اينجا رو ببينيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لظفا نتيجه گيريتون رو اينجا بگيد.
آيا اين همه سايت خارجي از وبنگار استفاده ميكنن؟ ;D
نمایش نسخه قابل چاپ
اينجا رو ببينيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=majid-66 link=topic=15473.msg82169#msg82169 date=1218274887]
.iranwebdesigning.com/webnegar/help.htm
.iranwebdesigning.com/webnegar/download.htm
من که هنگ کردم
[/quote]
:o :oسلام. خوب البته این ها [size=10pt][size=10pt]i Webnegar[/size][/size] هستند که برای وبلاگند و اون یکی webnegar که برای سایت هست. تشابه اسمیه ;)
[quote author=dj_ahmad link=topic=15473.msg82173#msg82173 date=1218277758]
اينجا رو ببينيد: google.com/search?hl=fa&lr=&q=inurl:index.php%3Fmodul e%3Dpagesetter&start=10&sa=N
[/quote]
خوب من دو تا از اون سایت ها را دیدم یکیشون از PostNuke یا Zikula استفاده می کرد و اون یکی هم از aspedia cms استفاده می کرد. فقط من نمی دونم چرا این ASPedia هم که باید دیگه asp باشه توی آدرسش index.php هست؟ :o کلا من دوسه بار دیگه بیام توی این تاپیک عقل از سرم پریده :'(
ولی احمد جان این که گفتی همشون از webnegar استفاده می کنند، خوب همونطور که بالا گفتم CMSهاشون مختلف هست و من فکر کنم مثل مامبو و جوملا و میترا که آدرسهاشون به هم شبیه هست این CMSها هم از تکنولوژی مشابه استفاده می کنند و برای همین آدرس هاشون هم شبیه هست.حالا نمی دونم این pagesetter چه کدی؟ تکنولوژیه؟ پروتکله؟چیه؟ ???
فقط این وسط چیزی که عجیبه اینه که آخه این asp ها به php چیکار دارن این وسط؟ ::)
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلی
ياهو رو يكي از دامنه هاش از Drupal استفاده ميكنه
اينجا رو ميگم: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر از تمام دوستان! آیا مدیریت محتوای که بتونه از زبان asp پشتیبانی کنه وجود داره.
بله وجود داره شما برای چه کاری می خواهید؟
[quote author=zomorod link=topic=15473.msg81330#msg81330 date=1217830966]
سلام
این هم یک cms تغریبا جدید که امکانات خوبی داره
About TYPO3کد:http://typo3.org
TYPO3 is a free Open Source content management system for enterprise purposes on the web and in intranets. It offers full flexibility and extendability while featuring an accomplished set of ready-made interfaces, functions and modules.
[/quote]
من یک نگاه سرسری به این تاپیک انداختم. میخواستم توصیه کنم که از دادن اطلاعات اشتباه خود داری کنید، ÷یش از گفتن هر چیزی باید به خوبی در موردش تحقیق کرد.
typo3 یکی از قدیمی ترین سی ام اس ها هست که اصلا جزو رده سیستم هایی مثل ورد پرس و موویبل تایپ یا حتا جوملا و مامبو و دروپال هم محسوب نمیشه. چون برای فعالیتهای حرفه ای (enterprise) طراحی شده.
یک سیستم جدید تر هم هست به نام typo که بوسیله Ruby on rail توسعه داده میشه که این جدیده.
یکمی سرچ+تحقیق+تفکر=نتیجه قابل تامل. ;)
با سلام.به اتفاق یکی از دوستان داریم روی فارسی سازی یه cms فوق العده کار میکنیم که فول آجاکس هست.جالبه بدونید که این cms حجم بسیار بالایی داره!!!!!!!!!
حدود 120M .شاید این یه نقطه ضعف باشه.شایدم .....
به هر حال به زودی خدمتتون معرفی میکنم........
120 مگابایت؟؟؟ اشتباه نمیکنید؟ با چه کدی نوشته شده؟ یک سی ام اس هست یا یک سرور استند الون؟
سلام
مجید جون من این cms رو برای یه سایت خبری میخوام بخاطر اینکه مشتری داره از سیستم ویندوز plesk استفاده میکنه و asp رو این سیستم خوب جواب میده اگه لطف کنی یه سیستم خوب cms که بتونه از زبان asp پشتیبانی کنه بهم معرفی کنی ممنون میشم
یا علی (ع)
[quote author=boglado link=topic=15473.msg88476#msg88476 date=1222574349]
سلام
مجید جون من این cms رو برای یه سایت خبری میخوام بخاطر اینکه مشتری داره از سیستم ویندوز plesk استفاده میکنه و asp رو این سیستم خوب جواب میده اگه لطف کنی یه سیستم خوب cms که بتونه از زبان asp پشتیبانی کنه بهم معرفی کنی ممنون میشم
یا علی (ع)
[/quote]
اگر منظورتون سيستم هاي متن باز و رايگان باشه، دو تا سيستم Dot net nuke  كه آدرس سايت فارسيش irandnn.ir هست و rainbow كه فك نكنم فارسي شده باشه خوب هستن.
ولي اگر منظورتون سيستم هاي داراي ساپرت و پولي هست سيستم arianic سيستم خوبيه.
ولي اين رو هم در نظر داشته باشيد كه مامبو هم به خوبي بر روي ويندوز و كنترل پنل پلسك كار ميكنه و هيچ مشكلي هم نداره.