پاسخ : رنک سایتم زیاد نمیشه
نقل قول:
به نظر شما چه دليلي وجود داره وقتي كه ملت فارسي زبانند و فارسي سرچ ميكنند ، ما بيايم اسامي مجموعه ها و بخش ها رو از فارسي به انگليسي ( فينگليش ) تبديل كنيم ؟
من خودم آدرس های انگلیسی رو ترجیح می دم. آدرس های فارسی باعث طولانی تر شدن url میشن و از نظر seo هر چقدر آدرس کوتاهتر باشه بهتره. این مورد رو اگر در چند تا سایتی که از آدرس های فارسی استفاده می کنن چک کنی می بینی که آدرس های انگلیسی بالاتر قرار گرفتن و بعد فارسی ها قرار دارن.
مشکل دیگه ای که داره اینه که اگر روزی بخوای یکی از آدرس ها رو به صورت دستی با htacess ریدایرکت کنی به احتمال زیاد به مشکل بر میخوری.
همچنین در مرورگر ie هم که آدرس های فارسی درست نشون داده نمیشن و آدرس ها فرم ناجوری پیدا می کنن.
نقل قول:
به نظر شما چه دليلي وجود داره وقتي كه ملت فارسي زبانند و فارسي سرچ ميكنند ، ما بيايم اسامي مجموعه ها و بخش ها رو از فارسي به انگليسي ( فينگليش ) تبديل كنيم ؟
لزومی نداره به فینگلیشی تبدیل کنی. سعی کن کلمات اصلی اون مطلب رو در آدرس بگونجونی نه کل آدرس رو به فینگلیشی تبدیل کنی.
نقل قول:
به نظر شما اين همه دنگ و فنگ ارزشش رو داره و باعث افزايش رنك در سايت ميشه ؟ چون بايد همه اسامي رو انگليسي كنم .
به دلیل طول زیادی که آدرس ها پیدا می کنن فکر کنم ارزششو داشته باشه.
نقل قول:
ظاهرش كه ميگه بايد همه لينكها رو در XMAP بصورت كاملا دستي وارد كنم
تو چه علاقه ای داره همه لینک ها رو دستی وارد کنی همه جا ؟ :D ;D ;)
نه اونم خودکار هست ولی کار نکردم من باهاش. توی سایت سرچ کن دیگه، زیاد صحبت شده.
سلام به شما دوست عزیز
اول اینکه خودتونو زیاد درگیر رنکینگ سایت نکنید
بیشتر به روی بازدید کننده های خود و نیازهای آنها تمرکز کنید که آنها بیشتر شوند ...
دوم : متا تگهای شما زیاد و غیر مرتبط می باشد .
سوم : تعداد لینکهای خروجی از سایت از لینکهای ورودی به سایت بیشتر است .
چهارم : سعی کنید از لینک سایتهای پر بیننده استفاده کنید
پنجم : google wbmaster را فعال کنید و ببینید که گوگل در سایت شما چه چیزهایی را می بیند.
ششم : شاد باشید
[quote author=نت وركر link=topic=19109.msg101984#msg101984 date=1235028620]
دوم : متا تگهای شما زیاد و غیر مرتبط می باشد .
سوم : تعداد لینکهای خروجی از سایت از لینکهای ورودی به سایت بیشتر است .
چهارم : سعی کنید از لینک سایتهای پر بیننده استفاده کنید
پنجم : google wbmaster  را فعال کنید و ببینید که گوگل در سایت شما چه چیزهایی را می بیند.
ششم : شاد باشید
[/quote]
هفتم : خیلی ممنون
هشتم : مگه تناسب لینکهای خروجی و ورودی تاثیری در سایت داره ؟ حتی اگر اون سایتها پر بیننده باشند ؟
نهم : چند ساعتی رو که SH404SEF رو فعال کردم ، در آمار وبگذر سایتم اگر مشاهده کنید ، تعداد صفحات ورودی سایتم از 4 به 8 تا رسیده و این نکته خیلی جالبه . اگر موتورهای جستجو نیز اینطوری برخورد کنند ، به همه چی می ارزه که SH404SEF رو نصب کنم .
