با سلام.
متاسفانه با نصب جوملا 3.4.3 و سپس نصب fa-IR_joomla_lang_full_3.4.3v2، مشکل تاریخ شمسی در مطالب وجود دارد. در گذشته با نسخهی 3.4.0 این مشکل را داشتیم که با نصب زبان فارسی سازگار با آن مشکل برطرف شد.
لطفاً رسیدگی نمایید.
با تشکر.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام.
متاسفانه با نصب جوملا 3.4.3 و سپس نصب fa-IR_joomla_lang_full_3.4.3v2، مشکل تاریخ شمسی در مطالب وجود دارد. در گذشته با نسخهی 3.4.0 این مشکل را داشتیم که با نصب زبان فارسی سازگار با آن مشکل برطرف شد.
لطفاً رسیدگی نمایید.
با تشکر.
سلام
من تازه به جمع جوملای ها پیوستم لطفا میشه منو راهنمائی کنید که روش نصب صحیح جوملا نسخه ارش کمانگیر چه طوریه
از گجا شروع کنم و چگونه
باسپاس
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط behruz [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کتاب زیر رو مطالعه کنید کامل و جامع هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
بسیار متشکرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آقا ما از جوملا 3.3.6 به جوملا 3.4.5 بروز کردیم این مشکل تبدیل تاریخ به 777 شدن اون باز هم پیش اومده و کلا تاریخ به هم ریخته. لطفا بگید این مشکل از چیه؟تو گیت هاب کلی بحث شده من نمیدونم چرا برای هر ارتقا جوملا این مشکل پیش میاد؟
درود بر شما !
دانلود اصلاحیه ی تاریخ رو بزودی درج میکنم استفاده کنید./
در پناه یزدان