به قالب که ربطی نداره
تست کن ببین با ساخت منوی جدید و آیتم جدید بدون تغییر مشکل داری یا نه؟
بعد بازم تست کن ببین با تغییر دسترسی خراب میشه یا سالمه
نمایش نسخه قابل چاپ
به قالب که ربطی نداره
تست کن ببین با ساخت منوی جدید و آیتم جدید بدون تغییر مشکل داری یا نه؟
بعد بازم تست کن ببین با تغییر دسترسی خراب میشه یا سالمه
من الان یکسری منو به بخش فروشگاها اضافه کردم با ie چک کنید روی مثلا بهرنگ بزنید تماس اون رو نشون میده ولی در FF وقتی این کار رو میکنی کل تماس ها رو نشون می ده.
این FF چه شه.
شما یه کاری بکنید
تمام منوها رو آدرسهاشون رو بصورت دستی بدید
مثلا به جای اینکه به یه کامپوننت لینک بدی بیا آدرس اون رو بصورت "لینک آدرس وب" بده ببین بازم این مشکل هست یا نه
بله اگر در قسمت منو از قسمت لینک- آدرس وب استفاده کنیم درست می شه البته تماسها من مطالب رو تست نکردم
ولی این جوری dady آدم در میاد که؟ :-[
خوب یه کار دیگه هم میتونی بکنی
1 مامبو جدید تو یه پوشه بریز
بعد از اینکه نصب تموم شد از فایل configuration.php نام و یوزر دیتابیست رو عوض کن ببین بازم این مشکل هست
کلا اوا تست کن ببین با مامبو جدید این مشکل رو داری یا نه
من یک نظری دارم میگم بخش قابل فهم کردن لینکها برای موتور جستجو رو فعال کنسم شاید درست شد ولی مشکل اینه که اونم کار نمیکنه من httaccess.txt رو به httaccess تغییر دادم ولی کار نکرد سرورم هم لینوکس و آپاچی هست
سلام...
کلا مشکله باحالی به نظر میرسه ! :P .. شما یه بار همه منوهات رو پاک کن و دوباره از اول بساز ببین مشکلت حل میشه ؟
[quote author=biogenix link=topic=3509.msg21616#msg21616 date=1165991211]
من یک نظری دارم میگم بخش قابل فهم کردن لینکها برای موتور جستجو رو فعال کنسم شاید درست شد ولی مشکل اینه که اونم کار نمیکنه من httaccess.txt رو به httaccess تغییر دادم ولی کار نکرد سرورم هم لینوکس و آپاچی هست
[/quote]
برای اینکار سرور شما باید mod_rewrite رو پشتیبانی کنه .. واسه این که بفهمی یه phpinfo بگیر ببین میکنه یا نه ؟
اون کاری رو که گفتم قبلش بکن اگه درست شد که هیچ اگه نه بگو حالا یه فکری بکنیم !
من منوها رو یکبار پاک کردم و هیچ اتفاقی نیافتاد هموم آش و همون کوزه ولی من میگم شاید مشکل از jscookmenu باشه شاید اگر یک منوی دیگه نصب کنم درست بشه ولی منوی مشابه پیدا نکردم ja_transmenu هست که اونم خیلی قرمز و زاقارته توی css هاش هم نمیدونم کجا رو باید تغییر بدم تا زنگش عوض بشه
هر دوی شما دارید از Js استفاده میکنید؟
ببین معمولی موردی ندارید؟
سلام
من سایتم رو از لوکال منتقل کردم روی سرور ، باز هم این مشکل بود ...
منم ضمنا از JSCook استفاده میکنم ... همین الان امتحان کردم، خود ماژول منوی اصلی رو publish کردم، از طریق اون که میرم درست کار میکنه !!
انگار مشکل از JSCook ه ...
میتونین برین ببینین ... هم ماژول mainmenu هست هم ماژول JSCook ، ولی فقط از خود main menu میره ...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]