از منوی استارت Apache رو استارت کنید. Apache شما هنوز Run نشده احتمالا !
نمایش نسخه قابل چاپ
آدرس هم اشتباه دادی!
یا حقکد:http://127.0.0.1/phpmyadmin
[quote author=moderator link=topic=20929.msg111254#msg111254 date=1249147788]
تو اين سايت به اين بزرگي همه ميگن مامبو مامبو يكي پيدا نشد به من بگه چيكار كنم :'( :'( :'( :'( :'(
به جزء appserv با چي ميشه كار كرد؟؟؟
[/quote]
عزیزم اگر مشکلت همون خطاهای بالا بود با اون کدی که دادم حل میشه قطعا درست جایگزین نکردی ؟ اگر درست نمیتویند ست کنید بگید کل فایل تصحیح شده رو بذاریم !
در ضمن اگر appserv 2.5.10 باشه این خطاها نمیاد اگر بالاتر باشه اون کاری که گفتم باید بکنید و یکبار هم ریست کنید دستگاهتون رو
دوستان اين دوست عزيز راست ميگه من هم با برنامه appsrv مشكل داشتم!
ببينيد من در كنار اين نرم افزار php traid رو هم نصب كردم و همه چي درست اين دو تا توي سيستم من جدا جدا كار نمي كنند!
كه يك بار به سرم زد دو تا رو با هم نصب كنم!
appsrv از ,mysql پي اچ پي تريد استفاده مي كنه!
و php traid از apach آپسرو استفاده مي كنه!
اگه هر دوتا همزمان اجرا بشه ديگه هيچ مشكلي پيش نمياد!
8) 8) 8) 8) 8) ::) ::) ::) ::) ::) O0 O0 O0 O0 O0
خوب دوست من مثل این میمونه که شما ماشینتون دوتا موتور داشته باشه و یک دنده و یک رادیاتور! اونوقت موتور اول دنده یکش 20 تا بره و موتور دوم دنده یکش 80 تا ! خوب معلومه بدبختا با همدیگه قاطی میکنن!!!!!!!!
اما ایشون از دو تا موتور استفاده نمیکنن!
یا حق
عزيز گل
مثل اينكه خوب متوجه....
شما مثالت بايد اينطور باشه كه ما دوتا ماشين داريم (هر دو پژو) يكي نيمه اولش كار مي كنه و يكي نيمه دوم!نقل قول:
appsrv از ,mysql پي اچ پي تريد استفاده مي كنه!
و php traid از apach آپسرو استفاده مي كنه!
واگه دونيمه سالم رو كنار هم بگذاريم يك ماشين كامل داريم O0
در هر صورت ایشون دوتا ماشین و دوتا موتور و ... ندارن!!! یدونه appserv نصب کردن، اونم روی ویندوز جدید! و مشکل دارن.
و مشکل شما ربطی به مشکل ایشون نداره.
یا حق
[img width=640 height=480]http://www.tinypic.info/files/nloqovy9c1p6lyv8qtrf.jpg[/img]
آقا شرمنده، در اون ارسال اشتباه نوشتم. :angel:
اینرو باید مینوشتم که اون رو نوشتم!!! بازم شرمنده :)کد:http://127.0.0.1/phpmyadmin
[hr]
همچنین :
[quote author=سعید link=topic=20929.msg111265#msg111265 date=1249189209]
[/quote]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به این تصویر نگاه کن و دو آیتم آبی رنگ شده را کلیک کن تا استارت شود!!!
یا حق
خوب مثل این که این دوستمون بعضی مسائل ابتدایی رو نمیدونن
من پیشنهاد میکنم قبل از دست زدن به appserv ویا ... قبلش یه سری اطلاعات هر چند مختصر راجع به ip و معنی پایگاه داده و سرویس دهند های وب کسب کنن
من دیدم که این دوستومن توی آدرس دهی اشتباه میکردن و فکر کنم حتیی نمیدنن که لوکال هاست بعنی چی و 12.0.0.1 چی چی هست . خوب وقتی این طور باشه سر ساده ترین مسائل باید 2-3 صفحه بحث کرد و در آخر هم ...
طبق تصاویری که میبینیم مثل این که این دوستمون یه شبکه داخلی دارن و یه ارتباط اینترنتی از طریق مودم و یه آنتی ویروس کاسپر خوب خیلی احتمال ها هست که باعث این مسئله میشه
شکا یه alt+ctrl+del بزنید و تصویر همه پروسس هایی رو که روی سیستم شما هستن رو به ما نشون بدید تا خدمتتون عرض کنم که اصلا سرویس های وب و پایگاه داده روی سیستم شما در حال اجرا هست یا نه!!!
ضمنا یا کابل شبکه تون رو قطع کنید یه به صورت دستی بهش آی پی بدید تا مشکلی نداشته باشه
ضمنا با مرورگرهایی غیر از فایر فکس هم تست کنید چرا که به هر دلیلی(مثلا ست کردن ****** و ...)شاید این مرورگر مشکلی داشته باشه
اگه حل نشد هم حتما قسمت اول عرایضم رو عملی کنید