اگر مفت باشه که دیگه پولی نیست!نقل قول:
اگه پولی بشه مفت نمی ارزه.
اگه مفت نیرزه که الان مفته!
پس میرزه یا نمی ارزه؟! ???
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر مفت باشه که دیگه پولی نیست!نقل قول:
اگه پولی بشه مفت نمی ارزه.
اگه مفت نیرزه که الان مفته!
پس میرزه یا نمی ارزه؟! ???
سلام .. منم که نظرمو همیشه گفتم و تاپیک های بالا قابل بیان هست ..
ولی خوب اگه پولی هم بشه ما همراه و پشتیبان مامبولرن هستیم .
راستی کی بخش ویژه کاربران راه میوفته .. ما منتظر امکانات جدید هستیم .. اگه میشه زمان دقیقش رو بگین ...
رمان دقیق بیرون اومدن ورژن جدید کاملا فارسی رو هم بگین ...
مرسی بای
freedownload ما یا از خرج های سایت بی خبره یا خیلی بچه پول داره
از این دو حالت خارج نیست !
یا علی
البته دوستان من فکر نمی کنم بچه ها قصد پولی کردن مامبو رو داشته باشن
تا اونجایی که من می دونم
برای نسخه ها و برنامه هایی که توسط تیم نوشته شده یا ویرایش شده هست رو در بر می گیره
البته من این طوری فکر می کنم حالا می پرسم از دوستان چون من زیاد مطلع نیستم
موفق و پیروز باشید
یا علی
نه دوستان منظور من اینه که این سیستم های مدیریت سایت تا وقتی که بدون پول اون ها رو مصرف میکنند طرفدار زیاد میشه.
اگه کسی میخواست پول بده خوب میرفت سفارش CMS اختصاصی میداد که سایتش هم خاص میشد و اینقدر سایت ها شبیه به هم نمیشد.
تازه اگر پولی کنینش از استاندار GPL در میاد اره؟
به هر حال من میگم بزارین رایگان باشه و پول و خرج سایتتون رو از تبلیغات سایت در بیارید.
این نظر من بود دوستان.
من چون بجه پول دار نیستم گفتم پول نگیرید دیگه . اگه مایه دار بودم میگفتم پولیش کنید بره.
:P
ما هیچ وقت قصد پولی کردن مامبو رو نداشتیم و نداریم.
شبیه بودن سایتها هم مربوط به تمپلیت اونها هست. شما باید برای سایت خودتون یک قالب اختصاصی تهیه کنید تا شبیه سایتهای دیگر نباشه.
در ضمن مامبو اینقدر قوی و انعطاف پذیر هست که تقریبا هیچ کودوم از CMS هایی که میشناسم، به جز تعداد محدودی مثل بیتریکس که 1700 دلار قیمت داره، امکانات و مزیتهای اون رو ندارن.
پس لطفا اگر از مامبو و خدمات ساینت مامبو لرن استفاده میکنید، به زحمات بی دریغ اعضای تیم احترام بگذارید و با واژه های نا امید کننده و توهین آمیز امکان استفاده از این سیستم قوی رو برای خودتون با مشکل مواجه نکنید.
ما برای گسترش سیستم از همه کاربران دعوت به همکاری کردیم و میکنیم ولی متاسفانه تا به حال به جز اعضای اصلی تیم که بنیان گذاران سایت هستند هیچ کسی همکاری چشمگیری به تیم نکرده.
امیدوارم فرهنگ دونات و حمایت از تیم های اوپن سرس در کشور ما به میزانی رشد کنه که ما برای گذران امور تیم احتیاج به خواهش نداشته باشیم.
ارادتمند.
دوست عزیز من اگه به کسی بی احترامی شده معذرت میخوام
دوست من donate که یک سیستمی هست که هر کس دلش خواست یه کمکی به اون سایت بکنه و این با پولی شدن این سیستم کلب فرق میکنه.
در ضمن این سیستم درسته که قابل انعطاف هست ولی از لحاظ طراحی قالب قبول کنیم که پیچیدست.
من خودم قالب mt مثلا طراحی کردم که مثل سیستم های وبلاگ دارای یک سری تگ هست که به راحتی قرار میگیرد و سیستم اون رو ترجمه میکنه و خروجی میده.
راستی میشه برای میترا هم از همین آموزش طراحی قالب مامبو استفاده کرد؟
دوست عزیز چرا به زور میخواهید بگید ما مامبو رو میخواهیم پولی کنیم؟؟؟!!!!؟؟؟؟!؟؟؟
ما که اعلام کردیم مامبو همیشه مجانیه، پس معنی حرف شما چیه؟
طراحی قالب مامبو بسیار ساده هست. شما با خوندن آموزشهایی که توی سایت هست به سادگی میتونید قالب بسازید.
سیستم کار قالب هم دقیقا به شکل قالبهای وبلاگ هست. به همون سادگی.
سیامک عزیز ببخشید اگر ناراحت شدی.
من منظوری نداشتم چرا میزنی؟ >:(
شما خودت به راحتی میتونی قالب رو درست کنی؟
اگه میتونی من بهت یه قالب بدم واسم تبدیلش کن؟ OK?
نه عزیز من اصلا ناراحتی تو کارم نیست.
در قسمت آموزش سایت چند مطلب در مورد ساخت قالب قرار داده شده. اونها رو بخونید و اگر مشکلی داشتید مطرح کنید حتمی من و بچها در خدمت هستیم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این هم یک مطلب بسیار کامل و زیبا که دوست و همکار گرامی آقای دکتر گودرزی زحمت ترجمه اون رو کشیدن.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]