دهم : گوگل وب مسترم فعاله . ولی نمیدونم در کدوم قسمت، گوگل میتونه سایتم رو ببینه ، یعنی لینکهای من رو ببینه . در قسمت سایت مپ که چیزی وجود نداره و همه رو دستی وارد کردم . ضمنا من به هیچ وجه علاقه به وارد کردن لینکها بطور دستی ندارم و اگر این برنامه ها خودشون اتوماتیک لینک درست کنند که عالی میشه .
یازدهم : اسامی مجموعه ها و بخش ها رو اگر انگلیسی کنم ، در منوی سمت چپ سایت p30p30.com ، اسامی انگلیسی ظاهر میشه و ملت متوجه نمیشن . مثلا روانشناسی رو با چه نام انگلیسی قرار بدم و یا اجتماعی ، تاریخ و . . . را همچنین ؟
دوازدهم : آموزش درستی از XMAP و SH404sef در سایت ندیدم .
دوازده + یک : متشکر از راهنماییتان
در ضمن
در قسمت sh404SEF URL Manager
هیچ لینکی وجود نداره و به خاطر همین بود که من سعی می کردم لینک وارد کنم .
فایلهای sitemap رو از روی هاستم برداشتم و الان نمیدونم که برنامه XMAP چطوری کار می کنه و یا لینک میگیره .
با سلام
من joomap 2.06 رو نصب کردم .
اگر درباره XMAP نمیتونید توضیح بدید ، لطفا در باره این نرم افزار JOOMAP توضیح بفرمایید .
ممنون
** سه پست شما یکی شد
نقل قول:
نهم : چند ساعتی رو که SH404SEF رو فعال کردم ، در آمار وبگذر سایتم اگر مشاهده کنید ، تعداد صفحات ورودی سایتم از 4 به 8 تا رسیده و این نکته خیلی جالبه . اگر موتورهای جستجو نیز اینطوری برخورد کنند ، به همه چی می ارزه که SH404SEF رو نصب کنم .
زیادی احساساتی نشو حالا : دی (شوخی)
به سرعت هم خودشو نشون نمیده. وقت میبره حالا.
نقل قول:
دهم : گوگل وب مسترم فعاله . ولی نمیدونم در کدوم قسمت، گوگل میتونه سایتم رو ببینه ، یعنی لینکهای من رو ببینه . در قسمت سایت مپ که چیزی وجود نداره و همه رو دستی وارد کردم .
شما سات مپ رو فقط معرفی می کنی به گوگل. خود گوگل هر چند وقت یکبار اونو چک میکنه. همچنین می تونی آمار و وضعیت لینک رو در وب مستر چک کنی.
نقل قول:
ضمنا من به هیچ وجه علاقه به وارد کردن لینکها بطور دستی ندارم و اگر این برنامه ها خودشون اتوماتیک لینک درست کنند که عالی میشه .
تا الان چیو شما دستی وارد کردی مگه؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
یازدهم : اسامی مجموعه ها و بخش ها رو اگر انگلیسی کنم ، در منوی سمت چپ سایت p30p30.com ، اسامی انگلیسی ظاهر میشه و ملت متوجه نمیشن . مثلا روانشناسی رو با چه نام انگلیسی قرار بدم و یا اجتماعی ، تاریخ و . . . را همچنین ؟
برای مجموعه قسمت عنوان مجموع رو انگلیسی کن و قسمت نام رو همون فارسی بزار باشه. بخش هم همین طور.
نقل قول:
دوازدهم : آموزش درستی از XMAP و SH404sef در سایت ندیدم .
آموزشی وجود نداره، شما باید سرچ کنی و جواب مشکلاتت رو پیدا کنی. یه کم کار کن باهاش بابا، کاری نداره که ;)
اینم تاپیک مربوط به sh404sef:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل قول:
اگر درباره XMAP نمیتونید توضیح بدید ، لطفا در باره این نرم افزار JOOMAP توضیح بفرمایید .
برای joomap در تب menus اون منو هایی رو که می خوای آدرس هاشون و همچنین آدرس های بخش و مجموعه های در اون، در سایت مپ قرار بگیره رو تیک بزن. در تب display هم آدرس رو در قسمت Google Sitemap کپی کن و توی وب مستر معرفی کن به گوگل.
