پاسخ : تبريك به مناستب 10000 عضوه شدن مامبولرن ...
سلام
آقا، نفری 10000تومن هم بزارید کافیه که واسه BlackStar، mr_aliagha، پـــســـر مــهـربــــــــون، persiansmf ، javid2005
و DesignX یه چیزی بگیریم.
(10000عضو*10000تومن=100،000،000تومن)
با یه BMW (ترجیحاً 2008) موافقید!؟ البته با راننده
نوبتی هر روز دست یه نفر
عالیه، آخره پیشنهاده، خداییش عالیه
از همین الان شروع کنید هر کی اومد تو انجمن 10000تومن به حساب (پس فردا یه حساب واسه انجمن باز میکنم) واریز کنه.
خودم اولیشم. همین الان 10000تومن گذاشتم کنار.
یا علی
خوب یوزر من که از همه رند تره! 40! از این گذشته لطفا دل خودتون رو صابون نزنید! خبر خاصی نیست! نفر هزارم قراره به بقیه شام بده ;)
من از طرف بچه ها قول میدم که بزارن شما هم یه دور با BMW بزنید. حلّه؟
انجمن مامبولرن برخلاف انجمن های دیگه فقط برای پرسیدن سوال به عضویت نیاز داره و تمام امکاناتش بدون عضویت در دسترس است و این اعضا گواه آن هستند که کیفیت انجمن بالاست و کاربران با خوشحالی به جمع ما می پیوندند.
من یه پیکان جوانان گوجه ای می خوام!!!
[quote author=DesignX link=topic=16961.msg91497#msg91497 date=1224784946]
سلام
آقا، نفری 10000تومن هم بزارید کافیه که واسه BlackStar، mr_aliagha، پـــســـر مــهـربــــــــون، persiansmf ، javid2005
و DesignX یه چیزی بگیریم.
(10000عضو*10000تومن=100،000،000تومن)
با یه BMW (ترجیحاً 2008) موافقید!؟ البته با راننده
نوبتی هر روز دست یه نفر
عالیه، آخره پیشنهاده، خداییش عالیه
از همین الان شروع کنید هر کی اومد تو انجمن 10000تومن به حساب (پس فردا یه حساب واسه انجمن باز میکنم) واریز کنه.
خودم اولیشم. همین الان 10000تومن گذاشتم کنار.
یا علی
[/quote]
محمد بگو 200 تومان. ببين كف دست من اصلاً مو نداره! در ضمن من سمند كروكي ميخوام! (اوني كه ميگي كارت سوخت نداره پس بدرد من نميخوره)
[quote author=سیامک link=topic=16961.msg91500#msg91500 date=1224785828]
خوب یوزر من که از همه رند تره! 40! از این گذشته لطفا دل خودتون رو صابون نزنید! خبر خاصی نیست! نفر هزارم قراره به بقیه شام بده ;)
[/quote]
آقا سيامك يه يوزر رو پيدا كردي كه تا حالا اصلاً لاگين هم نكرده! بابا دمت گلي بخدا. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=نوید link=topic=16961.msg91507#msg91507 date=1224787422]
انجمن مامبولرن برخلاف انجمن های دیگه فقط برای پرسیدن سوال به عضویت نیاز داره و تمام امکاناتش بدون عضویت در دسترس است و این اعضا گواه آن هستند که کیفیت انجمن بالاست و کاربران با خوشحالی به جمع ما می پیوندند.
[/quote]
يه لحظه ياد حاج آقا گيرينف توي فيلم اخراجيها انداختي منو نويد خان. (البته سوءتفاهم نشه ها جنبه خوبش رو منظورمه)
تهش اگه چیزی موند یه پیکان جوانان گوجه ای هم واسه شما کرایه می کنیم. دیگه چی؟
بچه ها لطف کنن و هر چی که دلشون می خواد بگن! این پول اونقدی هست که واسه همه جواب بده.
کارت سوختش هم با من. شما فقط بشینید تو ماشین و حالشو ببرید
ماشينو به نام من ميزني؟ :دي (ميخوام بفروشمش سمند كروكي بخرم)
ماشین به نام آقای فیروزمندان خریداری شده و هم اکنون در پارکینگ مامبولرنه.
یکی از بچه های کوچمون سمند کروکی داره میگم یه شب بده بهت باهاش یه دور بزنی. دیگه چی؟
سلام. باشه همه ي چيزهايي را كه خواستيد من خودم اسپانسر گروه مي شم و براتون تهيه مي كنيم و براي خودم هم هيچي نمي خوام.همين جمع قشنگ براي ما بسه! ;) دوستان ديگه هركسي چيز ديگه اي مد نظرش بود اصلا خجالت نكشه. اينجا را انجمن خودتون بدونيد و بتركونيد خلاصه :D
من هم كه همونطور كه گفتم قانعم و چيزي نمي خوام.فقط يه چيزاي جزئي مد نظرم هست مثل مرسدس بنز كلاس A ( رو دست مجيد بلند شدم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) يه ويلا در جزاير قناري، يه سرور اختصاصي در بهترين ديتاسنتر دنيا (ترجيحا مامبوسرور باشه 8)) يك تور كامل جهانگردي با قايق اختصاصي و ... .
در آخر هم سعي كنيد اينقدر ديد مادي نداشته باشيد و يكم به ارزشها توجه داشته باشيد. ( از من ياد بگيريد :P)
موفق باشيد...
يــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــــلي