پاسخ : کامپوننت فارسی شده simple FAQ نسخه 2.5
با سلام به همه
ببخشید که این تاپیک طول کشید .... من آخرین تغییرات رو در اون دادم .... دوستان گفتن که با دانلودش مشکل دارن که دوست عزیزم علی آقا زحمتش رو کشید .....
دوستان چک کنن اگر مشکلی در دانلود ، نصب و یا اجرا داشتن اطلاع بدن .....
با تشکر از همه دوستان و کاربران گرامی
موفق و پیروز و سرفراز باشید ...
آقا مشکلات این کامپوننت حل شد؟؟؟
علی آقای عزیز مشکلاتی که توی صفحات قبل مطرح شده
با سلام
تمامی مشکلات این کامپوننت حل شده و روی لوکال و سرور تست شده..... پیشنهاد میکنم بقیه دوستان هم تست کنند.
فقط مشکلی که هست توی مجموعه ای که ایجاد می کنه می باشد که نام آن با فارسی به مشکل برخورده .... دارم ...روش کار می کنم....چند روز دیگه لینک کاملش رو قرار می دم....
اگر مشکل یا کوتاهی بود خوشحال می شم بگید ....منتظر باشید.
موفق باشید.
سلام .. ممنون میشم که هر وقت کامل شد .. لینک دانلود جدید اونو بزاری .. با تشکر
با سلام
و اینک پس از مدت ها دوری و مشقت و درخواست های مکرر شما دوستان گرامی من توانستم این کار را به پایان برسانم . ???
امیدوارم که عزیزان بتو.انند از این کامپوننت استفاده لازم را ببرند.
ببخشید که این قدر طول کشید ... من یه کم سرم شلوغ بود ...... از دوستان خواهش می کنم که این کامپوننت رو دریافت و تست نمایند و در صورت هرگونه مشکل در این تاپیک اعلام نمایند.
در ضمن می توانید از راهنمایی که در هنگام نصب برنامه مشاهده می نمایید نیز برای استفاده بهتر از کامپوننت استفاده نمایید.
در پایان اگر مشکل نبود از مدیران سایت تقاضا می کنم که برای راحتی بیشتر کاربران آنرا در مامبودیگ آپلود و انتشار دهند.
امکانات :
- [li]قابلیت ایجاد و پاسخ گویی به سوالات توسط کاربران و مدیریت سایت [/li]
[li]قابلیت نمایش سوالات و پاسخ ها به صورت دسته بندی شده [/li]
[li]قابلیت سطح دسترسی به سوالات و ایجاد و پاسخ گویی به آنها[/li]
[li]قابلیت ارسال نظرات به سوالات متداول [/li]
[li]قابلیت آگاه سازی مدیر سایت در ورت ارسال مطالب و یا پاسخ جدید [/li]
[li]قابلیت استفاده از ویرایشگر Html در صورت موجود بودن [/li]
[li]قابلیت ارسال مطالب توسط میهمان و یا کاربران عضو [/li]
[li]قابلیت نمایش سوالات و پاسخ ها به صورت دسته بندی شده [/li]
[li]و قابلیت های بسیار دیگر .....[/li]
[glow=red,2,300]نکات قابل توجه :[/glow]
- [li]برای استفاده بهتر از این کامپوننت می توانید یک منوی جدید با نوع کامپوننت سوالات متداول انتخاب و انتشار دهید[/li]
[li]برای نمایش تمامی مجموعه های ایجاد شده باید پس از ورود به منوی کامپوننت سوالات متداول -> تنظیمات را انتخاب کرده و در برگه نمایش گزینه های <<فهرست حالات>> و <<نمایش مجموعه ها>> را بلی انتخاب نمایید ، در غیر اینصورت اخرین مجموعه ایجاد شده و سوالات متداول آن تنها قابل نمایش خواهد بود[/li]
[li]پس از نصب این کامپوننت یک مجموعه خالی به صورت پیش فرض ایجاد می گردد. در صورت نیاز می توانید مجموعه های خود را ایجاد و سپس با ورود به مشاهده سوالات اقدام به ایجاد سوالات متداول کرده و نیز یک مجموعه برای سوال خود انتخاب نموده و آنرا انتشار دهید[/li]
***** برای دانلود می توانید از لینک رو به رو استفاده نمایید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ******
موفق باشید.
باز هم سلام
یادم رفت در بالا مشخصات کامپوننت رو بگذارم :
کامپوننت سوالات متداول : نسخه 2.51
ویرایش و فارسی سازی : جواد بهمن آبادی
از مدبران عزیز درخواست می کنم که اگر دوستان برنامه رو نصب کردن و مشکلی نداره لطف کنند و اون رو توی مامبو دیگ انتشار دهند.
در غیر اینصورت اگر مشکل یا سوالی بود در خدمتم.
موفق باشید.
سلام
لینک دانلود خرابه :(
لطفا اگه اماکنش هست دوباره آپلودش کنین . مرسی ;)
سلام. :)
کد:
http://yupshare.com/+Download/+ff319713ce1622480f2bee31052adbb0/simplefaq_2_51_Fa.zip
يـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــــلي