله در نسخه فارسي با htaccess گذاشتم
و نسخه انگليسي را هم كه تست كردم with htaccess( mod_rewrite گذاشتم
حالا كه نميشه يه سوال؟آيا چندان فرقي هم بين اين كامپوننت و sef خود مامبو كه الان در سايتم فعال هست ، مي باشد؟
آيا واقعا كلي در پيج رنك سايت تفاوت مي شود؟
[/quote]
مطمئنا خیلی بهتر از sef خود مامبو هست. ولی تاثیری که بخوای مستقیما روی پیج رنک داشته باشه رو نداره یعنی این کامپوننت رو نصب کردی انتظار نداشته باش پیج رنکت بالا بره. اصولا پیج رنک یه سایت از روی لینک هایی که به اون داده میشه مشخص میشه اما بهینه بودن یه سایت هم کمک زیادی میتونه بکنه.
در مورد مشکل 404 من راه هایی که رو که بلد بودم گفتم. دیگه راهی به ذهنم نمیرسه.
فراموش کردم بگم:
همونطور که مجید عزیز گفت اگه خواستی یوزر و پسورد به من یا خود مجید بده تا چک کنیم. اگر هم نه فعلا با htaccess تمام query string ها ریدایرکت کن روی آدرس های sef شده خود مامبو.
راستی روی لوکال هم مشکل 404 رو داری؟
آقا همين همين خوبه
چرا زدوتر نگفتي آقا عماد
من چطوري آدرس هاي قبلي را كه به صورت:
بود را به:
تبديل كنم
فقط همين را مي خوام اگر بشه ديگه كامپوننت نمي خوام
ممنون