پاسخ : سایت من توی گوگل ایندکس نمیشه
بله حق با شما هست. در این آدرس: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] باید کد امنیتی وارد کرد. این صفحه هم کلا صفحه سابمیت گوگل هست: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با این حال هنوز هم وبسایتهایی مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هستند که کار سابمیشن رو انجام میدن.
از این گذشته باید دو نکته رو در نظر داشته باشید.
1- سیاست موتورهای جستجوی بزرگ مثل گوگل هیچ وقت برای یک مدت طولانی ثابت نمیمونه. وقتی حجم و نوع داده ها تغییر میکنه سیاست های ایندکسینگ هم فرق میکنه.
2- به طور کلی سابمیت کردن یک سایت در موتور جستجوی گوگل اهمیت زیادی نداره. بعضی ها فکر میکنن که اگر سایتشون رو توی گوگل ثبت کنن از فردا دیگه دنیا اونها رو میبینه، و اگر ثبت نکنن بیچاره میشن! ولی در حقیقت چیزی که خیلی بیشتر برای دیده شدن در گوگل اهمیت داره لینک به وبسایت شما هست. یعنی هرچه لینک های مستقیم از سایتهای دیگر به سایت شما بیشتر باشه بهتره و گوگل خودش شما رو پیدا میکنه و ثبتتون میکنه. در این مورد من یک جستجویی هم کردم و به یک بحث جالب در یاهو برخوردم که میتونید اینجا بخونیدش: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]