ظاهرا با IE مشکل داره چون منو ها باز نمیشوند دوستان !
نمایش نسخه قابل چاپ
ظاهرا با IE مشکل داره چون منو ها باز نمیشوند دوستان !
سلام دوستان
من ورژن حرفه ای Swmenu را می خواهم
دوستان لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلام. خب واضحه که نسخه ی حرفه ای این منو رایگان نیست و لایسنس اون برای یک سایت 49.95 دلار آمریکا هست.اگر مایلید باید خریداری کنید.اطلاعات بیشتر :
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلیکد:http://www.swmenupro.com/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=312
ممنون از راهنمایی شما
منظور من ورژن فارسی این کامپوننت بود
مجانی نبودن اون رو می دونم .
سلام
بنا بر قوانین مامبولرن موارد کامرشیال در انجمن قرار نمیگیرد و به خاطر همین قانون "نال شده ها" ارزش فارسی شدن ندارند.
یا حق
سلام
ممنونم از اینکه این لینک را در اختیار بقیه دوستان قرار دادید ... اما من یک سوال دارم و اون اینه که چطوری می تونم منویی مشابه منوی بالای سایت مامبو ارن (mambolearn.com) داشته باشم ؟؟؟ همچنین چطوری میتونم منوی اصلی را کاری کنم که به صورت کشویی رو به پایین باز شوند ؟؟؟ یکی از دوستان کفته بودند که با ورژن های قدیمی تر کامپوننت swmenu میتوان درست کرد ولی جستجو های من برای در اختیار گرفتن اون ورژن بی نتیجه ماند لطفا کمک کنید
با تشکر
A.S
سلام
امین جان شما از dhtml menu برای ساخت اینچنین منوهایی باید استفاده کنی. یک فایل js به شما میده و در قالب قرار میدید و برای همیشه منوها ثابت میمونه. اما برای آنکه با مامبو در تماس باشه باید از کامپوننتهای موجود در انجمن و سازگار با مامبو استفاده کنی.
همین کامپوننت رو میتونید کمی تغییرات کوچیک درونش بدید و مخصوص خودتون آماده کنید.
یا حق
[quote author=alexi2 link=topic=16251.msg102763#msg102763 date=1235819017]
یکی از دوستان کفته بودند که با ورژن های قدیمی تر کامپوننت swmenu میتوان درست کرد ولی جستجو های من برای در اختیار گرفتن اون ورژن بی نتیجه ماند لطفا کمک کنید
با تشکر
A.S
[/quote]
سلام. فکر کنم با نسخه ی فعلی اش هم بشه همین کار را کرد. شما swmenu فارسی را سرچ کنید به تاپیکش می رسید.
یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــلی
کسی راه حلی برای IE نداره ؟ یا پیشنهادی ؟
[[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]