پاسخ : Mambo 4.6.5 Farsi / Persian pre beta
سلام
مامبو 4.6.5 انگلیسی منتشر شد ....
ما هم سریعا دست بکار شدیم و مامبو 4.6.5 فارسی رو آماده کردیم ;)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا سریع چک کنید و اگر مشکلی داشت بنویسید . یکروز بیشتر برای این کار وقت نیست و انشالله فردا این نسخه منتشر میشه
یا علی
پاسخ : Mambo 4.6.4 Farsi / Persian pre beta
سلام. یعنی دیگه مامبو 4.6.4 فارسی منتشر نمی شه؟
این 4.6.5 هم هر چی باشه لا اقل قالبی که براش گذاشتین از اون 4.6.4 خیلی بهتره.
ممنونم از سرعت عمل و درایت شما
یــــــــــــــــــــــــ ــــاعـــــــــــــــــــ ــــــلی
سلام
مامبو 4.6.4 هم حاضر هست اما به نظر شما باید 4.6.4 و 4.6.5 رو منتشر کرد ! ؟ هر دو ؟
زمانی که آخرین نسخه 4.6.5 هست و همه باید به این نسخه ارتقا بدن فکر نمیکنم نیازی به انتشار نسخه 4.6.4 باشه چون کاربرها رو ممکنه سردرگم کنه و یا ...
مستقیم همین 4.6.5 رو میدیم بیرون که کار آپگرید هم ساده تر بشه . البته نسخه کامل رو فردا بیرون میدیم و پچ رو چند روز آینده ...
اینجا جا داره از دوست خوبمون مجید ( majd66 ) که تنها شخصی بود که سفارش بنر در این نسخه رو داد تشکر کرد . ما هم برای قدردانی از این دوستمون ماه آینده بنر ایشون رو به صورت رایگان در انجمن قرار میدیم .
یا علی
سلام. خیلی ممنون از پاسختون. به هر حال اگه الان مامبولرن هم برای خودش Roadmap داشت اونوقت رود مپ به هم می ریخت ;)ولی خو.ب حالا که خوشبختانه نداره و مثل اینکه در آینده هم نخواهد داشت :)
اما من دوتا مورد پیدا کردم که نمی دونم اشکال هستن یا نه؟
ببینید اول اینکه شما به هر مطلبی که رأی می دید بعد از زدن دکمه ی "ارزش" دکمه ها و مطالب سایت انگلیسی می شه که این تغییر حتی شامل alt های چاپ و ارسال به دوست هم میشه که به ترتیب به Print و Email تبدیل می شن به علاوه ی صفحات قبل و بعد و صفحه ی 1 و .. همشون انگلیسی می شن.
مورد دوم هم ایمیل فعال سازی هست که این طوری نوشته :
از ثبت نام شما در مامبولرن متشکریم. حساب کاربری شما ایجاد شده است اما, همچنان نیاز به انجام عملیاتی دیگر دارد, شما باید قبل از استفاده از آن حساب کاربری خود را فعال کنید.
برای فعال سازی حساب کاربری خود بر روی لینک زیر کلیک [size=10pt][size=10pt][size=10pt]کرد[/size][/size][/size] و یا اینکه آدرس وبی را در[size=10pt][size=10pt][size=10pt] بروزر [/size][/size][/size]خود کپی کرده و کلیک کنید
که به نظر می رسه اگر فعل "کرد" به فعل "کنید" و کلمه ی "بروزر" به کلمه ی "مرورگر" تغییر کنند بهتر باشه.
در ضمن یه چیزی هم هست که نمی دونم میشه درستش کرد یا نه؟ توی این پنجره های اطلاعات که باز می شن مثل اینکه Direction اون ها ltr هست و برای مثال متن پیام را اینجوری نشون می ده : " برا دانلود موجود نیست vCard در حال حاضر " این در نسخه های قبل هم بوده و اگه حل بشه بهتره ;)
ممنونم از توجهتون...
یــــــــــــــــــــــــ ــــــــاعـــــــــــــــ ــــــــــــــلی
سلام. ببخشید یه چیز دیگه هم پیدا کردم :
وقتی سرچ می کنی و چیزی پیدا نمی کنه می نویسه :         
Total 0 results found. Search for "Word" with
البته "word" را خودم نوشتم. هر کلمه ای می تونه جای اون باشه.
در مورد  " برا دانلود موجود نیست vCard در حال حاضر "  هم که بالا عرض کردم ، اگه کلمه ی "برا" تبدیل بشه به "برای" بهتره.
در ضمن نمی شه با کد HTML توی بخش مدیریت ترجمه کاری کرد که دایرکشن ایمیل فعال سازی هم rtl بشه؟
ممنون...
یـــــــــــــــــــــاعــــــــــــــــــــــــــ لی
** حل شد
سلام آقا محسن
آره 4.6.5 خیلی بهتره ، من خیلی منتظر نسخه جدید هستم
خیلی خوشحال شدم ، دست شما درد نکنه :D :)
یا علی
امیدوارم که در مورد اشکالات هم صحبتی بکنید که انشا الله که زود اگر بیاد بیرون مشکلی نداشته باشیم
نسخه بدون مشکلی را داشته باشیم
یاعلی
ماشالله عجب سرعتی داره این مامبو ها، تکون می خوری یه ورژن جدید منتشر میشه. :دی
من که هرچی گشتم مشکلی آنچنانی ئی به چشم نخورد. ولی حالا تو ادمین به چه شکل باشه خدا می دونه.
فقط یه مشکل کوچیک که تو 4.6.2 هم وجود داره اینه که مثلا وقتی یه کلمه ای رو جستجو می کنیم توی نتیج اینو می نویسه:
عبارت جستجو شده mambo 24 نتیجه در بر داشت
مثلا من الان کلمه mambo رو جستجو کردم و باید عدد 24 که تعداد نتیج هست بعد اون قرار بگیره.
و اگه مشکل let بودن alert های جاوا اسکریپت هم اگه حل بشه خیلی خوب میشه.
ممنون از بابت زحماتتون
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=13917.msg77093#msg77093 date=1214828069]
سلام. ببخشید یه چیز دیگه هم پیدا کردم :
وقتی سرچ می کنی و چیزی پیدا نمی کنه می نویسه :
Total 0 results found. Search for "Word" with
البته "word" را خودم نوشتم. هر کلمه ای می تونه جای اون باشه.
در مورد " برا دانلود موجود نیست vCard در حال حاضر " هم که بالا عرض کردم ، اگه کلمه ی "برا" تبدیل بشه به "برای" بهتره.
در ضمن نمی شه با کد HTML توی بخش مدیریت ترجمه کاری کرد که دایرکشن ایمیل فعال سازی هم rtl بشه؟
ممنون...
یـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــــــــــــ لی
[/quote]
من تازگی روی 3 نرم افزار مجزا برای ارسال ایمیل کار کردم. اگر در این مورد یعنی تعیین جهت، و ... قالب ایمیل ارسالی یا حتی پیوست ایمیل کاری از دستم بر میاد، بفرمایید که انجام بدم. البته نمی دونم چطور باید کدهای مامبو رو تغییر داد. فقط کد php رو به صورت stand alone بلدم بنویسم و قالب ایمیل های ارسالی رو آماده کنم!
خلاصه نظرتون رو در این باره اعلام کنید.
بیشتر اشکالات مربوط به همون ترجمه هست
مثلا هنگام ثبت نام اگر پسور اشتباه بدید این پیام ظاهر میشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی