چون تنظیمات سرور شما این اجازه رو نداده ! display_error خاموش هست ! و این پیغامها نمایش داده نمیشه به همین دلیل !نقل قول:
نوشته اصلی توسط alamdareshgh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قرار نیست همه چیز توی دیتابیس باشه که ! شما ظاهراً افزونه های زیادی رو نصب کردید و یا قصد نصب داشتید که موفق نشدید و یا نصفه موفق شدید !نقل قول:
نوشته اصلی توسط alamdareshgh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تاپیک اضافه نگفتم بنده ! ارسالهای اضافه که مربوط به شما نمیشه صحبت بنده ! پاسخهای زیادی در این تاپیک هست که بی ارتباط هستند ! و دلیلی بر حضور این پاسخ ها در این تاپیک نیست !
بررسی میکنم ببینم مشکل شما دقیقاً چیست بلکه این تاپیک خاتمه پیدا کنه خلاص شیم !نقل قول:
چون بعید میدونم راهنماییها رو شما درست انجام بدید ! از تصویر قرار دادن از جداول دیتابیس در پاسختون در مقابل ارسال من مشخص میکنه که باید جواب نهایی به شما داد ! نه راهنمایی و روش حل مشکل !
منتظر باشید تا بررسی کنم و پاسخ بدهم !
من الله توفیق