سپاس
با پوزش من IE6 ندارم در 8 تست کردم روی همون هاست مامبو
نمایش نسخه قابل چاپ
سپاس
با پوزش من IE6 ندارم در 8 تست کردم روی همون هاست مامبو
ممنون میشم از اساتید این 2 قالب رو فارسی و انتشار بدن :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون
سلام به همه دوستان من یک قالبو دستکاری کردم بنظرم خوب شده O0 کار اول بود اگه بد بود ببخشید ها :'( :'(
[img width=640 height=422]http://khafo.persiangig.com/Template/template_thumbnail.png[/img]
دانلودقالب اولl [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیلی ببخشید هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااا
قالب یه ریزه مشکل داشت این دیگه درست شد :-X :-X :-X :-X :-X
[quote author=doniran link=topic=19189.msg105591#msg105591 date=1240154911]
سلام به همه دوستان من یک قالبو دستکاری کردم بنظرم خوب شده O0 کار اول بود اگه بد بود ببخشید ها :'( :'(
[img width=640 height=422]http://khafo.persiangig.com/Template/template_thumbnail.png[/img]
دانلودقالب اولl [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
دوست عزیز این که قالب پیش فرض مامبو هستش.
شما فقط یه عکش برای بنر بالا گذاشتید.
به حال خوبه . موفق باشید
[quote author=ehsanparty link=topic=19189.msg105485#msg105485 date=1239971758]
ممنون میشم از اساتید این 2 قالب رو فارسی و انتشار بدن :
و
ممنون
[/quote]
کسی نیست این 2 تا قالب رو تبدیل کنه؟!
:-[ :-[
[quote author=doniran link=topic=19189.msg105593#msg105593 date=1240155191]
خیلی ببخشید هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااا
قالب یه ریزه مشکل داشت این دیگه درست شد :-X :-X :-X :-X :-X
[/quote]
سلام
2 مورد:
اولا فایل قالب را zip کنید چون با پسوند rar همیشه قابل نصب نیست..
ثانیا من نصب کردم کلا بدون هرگونه فریم بود !!