دوست عزیز به این لینک مراجعه کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز به این لینک مراجعه کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
این لینک کار نمی کنه برای دانلودش، میشه فایل ماژول تقویم فارسی رو مجدد آپلود کنید.
ممنونم
خداحافظ
سلام
جناب pctaz ! مطمئنی با مامبو 462 سازگاره؟ یکمی به هم می ریزه قیافه اش!
(به جای وسط چین، راست چین یا چپ چین میشه)
آریوی عزیز اینم دو تاا لینک مستقیم . اگه باز هم نتونستید دانلود کنید 100% مشکل از خودتون هست
یاسر جان این ماژول هیچ مشکلی نداره و با مامبو سازگار شده است
میتونید بر روی سایت خودم ببینید[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای من چرا تاریخ میلادی رو نشون می ده ؟ :(
من مامبو روبصورت لوکال نصب کرده ام
سلام
شما از مامبوی فارسی استفاده می کنید ؟
[quote author=tina1385 link=topic=10931.msg68562#msg68562 date=1208287937]
برای من چرا تاریخ میلادی رو نشون می ده ؟ :(
من مامبو روبصورت لوکال نصب کرده ام
[/quote]
احتمالاً شما از مامبوی لاتین استفاده میکنید . این ماژول برای مامبو فارسی بهینه شده و توابع تاریخ شمسی که درون مامبو هست رو نمایش میده
سلام
آقا من دانلود کردم ونصبش کردم ولی مثل اینکه یه حاله جلوی عکس بک گراندش رو میگیره و نمیذاره نمایشش بده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ببینید !
سلام
لطفاً در یک تاپیک جدید مشکل خودتون رو مطرح کنید. از این تاپیک یکسالی میگذرد و طبق قوانین ... .
یا حق