با سلا ببخشید کسی نیست کمکم کنه آقا آرشام کجایی؟ بابا ترجمه رو نصف کردم بگو کدومارو ترجمه کنم؟
بخدا اگه هاستم پولی نبود دست از کار سایت نوشتن میکشیدم میرفتم همون وبلاگمو ادامه میدادم!
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلا ببخشید کسی نیست کمکم کنه آقا آرشام کجایی؟ بابا ترجمه رو نصف کردم بگو کدومارو ترجمه کنم؟
بخدا اگه هاستم پولی نبود دست از کار سایت نوشتن میکشیدم میرفتم همون وبلاگمو ادامه میدادم!
دوست عزیز اونهایی که لازم داری رو ترجمه کن دیگه، من نمی دونم شما چه چیزهایی لازم داری به طور مثال تو پوشه language> fa-IR
فایل fa-IR.ini حتما باید ترجمه کنی چون در اکثر متونش بهش نیاز داری ولی در همون پوشه لازم نیست fa-IR.com_users ترجمه کنی اگر اگر وبسایت شما کاری با کاربران نداره و یا اگه میخوای قسمت کاربریش همون زبان باشه!
با سلام خدمت دوست عزیز
من اون فایل users رو توی یه روز ترجمه کردم! من از 68 فایل 41 تاشو ترجمه کردم! فقط یکی دوتاش طولانیه tr-TR.mod_language.ini اینو هم ترجمه کنم یا نه؟
من نتونستم تنظیمات دوزبانه کردن سایت رو فعال کنم اگه امکانش هست در ای زمینه کمک کنید تا سایت رو دوزبانه راه بندازم و منم بعدا کم کم بقیه فایل ها رو ترجمه کنم! شما میتونید توی بخش مدیریت سایتم این تنظیمات رو برای راه اندازی سایت اعمال کنین؟
ممنونم
با سلام خدمت دوست عزیز
من اون فایل users رو توی یه روز ترجمه کردم! من از 68 فایل 41 تاشو ترجمه کردم! فقط یکی دوتاش طولانیه tr-TR.mod_language.ini اینو هم ترجمه کنم یا نه؟
من نتونستم تنظیمات دوزبانه کردن سایت رو فعال کنم اگه امکانش هست در ای زمینه کمک کنید تا سایت رو دوزبانه راه بندازم و منم بعدا کم کم بقیه فایل ها رو ترجمه کنم! شما میتونید توی بخش مدیریت سایتم این تنظیمات رو برای راه اندازی سایت اعمال کنین؟
ممنونم
اونایی که mod داره یعنی ماژول اونایی که com داره یعنی کامپوننت
شما اگه فایل رو باز کنی از متنش می فهمی لازم به ترجمه هست یا نه، بقیه موارد هم که از طریق پیام پاسخ دادم
سلام آقا آرشام آنلاین هستی؟
من فایل language رو کاملا ترجمه کردم، در ضمن از آموزش ها هم چیزی یاد نگرفتم نتونستم کاری بکنمداداش لطف کن لینک یه آموزش تصویری کامل رو برام بذار یا خودت کمکم کن؟
اگه آقا آرشام نباشه کسی دیگه هست کمکم کنه که سایتم رو دوزبانه کنم( جوملا2.5 نصب کردم)
یه هفته هست سایتم تعطیله که هیچ! تموم آرشیو یه سال سایتم رو هم از دست دادم لطفا کمکم کنید سایتم رو دوزبانه راه اندازی کنم تا تلافی بشه
منتظرم
چرا جواب پ خ رو ندادید؟ شما رمز و دادید ولی آدرس سایت رو ندادی تا بررسی کنم:(:rolleyes:
ببخشید پیام خصوصی رو نگرفتم اینم آدرس سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببخشید که دوباره پیام دادم
آقا آرشام من سایتم رو به آدرس وبلاگم دایرکت کردم از دیشب دایریکت رو حذف کردم ولی هنوز هم سایت به آدرس وبلاگم هدایت میشه!!
داداش میشه اینو هم حل کنی قربون دستت
داداش من فایل داخل زبان ترکی استانبولی رو ترجمه کردم همون tr_TR