پاسخ : درخواست بسته چت باکس
خوب به دليل اينكه اين بسته تو اين انجمن لينك دانلودش نبود و چت باكس هاي زيادي تو سايت رسمي SMF بود من در يكي از انجمن هاي فارسي SMF اين بسته رو دانلود كردم، و با اينكه فارسي شده بود قبلا، بسته فارسيش رو تو chat\lib\lang ريختم. بعد تو فولدر forum آپلود كردم. بعد تو انجمن يه فايل ديتابايس هم داده بود كه من بنا به توضيحات اونا اين ديتا بايس رو نصب كردم.(يه ديتا بايس جديد ساختم و اينو ايمپورت كردم.) بعد چت روم رو ران كردم كه اون ارور رو داد، ساير دوستان هم اين مشكل رو داشتن، كه اين چت باكس با تقويم شمسي مشكل داره، تقويم شمسيم رو از مديريت بسته ها كاملا پاك كردم. ولي اين ارور رفع نشد!
حالا سوالي كه براي من در اينجا پيش اومده اينكه اسم و نام كاربري و پسورد ديتابايس رو نبايد توي يكي از فايل هاي php وارد كنم؟ نيازي نيست؟ آيا بايد وارد كنم؟ سوال بعدم اينه كه من تقويم جلالي رو پاك كردم، پس چرا بازم ارور ميده؟
براي اينكه نه من نه شما دچار اشتباه نشيم،لينك دانلود اين بسته رو با مراحل نصبش رو اگر لطف كنيد به من بگيد. تا مشكلي پيش نياد.
1- در مورد حذف کردن بسته شمسی ، شما باید هر دو بسته را حذف و بعدش چت را نصب نمایید
2- شما از کدوم بسته چت استفاده کردید؟ (با لینک دانلود)
باشه كاري كه گفتيد رو انجام ميدم. بسته چت باكس رو هم از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود كردم.
یک جا اپلود کنید تا نصبش کنیم
اين بسته درست همون بسته اي هست كه شما در ارسال هاي قبلي به دوستان توضيح داديد. به هر حال لينك دانلودش رو براتون گذاشتم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بسته چت باكس رو از Ftp پاك كردم و دوباره نصب كردم! اينبار هيچ تقويم شمسي روي انجمن نصب نبود ولي باز همون پيغام رو داد. باز شما نصب كنيد، شايد مشكلش رو متوجه شيد.
من اين بسته رو نصب شده اش رو نديدم ولي من در اصل دنبال اين چت باكس هستم، آيا اين بسته همين چت باكس هست؟:
کد:
http://yazdlug.org/forum/chat/
با سلام به مسئولين و مديران انجمن مامبو. ميشه منو تو نصب اين چت باكس راهنمايي كنيد؟ من خيلي سريع به يه چت روم تو انجمنم نياز دارم. چرا كسي نيست جوابگو باشه؟!
من نتونستم نصبش کنم!
نمیدونم این چت باکس چجوری کار میکنه!
[quote author=نوید link=topic=14305.msg90914#msg90914 date=1224423614]
من نتونستم نصبش کنم!
نمیدونم این چت باکس چجوری کار میکنه!
[/quote]
باشه! ولي اين چت باكس چي؟ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بلاخره اينا كه دارن از يه چت باكس استفاده ميكنن. كسي نميدونه چه برنامه ايه؟ چه جوري نصب ميشه؟!!!
جناب نويد با اروري كه داد من لاين 876 از forum/Sources/Subs.php و 881 رو هم از اين فايل حذف كردم و چت روم Run شد. حالا به نظر شما مشكلي در انجمن پيش نمياد؟ ولي با اين حال بازهم مشكلاتي وجود داره.