پاسخ : دانلود کنید : ماژول Page_peel کاملاً فارسی
سلام
[quote author=boglado link=topic=15967.msg86855#msg86855 date=1221363848]
من طبق دستور شما فایلو Rename کردم پسوند اونو از animate_ads.jpeg به animate_ads.swf تغییر دادم منتهی نوع فایلم هنوزم جی پیگ است
[/quote]
مطمئنی همون کاری رو که کسپرسکی گفته کردی؟
[quote author=کاسپرسکی link=topic=15967.msg86330#msg86330 date=1221044264]
... بعد از اتمام طراحی وقتی میخواهید فایل رو اکسپورت کنید فایل رو با پسوند JPG ذخیره کنید در اصل فایل فلش و متحرک است ولی با پسوند JPG
...توجه کنید که فایل فلش با پسوند SWF میباشد حالا وقتی میخوایم خروجی بگیریم اینجوری مینویسیم movie.jpg بعد فایل رو ذخیره میکنیم
[/quote]
شما دقیقاً برعکس عمل کردی!
سلام
ماژول خوبیه. اما 2 تا مشکل داره
1-اگه فیلم فلشی در صفحه باشه(مثلاً در هدر) فلش این ماژول زیر اون لود میشه (IE7-Opera-FF3- سرور)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2-من برای غلبه بر این مشکل، مجبور به اینکار شدم که ابعاد تصویر ثانویه رو علی رغم میل باطنی ام کوچکتر کنم. یعنی یک عکس با ابعاد 200 پیکسل به عنوان تصویر ثانویه لود بشه. ابعاد تصویر ثانویه رو هم در ماژول برابر 200 گذاشتم. این میشه نتیجه اش!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یعنی اینکه تصویر من از گوشه 0 و 0 کادر فرضی 500*500 نمایشش شروع میشه.
بالاجبار مجبور شدم تصویری در ابعاد حداکثری (500*500) بسازم که محتوام در همون فضای 200*200 از گوشه راستش لود بشه که کار جالبی نیست و حجم فایل بیخودی بالا میره. خصوصاً که Gif هم ساپورت نمیشه.
فکر می کنم مشکل اول را باید بشود حل کرد!
دست شما درد نکنه آقا جواد! اهی خیر ببینی که این کامپوننت ها و ماژول های محشر رو فارسی می کنی و در اختیار عموم قرار می دی.
ممنون
واقعا به قول دوستمون "گلی به گوشه جمالت"
سلام به دوستان
وقتی می خوام این ماژول رو نصب کنم با این خطا مواجه می شم (یعنی نصب نمیشه)
کد:
Fatal: Installer unrecoverable ZIP error PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10) in /home/ikco1713/public_html/fa/Home/media/mod_page_peel_fa_By_Kaspersky.zip
ممنون میشم جوابمو بدین
سلام. یه بار فایل زیپ را اکسترکت کنید و دوباره زیپ کنید و بعدش نصبکنید ببیند درست میشه؟
اگر نشد، ماژول را در یه پوشه توی هاستتون اکسترکت کنید و بعد از طریق پوشه نصبش کنید.
یــــــــــــــــاعــــــ ــــــــلی
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=15967.msg93777#msg93777 date=1226956992]
سلام. یه بار فایل زیپ را اکسترکت کنید و دوباره زیپ کنید و بعدش نصبکنید ببیند درست میشه؟
اگر نشد، ماژول را در یه پوشه توی هاستتون اکسترکت کنید و بعد از طریق پوشه نصبش کنید.
یــــــــــــــــاعــــــ ــــــــلی
[/quote]
ممنون آقای کاظم زاده
روی هاردم اکسترکت کردم و تغییر نامش دادم و با نام mod نصب کردم
حل شد.
سلام شبتون بهخیر
یه سوال دیگه
من می خوام عکسی که خودم طراحی کردمو بزارم جای فلش. طبق راهنمایی ماژول اونو باید تو قسمت modules/pagepeel_banner آپلودش کنی.
هر کاری می کنم تو اون قسمت آپ نمی شه ! تو جاهای دیگه امتحان کردم. مثلا مدیرت رسانه ها
باید چی کار کنم
سلام. چرا آپلود نمیشه؟ شما فایل کنونی را حذف کنید و بعدا آپلود کنید ببینید میشه یا نه. اگر نشد می تونید قبل از نصب بسته، عکس مورد نظرتون را در فایل زیپ جایگزین کنید و بعد نصب کنید. از کامپوننت های file manager ای مثل mamboXplorer یا joomlaXplorer هم برای پلود یا تغییر پرمیشن ها در صورت لزوم می تونید استفاده کنید.
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلی
واقعا خسته نباشي
خدا قوت
يا علي
سلام
من این ماژول رو توی پوشه ماژول ها نصب کردم ولی توی لیست ماژول ها نمیاد می خواستم کمک کنید چون بهش نیاز دارم
با تشکر فراوان