پاسخ : [ دانلود ] منوي جاوايي JSCook توسعه يافته و فارسي
[quote author=آبتين link=topic=1728.msg64263#msg64263 date=1204291535]
منظور منم از ا flash menu همون swfreemenu بود كه دوستمون گفتن ;)
[/quote]
پس مشکل از خود ماژول بوده....
ولی خیلی جالب این مدلشو دیگه ندیده بودم ، آخه معولا در نمایش ماژول مشکل پیدا می شه نه در لینکش...
کسی می دونه همچین مشکلی که برا من پیش اومده از چی می تونه باشه؟! آخه کلا برام جالب بود همچین اتفاقی!!! :D
یکی اینکه این کامپوننت رو از کجا می شه گیر اورد؟
دوم اینکه این کامپوننت هاو ماژولهای منو ، مشکلی بعدا پیش نمیارن؟ تو SEF ؟ اگه می دونین اینجوریه ، خود منو پیش فرض مامبو رو رو cssش وقت بذارمو درستش کنم...
با تشکر.
نه مشکلی نداره.
لینک دانلود:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در مورد طرز کارش در انجمن بحث شده.
[quote author=z-tazekar link=topic=1728.msg64260#msg64260 date=1204291266]
[quote author=30vil link=topic=1728.msg64218#msg64218 date=1204273980]
دوست عزيز از لينك زير در يافت كنيد ولي خدايش به سوال ما هم جواب بديد من تازه دريافت كردم ولي كار كردن با هاش رو بلد نيستم.
لينك جديد و سالم دانلود اين منوي جاوايي:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
دوست عزیز اگر تازه می خوای کار با این منو رو شروع کنی بهتره قبلش کامپوننت swfreemenu رو نصب کنی و باهاش کارکنی. چون منوی جادویی با 4.6.2 مشکل داره در مرورگرهای مختلف.
اون کامپوننت دقیقا هر چی که بخوای رو بهت می ده.
[/quote]
من فعلا باهاش كار كردم در دو تا از مرور گرها هم امتحان كردم هيچ مشكلي نداره (اينترنت اكسپلورر و فاير فاكس ) درست كار ميكنه .
البته سايت تازه است و هنوز مطلبي ننوشتم تا از صحت اون با خبر بشم
فعلا كه درسته!!!!
فقط تو فایر فوکس جواب میده !
[quote author=arman66 link=topic=1728.msg64337#msg64337 date=1204320607]
فقط تو فایر فوکس جواب میده !
[/quote]
قبلا هم گفته شده با IE و خصوصا IE6 مشکل داره ...
من که چک کردم (البته با ورژن های آخر هر کدوم ) بین opera,IE,firefox فقط با فایرفاکس مشکل داشت لینک هاش....
پس چه بهتر که از swmenu استفاده کنیم که با همه ی مرورگرها سازگاره. نه؟
من كه چك كردم مشكلي نداشته
فقط يك مشكل هست اونم اينكه وقتي كه مي خوام مطلب ارسال كنم از يك بخش مي خوام يك زير مجموعه رو نمايش بدم نمايش داده نميشه
من هم اینو نصب کردم ولی با IE6 مشکل داره.
زیر منوها باز می شن ، اما به محض اینکه موس رو می بری روش بسته میشه!!!
میتونین اینجا ببینید (البته با IE6 )
[size=13pt]http://www.unico.ir[/size]
سلام.
مشکلی که JScook با IE داشت ، به خاطر قالب من بود. با قالب های دیگه چک کردم. هیچ مشکلی نداره!
از دوستان کسی هست که بتونه منو کمک کنه که ببینه مشکل قالب من چیه؟ اگه هست بگه که قالب رو براش ایمیل کنم.
قالب این سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ببین مهدی جان، این منو اینقدر مشکل داره که سیگاریت میکنه، بی خیالش شو، برو از swmenu استفاده کن، حالشو ببر
چیه این بابا گیر دادین بهش؟ ;)
یا علی علیه السلام
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=1728.msg65709#msg65709 date=1205745458]
سلام
ببین مهدی جان، این منو اینقدر مشکل داره که سیگاریت میکنه، بی خیالش شو، برو از swmenu استفاده کن، حالشو ببر
چیه این بابا گیر دادین بهش؟ ;)
یا علی علیه السلام
[/quote]
ای داداش کال ما از شیگالی میگالی گژشته!!!:D(شوخی)
حق با آقا حسینه،بهتره به جای استفاده از این ماژوال ها که بیشتری ها باهاش مشکل دارند ماژوال های دیگه رو تست کنید
[quote author=مهدی مشتاقی link=topic=1728.msg65706#msg65706 date=1205744805]
سلام.
مشکلی که JScook با IE داشت ، به خاطر قالب من بود. با قالب های دیگه چک کردم. هیچ مشکلی نداره!
از دوستان کسی هست که بتونه منو کمک کنه که ببینه مشکل قالب من چیه؟ اگه هست بگه که قالب رو براش ایمیل کنم.
قالب این سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
با سلام
والا بنده در بعضی پروژه های خودم از این مارژول استفاده کردم البته با کمی تغییر، بدرستی در حال کار هست، شما هم برای رفع مشکلتون به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نگاهی بندازید، به امید خدا مشکلتون حل می شه.
موفق و پیروز باشید
یا علی