سلام. در مورد فارسی سازی قالب شما سعی خودتون را بکنید و چنانچه به مشکلی بر خوردید در تاپیک جدیدی پی گیری کنید. دوستان در صورتی که مقدور باشه حتما به شما کمک خواهند کرد.
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــلی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. در مورد فارسی سازی قالب شما سعی خودتون را بکنید و چنانچه به مشکلی بر خوردید در تاپیک جدیدی پی گیری کنید. دوستان در صورتی که مقدور باشه حتما به شما کمک خواهند کرد.
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــلی
1. اگر این سایت مال شهر اهواز ایران است پس چرا دات یو اس
2. هیچ موقع نخواهیم که با کلمه بزرگترین واقعا بزرگترین باشیم. در عمل ثابت کنیم
3. پرتال سایتی است به کلی اطلاعات جامع (آیا همه را دارید)
4. وضعیت آب و هوا به نظر مهمتر از تبلیغات نیست؟
5.منوی بالا تکمیل نیست
6. جستجتو در وب را فکر نکن لزومی داشته باشد آنچنان بسط داده شده وارد کنید
7. لینک ورود مدیریت برا چی رو صفحه اصلی هستش
سلام مرسی دوست عزیز از اینکه از سایت انتقاد کردید ، چون همین انتقادات و رفع مشکلات هست که باعث پیشرفت در هر کاری میشه
1.بله این سایت اهواز ایران هست ، مگه کشور دیگه ای همشهری به نام اهواز داره !!! ؟؟؟ چون دامین های رند و جالب را ثبت کرده بودند ، مجبور به این انتخاب شدم.
2.حتما و به مرور زمان
3.با راهنمایی ها ، پیشنهادات ، انتقادات دوستان عزیزی مثل شما به این مهم هم دست پیدا می کنیم
4.بله درست میفرمایید ، در اولین فرصت به روز رسانی حتما لحاظ خواهد شد
5.فکر نکنم نیاز باشه که زیاد شلوغ بشه ، چون کاملترش در منوی اصلی هست
6.بله حتما اونو حذف خواهم کرد (در اولین فرصت به روزرسانی)
7.این هم حذف میکنم،چون واقعا نبایستی در صفحه اول باشه
بسیار ممنونم از لطف شما
سلام خدمت همراهان همیشگی
بعد از 10 روز فعالیت ، که شامل تغییر سرور هم میشه ، پرتال اهواز با ظاهری جدید و با همان سیستم مدیریت محتوای قدرتمند مامبو به روزرسانی گردید ، از شما دعوت می کنم تا با نظرات خودتون منو در کارم موفق تر نمایید .
متشکرم
سايت شما باز نميشه كه!
Firefox can't find the server at [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]. us.
سلام
چون جدیدا تغییر سرور هم دادم ، بخاطر کش سرور های ISP ها این مشکل بوجود میاد که اونم طی گذشت زمان و در چند روز آینده این مشکل برطرف می شه
احتمالا با فریگیت امکان بازدید باشه .
دوستان سلام
امروز با چند تا اررور تو سایتم مواجه شدم ، که اونم دلیلش غیر فعال کردن یکی از توابع توسط سرورم بوده ، حالا راه حل برای این مشکل چیه ؟
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/*****/public_html/index.php on line 236
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/*****/public_html/index.php on line 237
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/*****/public_html/index.php on line 238
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/*****/public_html/index.php:236) in /home/ahwazus/public_html/includes/core.classes.php on line 2907
هاستینگ شما در تنظیمات php تابع ini_set را غیرفعال کرده ، برای همین مشکل دارید
در ضمن سایتتون هم باز نمیشه نه با پروکسی نه با VPN
موفق باشید
من در گفتگویی که با ادمین هاستینگم داشتم ، گفت که مامبو را از اول نصب کن مشکلت حل میشه !
آیا به نظر اساتید واقعا با نصب مجدد مشکل من حل میشه ؟!
در مورد سایت هم خدمت جناب نوید عرض کنم ، این همون مشکل کش سرور های ISP است .
اين جزء ادبيات سرورها هستش!
آخه شما بهشون بگيد من مامبو رو از نو نصب كنم مشكل من حل ميشه؟!
اگر شما هرچيزي جز مامبو (مثلاً ساست سفارشي كدنويسي شده مخصوص) داشتيد به نظرتون ميتونستيد نصبش كنيد؟! نصب مامبو فقط يك فايل به فايلهاي شما اضافه ميكنه و اون configuration.php هستش!
پس نتيجتاً نصب مجدد مامبو تأثيري در اين مشكل نخواهد داشت!
اما شما حتماً در يك پوشه مامبو جديد نصب كنيد ببينيد مشكل حل ميشه! شايد حق با مدير باشه! در اون صورت هم مشخص ميشه كه سرور فايلهاي هسته مامبو رو خراب كرده!
يا حق