سلامی دوباره
دوستان راه حلی برای رفع این مشکل یافت نشد
چون شدیدا نیاز به بروزرسانی سایتم از 1.5 به 2.5 رو دارم
ممنون میشم اگه یه خبری به ما هم بدید
مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامی دوباره
دوستان راه حلی برای رفع این مشکل یافت نشد
چون شدیدا نیاز به بروزرسانی سایتم از 1.5 به 2.5 رو دارم
ممنون میشم اگه یه خبری به ما هم بدید
مرسی
سلام
مشكلات به تيم جوملا گزارش شده و اميدواريم توي نسخه ي جديد اين مشكلات رفع بشه
موفق باشيد
یه نکته دیگه ای که دیدم اینکه مشکل به هم رختگی تاریخ هنگام رفرش کردن که در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] توضیح دادم ، توی ورژن انگلیسی نیست ، یعنی اگه زبان مدیریت رو روی انگلیسی بزارید و تاریخ که بصورت پیشفرض میلادی هستش هنگام رفرش تاریخ عوض نمیشه و ثابته .
نقل قول:
مشكلات به تيم جوملا گزارش شده و اميدواريم توي نسخه ي جديد اين مشكلات رفع بشه
توی نسخه بعدی جوملا ، یعنی جوملا 2.5.5 ؟ درسته ؟ این نسخه کی منتشر میشه ؟ خبری ازش نیست ؟ اگه توی نسخه بعد درست نشه چی ؟ :shocked:
ولی اگه درست بشه خیلی عالیه :ghelgheli:
بازم ممنون
نسخه 2.5.5 به زودی بر اساس development strategy پروژه ه ی جوملا به زودی منتشر میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mostafa3D [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مدیران پروژه هستند که تصمیمات را می گیرند که چه تغییراتی رخ بده.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mostafa3D [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیر در نسخه 2.5.5 حل نشده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در ماه June منتشر میشه
پیگیر این موضوع هستیم و انشالله شاهد حل شدن اون در نسخه های بعدی خواهیم بود.
یا علی
واااااااای نه . پس باید منتظر بمونیم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی کار جوملا فارسی درسته ، من باور دارم این مشکل رو بالاخره مثل هلو حلش میکنه ( چاپلوسی رو حال کردید ؟ :g: )
کلا خیلی خیلی چاکریم
یه چیزی رو دقت کردید ؟
تمام سایتهایی که الان ادعای فارسی سازی جوملا رو دارن ، دقیقا از فایلهای شما کپی برمیدارن .
مثلا همین فایلهای جاوا تاریخشون رو که چک کردم دقیقا فایل تاریخ شماست و فایلها ini هم همینطور ، فقط اسم "جوملا فارسی" حذف شده و شده اسم خودشون .
سلام
یه سوال : در نسخه 2.5.6 این مورد رفع نشده ؟
خواهش می کنم یک کاری کنید دوستان توی 2.5.6 حل شده؟
دوستان ظاهرا جوملا 3 در راهه
هنوز راهی برای رفع این مشکل پبدا نشده ؟
آیا میشه از جوملا 1.5 مستقیم به 3 کوچ کرد ؟
ممنون