" برای مجموعه قسمت عنوان مجموع رو انگلیسی کن و قسمت نام رو همون فارسی بزار باشه. بخش هم همین طور.
"
اين كار رو كردم ولي اسم بخش و مجموعه در منوها بكلي انگليسي شد .
مطمئنيد كه اين راه درسته ، شايد برعكس گفته باشيد يعني عنوان بخش يا مجموعه فارسي و نام آن انگليسي باشه
[quote author=p30p30 link=topic=19109.msg102011#msg102011 date=1235044327]
" برای مجموعه قسمت عنوان مجموع رو انگلیسی کن و قسمت نام رو همون فارسی بزار باشه. بخش هم همین طور.
"
اين كار رو كردم ولي اسم بخش و مجموعه در منوها بكلي انگليسي شد .
مطمئنيد كه اين راه درسته ، شايد برعكس گفته باشيد يعني عنوان بخش يا مجموعه فارسي و نام آن انگليسي باشه
[/quote]
برای بخش ها قسمت نام انگلیسی باید باشه و قسمت نام بخش فارسی
برای مجموعه ها عنوان مجموعه انگلیسی و نام مجموعه فارسی
بعد از ثبت تغییرات کش sh404sef رو پاک کن. یعنی در sh404 روی گزینه Purge SEF Urls کلیک کن.
[quote author=emad_67 link=topic=19109.msg101995#msg101995 date=1235032088]
[quote]
اولين SH404sef كه نصب كرده بودم ، هيچ لينكي رو نداشت و من فكر ميكردم بايد تمامي لينكها رو دستي وارد كنم .
پس از مراجعه به آدرسي كه شما گفتيد ،يك نسخه جديد از اون رو دانلود كردم و نصب كردم و ديدم كه اتوماتيك بيشتر لينكها ، وارد اين كامپوننت شدند !!
[quote author=p30p30 link=topic=19109.msg102020#msg102020 date=1235064459]
[quote author=emad_67 link=topic=19109.msg101995#msg101995 date=1235032088]
نقل قول:
اولين SH404sef كه نصب كرده بودم ، هيچ لينكي رو نداشت و من فكر ميكردم بايد تمامي لينكها رو دستي وارد كنم .
پس از مراجعه به آدرسي كه شما گفتيد ،يك نسخه جديد از اون رو دانلود كردم و نصب كردم و ديدم كه اتوماتيك بيشتر لينكها ، وارد اين كامپوننت شدند !!
نحوه کار این کامپونن به این شکل است که وقتی از یک صفحه ای از سایت دیدن بشه تمام لینک های مروبط به اون صفحه ساخته میشه و در sh404sef قرار میگیره. یعنی مثلا اگه یکی از بخش های سایت شما بازدید نشه لینکی هم برای آیتم های درون اون ساخته نمیشه تا اینکه اولین نفر اون بخش رو باز کنه و ببینه.
خواهشا سوالات مروبط به این کامپوننت رو در همون تاپیک مروبطه بپرس تا بحث منحرف نشه.
با تشکر
خوب بقول شما از بحث اصلي منحرف نميشيم .
همانطور كه ميدونيد بيشترين سرچي كه ميشه بصورت فارسي هست . اگر ما عناوين و نام بخش ها ، مجموعه ها رو انگليسي كنيم ، حتما بصورت انگليسي هم در موتورهاي جستجو قرار ميگيرند ديگه !
پس با اين حساب انگليسي كردن عنوان مطالب ، بخش ها و مجموعه ها ، خودش ميتونه از افزايش رنك سايت بكاهد .
البته اين يك فرضيه است .
ضمنا مثل اينكه ديگه نميشه پيغام خصوصي فرستاد .
سايت رو مجددا چك كنيد ببينيد چقدر خوشگل شده !!!!!
ما فقط آدرس ها رو انگلیسی می کنیم و عنوان بخش ها و اینا همشون فارسی هستند.
همونطور که گفتم اگر به این شکل عمل کنید فقط آدرس ها انگلیسی میشن:
برای بخش ها قسمت نام انگلیسی باید باشه و قسمت نام بخش فارسی
برای مجموعه ها عنوان مجموعه انگلیسی و نام مجموعه فارسی