دوستان این تاپیک که amir.d زحمتشو کشیده را حتما بخونند
[/url] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان این تاپیک که amir.d زحمتشو کشیده را حتما بخونند
[/url] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
سلام مجید جان
اگه میشه این فونتش رو هم یه کاریش بکن که وقتی وارد محیط کامپوننت میشیم فونت کل ادمین رو درشت نکنه.
راستی مشکل کار با htaccess. رفع نشده؟ یا اینکه آیا رفع میشه یا نه؟
من هنوز اینو روزی سرور نصب نکردم چون اگه با htaccess. کار نکنه همه لینک های فعلی سایت که ایندکس شده از بین میره.
با تشکر
ببخشید چشم فونت یک فکری به حالش می کنم(در مورد خودم هیچ مشلی با فونت ندارم ولی بررسی می کنم)
آقا محسن قرار شد بررسی کنه ولی هنوز که خبری نیست من یک تاپیک هم زدم به خاطر همین
یا حق
سلام
دوسانی که از این کامپوننت استفاده می کنن و با کار نکردن این کامپوننت با htaccess. و وجود index.php توی آدرس مشکل داشتن این کد رو توی فایل htaccess. قرار بدن:
سپس وارد تنظیمات کامپوننت بشید و از تب advamce قسمت Rewriting mode رو روی with .htaccess قرار بدید و تنظیمات رو ذخیره کنید.کد:
########## Begin - 3rd Party SEF Section
############# Use this section if you are using a 3rd party (Non Joomla! core) SEF extension - e.g. OpenSEF, 404_SEF, 404SEFx, SEF Advance, etc
#
RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(/component/option,com) [NC,OR] ##optional - see notes##
RewriteCond %{REQUEST_URI} (/|\.htm|\.php|\.html|/[^.]*)$ [NC]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule (.*) index.php
#
########## End - 3rd Party SEF Section
فکر میکنم نسخه ترجمه شده 1.3.4 هست(دقیق نمیدونم) ولی به هر حال نسخه 1.3.8 اون هم منتشر شده. هر کی خواست می تونه از اینجا دانلود کنه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دست درد تست می کنم نتیجه را همین جا می گم
آقاي شكرزاده , majid66 , آقاي فيروزمنديان يكي 30 تا پست به من قرض بده ...
این لینکی که آقا عماد گذاشته همین کامپوننتی هستش که آقا مجید میگن؟
سلا. بله این کامپوننت در اصل رایگان هست که نسخه ی انگلیسیش از لینکی که عمادجان گذاشته قابل دانلود هست.
منتها اون نسخه ای که توی این تاپیک بحثش بود نسخه ی فارسی شده ی این کامپوننت هست (و البته شایدم بهینه شده) که خوب غیر رایگان مطرح شده ! در کل اگه شما با نسخه ی انگلیسی می تونید کار کنید فکر کنم کارتون را راه بیندازه.
موفق باشد...
یــــــــــــــــــــــــ ـاعــــــــــــــــــــــ لی
دوستان اون لینکی که من گذاشتم نسخه انگلیسی هست و با مامبو فارسی مشکل داره، یعنی با نصبش و فعال کردنش زبان قسمت کاربری سایت انگلیسی میشه.
سلام. :)جالبه! این مشکل با نسخه ی فارسیش برای من پیش اومد. یعنی اول بخش کاربری و بعد از اون هم بخش مدیریت انگلیسی شد. :o
یـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــــــــلی