7 تا table آخری اضافه نشدند در هاست!!!
در پست قبلی سوالاتم را پرسیدم...این فقط یک جمله خبری سوالی بود
نمایش نسخه قابل چاپ
7 تا table آخری اضافه نشدند در هاست!!!
در پست قبلی سوالاتم را پرسیدم...این فقط یک جمله خبری سوالی بود
سلام
موقعي كه داريد اكسپورت ميكنيد اون بالا جايي كه كه مي خواييد جداول رو انتخاب كنيد يك گزينه به نام sellectall داره كه بايد اون رو بزنيد كه همه ي جداول روبگيره.
مورد بعدي اينكه از gzip استفاده نكنيد. از حالت sql(همين موردي كه الان انتخاب كرديد) استفاده كنيد
دوباره ديتابيس رو وارد كنيد و اين بار اينت نكات رو رعايت كنيد
توجه داشته باشيد كه براي ايمپورت مجدد بايد جداول قبلي رو حذف كرده باشيد
موفق باشيد
سلام...خودش پیش فرض sellectall هست و همه را انتخاب کرده است
یعنی چی از gzip استفاده نکنم ؟؟؟؟اون پایین قسمت save as ، سه 3 تا گزینه داره، یکی none یکی zip یکی gzip...من باید کدوم انتخاب کنم ؟؟؟اگر none باشه که یه سری کد میده فقط...با فرمت zip هم که موقع ایمپورت کردن مشکل پیش میاد !!!! با فرمت gzip هست که فقط ایمپورت میشه 65 تا از 72 تا جدول...
چکار کنم !
سلام...دوباره حذف کردم و تکرار کردم این عمل را اما باز 7 تا جدول آخری را اضافه نکرد !!!! و همان خطای قبلی را داد بعد از اضافه کردن 65 تا جدول
خودش پیش فرض sellectall هست و همه را انتخاب کرده است
یعنی چی از gzip استفاده نکنم ؟؟؟؟اون پایین قسمت save as ، سه 3 تا گزینه داره، یکی none یکی zip یکی gzip...من باید کدوم انتخاب کنم ؟؟؟اگر none باشه که یه سری کد میده فقط...با فرمت zip هم که موقع ایمپورت کردن مشکل پیش میاد !!!! با فرمت gzip هست که فقط ایمپورت میشه 65 تا از 72 تا جدول...
گزینه های دیگر را کدام را باید تیک بزنم ..منظورم این گزینه هایی که در option هست مثل enclose export in transaction یا disable foreign key checks این ها را تیک بزنم ؟از حالت sql mode ، حالت my sql 40 را انتخاب کنم ؟ در گزینه structure، همه گزینه ها را تیک زدم در add into comment یک مورد هست تیک بزنم ؟! و در Data پنج مورد هست 3 تا تیک دارد use delay insert و use ignore insert تیک ندارد...تیک بزنم ؟Export type حالت insert باشد ؟؟
این تیک هایی که زده ام را بر طبق یه آموزش زدم...درست زدم ؟!
چکار کنم !
سلام
دوست عزيز لطفاً براي پاسخگويي صبر داشته باشيد و از ارسال اسپم جداً خودداري كنيد
در مورد مشكلتون هم بايد بگم كه در نهايت شما به يك فايل SQL نياز داريد.
اگر none رو انتخاب كنيد بايد اون كدها رو در notepad كپي كنيد و به sql ذخيره كنيد
يا مي تونيد به zip بزنيد و از zip خارج كنيد
روي حالت insert بذاريد و هيچ گزينه ي ديگري هم تغييير نديد.
اين مشكلي كه ميگيد 7 جدول باقي مونه هم چيز عجيبيه و بايد مشكل رو در سيستم خودتون بررسي كنيد
موفق باشيد
سلام.با تشکر
ببینید من این مراحل را برای کل بالا رفتن سایت انجام دادم...درسته ؟؟؟
1-زیپ کردن فایل جوملا
2-آپلود اون و سپس اکسترکت آن
2.5- ساختن یک پایگاه داده و یوزر جدید و اضافه کردن یوزر به پایگاه داده
3- انجام تغییرات فایل کانفیگوریشن
4-کپی کردن محتویات فایل جوملای آپلود شده در روت ، همانجایی که پوشه جوملا را آپلود کردم
5-اکسپورت کردم پایگاه داده در لوکال
6- ایمپورت کردن پایگاه داده در هاست
این مراحل درست هست ؟؟؟؟اگر این مراحل را انجام بدهم سایت میره بالا ؟؟؟؟این یه سوال بود
اما مشکلی که الان در ایمپورت کردن هست اینه که این 2 تا مورد را خطا میدهد و اضافه نمیکند ...چرا ؟؟؟ چه باید کرد؟
کدهاش اینها هست
و این خط هم خطا میدهد
--
-- Dumping data for table `nlc53_viewlevels`
--
INSERT INTO `nlc53_viewlevels` (`id`, `title`, `ordering`, `rules`) VALUES
(1, 'عمومي', 0, '[1]'),
(2, 'اعضا', 1, '[6,2,8]'),
(3, 'ويژه', 2, '[6,3,8]'),
(4, 'سطوح دسترسي مشتريان (نمونه)', 3, '[6,3,12]');
خطا ها این هستند
--
-- Dumping data for table `nlc53_usergroups`
--
INSERT INTO `nlc53_usergroups` (`id`, `parent_id`, `lft`, `rgt`, `title`) VALUES
(1, 0, 1, 20, 'عمومي'),
(2, 1, 6, 17, 'اعضا'),
(3, 2, 7, 14, 'نويسنده'),
(4, 3, 8, 11, 'ويرايشگر'),
(5, 4, 9, 10, 'ناشر'),
(6, 1, 2, 5, 'مدير'),
(7, 6, 3, 4, 'مدير ارشد'),
(8, 1, 18, 19, 'مديرکل'),
(10, 3, 12, 13, 'فروشندگان (نمونه)'),
(12, 2, 15, 16, 'مشتريان (نمونه)');
Error
There seems to be an error in your SQL query. The MySQL server error output below, if there is any, may also help you in diagnosing the problem
ERROR: Unclosed quote @ 222 STR: ' SQL: -- -- Dumping data for table `nlc53_viewlevels` -- INSERT INTO `nlc53_viewlevels` (`id`, `title`, `ordering`, `rules`) VALUES (1, '�����', 0, '[1]'), (2, '����', 1, '[6,2,8]'), (3, '���', 2, '[6,3,8]'), (4, '���� ������ ������� (�����)', 3, '[6,3,12]');
SQL query:
-- -- Dumping data for table `nlc53_viewlevels` -- INSERT INTO `nlc53_viewlevels` (`id`, `title`, `ordering`, `rules`) VALUES (1, '�����', 0, '[1]'), (2, '����', 1, '[6,2,8]'), (3, '���', 2, '[6,3,8]'), (4, '���� ������ ������� (�����)', 3, '[6,3,12]');
MySQL said: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
#1062 - Duplicate entry '' for key 'idx_assetgroup_title_lookup'
Error
There seems to be an error in your SQL query. The MySQL server error output below, if there is any, may also help you in diagnosing the problem
ERROR: Unclosed quote @ 348 STR: ' SQL: -- -- Dumping data for table `nlc53_usergroups` -- INSERT INTO `nlc53_usergroups` (`id`, `parent_id`, `lft`, `rgt`, `title`) VALUES (1, 0, 1, 20, '�����'), (2, 1, 6, 17, '����'), (3, 2, 7, 14, '�������'), (4, 3, 8, 11, '�����Ԑ�'), (5, 4, 9, 10, '����'), (6, 1, 2, 5, '����'), (7, 6, 3, 4, '���� ����'), (8, 1, 18, 19, '���ј�'), (10, 3, 12, 13, '�����ϐ�� (�����)'), (12, 2, 15, 16, '������� (�����)');
SQL query:
-- -- Dumping data for table `nlc53_usergroups` -- INSERT INTO `nlc53_usergroups` (`id`, `parent_id`, `lft`, `rgt`, `title`) VALUES (1, 0, 1, 20, '�����'), (2, 1, 6, 17, '����'), (3, 2, 7, 14, '�������'), (4, 3, 8, 11, '�����Ԑ�'), (5, 4, 9, 10, '����'), (6, 1, 2, 5, '����'), (7, 6, 3, 4, '���� ����'), (8, 1, 18, 19, '���ј�'), (10, 3, 12, 13, '�����ϐ�� (�����)'), (12, 2, 15, 16, '������� (�����)');
MySQL said: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
#1062 - Duplicate entry '1-' for key 'idx_usergroup_parent_title_lookup'
سلام
فایلتون رو دوباره خروجی تهیه کنید و فایل را در پسوند sql و با فشرده سازی gz تهیه کنید !
قبل از هر کاری کل دیتابیس مقصد را خالی کنید !
با توجه به آموزش تهیه پشتیبان از phpmyadmin در دانشنامه جوملا فارسی اینکار را انجام دهید ! مشکل شما حل خواهد شد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام دوست عزیز...این کار را چند باره انجام دادم اما باز خطا می دهد !!!!
طريقه ي بك آپ گيري بارها توسط ما تست شده.
چيزي كه شما مي گيد يك مقدار عجيبه. البته احتمال داره جداول شما مشكل داشته باشه ولي براي اولين باره كه مي شنوم اطلاعات بصورت ناقص آپلود ميشه
طبق درخواست شما نحوه ي انتقال از لوكال به هاست رو (گرچه توي دانشنامه بود) براتون تشريح كرديم. حالا اون 7 جدول شما مشكل ديگه اي هست كه به دليل عدم دسترسي به ديتابيس شما نميشه نظري در اين مورد داد.
بايد بررسي كنيد كه توي اون جداول چه اطلاعاتي ناقص يا بصورت مخدوش وارد شده.
همين طور حداكثر حجمي كه ديتابيس مي تونه قبول كنه رو با ديتابيس خودتون مطابقت بديد كه يه وقت بيشتر نباشه و همين مورد باعث ناقص شدن ديتابيستون نشه.
موفق باشيد
سلام...نمی دونم چه اتفاقی افتاد که پایگاه داده ها اضافه شدند... اما سایت هنوز خطا می دهد ...چکار باید بکنم
لطفاً یه سر به سایت بزنید و ببینید این خطا برای چیست؟؟؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن این مراحل را من طی کردم
ببینید من این مراحل را برای کل بالا رفتن سایت انجام دادم...درسته ؟؟؟
1-زیپ کردن فایل جوملا
2-آپلود اون و سپس اکسترکت آن
2.5- ساختن یک پایگاه داده و یوزر جدید و اضافه کردن یوزر به پایگاه داده
3- انجام تغییرات فایل کانفیگوریشن
4-کپی کردن محتویات فایل جوملای آپلود شده در روت ، همانجایی که پوشه جوملا را آپلود کردم
5-اکسپورت کردم پایگاه داده در لوکال
6- ایمپورت کردن پایگاه داده در هاست
این مراحل درست هست ؟؟؟؟اگر این مراحل را انجام بدهم سایت میره بالا ؟؟؟؟
دوستان لطفا بفرمایید چرا با وجود طی مراحل ذکر شده هنوز سایت این خطا را می دهد ؟
Infinite loop detected in JError
آدرس سایت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]