بعض از سرورها لاگين اونها فرق ميكنه. حتي اين localhost هم فرق ميكنه. قرار نيست همه مثل هم باشند!!!
خودتون تست كنيد كه ياد بگيريد!
اشكلاتتون رو يكبار گفتم. زحمت رفعش با خود شماست !
مسلماً اين اشكال از جوملا نيست چون بارها تست شده.
موفق باشيد
نمایش نسخه قابل چاپ
بعض از سرورها لاگين اونها فرق ميكنه. حتي اين localhost هم فرق ميكنه. قرار نيست همه مثل هم باشند!!!
خودتون تست كنيد كه ياد بگيريد!
اشكلاتتون رو يكبار گفتم. زحمت رفعش با خود شماست !
مسلماً اين اشكال از جوملا نيست چون بارها تست شده.
موفق باشيد
عزیز از پشتیبانی کار راه اندازتون واقعا ممنونم
من الان بالا8روز الاف یک گزینه شدم - شماهم که فقط....
من همه چیزایی که گفتین تست کردم- هرچی هم به فکر خودم رسیده تست کردم- چیزی که یاد نگرفتم-بدتر گیج شدم
من چندتا مشکل دارم اینارو برام حل کنید- هزینشم میدم بهتون
دوست عزيز به هدر اين انجمن و سايت دقت كنيد !!!
جوملا+مامبو+SMF
مشكل شما از اين حالاتي كه من گفتم خارج نيست.
مي تونم يه پيشنهاد ديگه هم بكنم بهتون واونم اينهكه يكبار جوملا رو Replace كنيد تا از جابه جا شدن فايل ها مطمئن بشيد
غير از اين مسائل توي دامنه ي كاري ما نيست و جزو مشكلات سرور و اينجور موارد هست !!
بنده فرصت بررسي اين مشكل رو ندارم. اگر ساير دوستان وقت داشتند حتماً پاسخ ميدن به شما
موفق باشيد
اینم مشکل جوملا است دیگه مشکل وردپرس که نیست
به دامنه هم مربوط نمیشه - من راه های شما رو تست کردم- حل نشده که دارم بهتون میگم
دوست عزيز بهتره جاي اينكه به خوشمزگي بپردازيد سعي كنيد مشكل خودتون رو حل كنيد!!
توي پاسخ ها بهتون گفتم با سرويس دهنده تماس بگيريد. اين كار رو انجام داديد؟
چرا فكر مي كنيد جوملا مشكل داره؟ راههاي ديگه اي هم براي نفرستادن ايميل هست. اولين گزينه ايكه بايد چك كنيد سرويس دهنده ست بعد جوملا.
بله پرسیدم هموناست
سلام
ممنون از میلاد عزیز بابت اینکه راهنمایی های لازم را انجام دادند.
در ادامه دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینجا همه دوستان و مدیران برای رفع مشکلات دوستان بصورت رایگان وقت خود را میگذارند بهتر میباشد که کمی هم دوستانه تر برخورد شود.
به هر حال ادامه فعالیت تیم و انجمن جوملا فارسی بر اساس رفتار و منش شما کابران عزیز میباشد.
ممکن است در برخی از موارد مشکلات کاربران فراتر از دانش اعضای تیم باشد و نیازمند بررسی و تحقیق برای رفع مشکل از جانب تیم میباشد
که این نیازمند زمان و صبر شما کابران میباشد
در هر صورت لطفا کمی صبور تر و شکیبا باشید.
اطلاعات ادمین جوملا و کنترل پنل هاست خود را بصورت خصوصی ارسال نمایید.
یا حق.