سلام کسی این قالب رو نصب کرده؟ می خوام ببینم با سایت های فارسی مشکل نداره!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام کسی این قالب رو نصب کرده؟ می خوام ببینم با سایت های فارسی مشکل نداره!
درود .
دوست عزیز اگر شما زحمت بکشید و پست های قبلی را مطالعه فرماید مشکل حل میشود .
قالب مشکلی ندارد اما برخی افزونه ها تجاری هست و داخل مجموعه نیست .
موفق باشید
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چون فکر کنم افزونه ها نیاز به ثبت در سایت فروشنده نداره اگر دوستان بیتونند پیشنهاد میدهم مشترک اقدام به خرید افزونه ها کنیم. چون اینوجوری هزینه ها به حداقل کاهش میابه و تیم جوملا فارسی هم خدمات خرید رو انجام میدهدند و مشکلی نیست.
هر کس حاضره اعلام آمادگی کنه
یا حق
اقا چی شد بالاخره؟؟؟؟؟؟؟؟ این قالب رو اولا بدید ما دانلودش کنیم دوما ببینیم اصلا چی به چیه نهایتش پول بزاریم افزونه رو بخریم دیگه
اینجا ک تکون خیوری میگن افزونه تجاری نباید معرف یکرد من نمیدونم این قانون رو اول بار کی وارد ایران زمین کرده ک حالا باب شده
بگزریم
حالا این قالب همراه با سیته کاملشه یا فقط قالب هستش؟
لطفا توضیح + لینک دانلود
مرسی
در لینک اول قبل از بسته یک فایل دیگه هم هست اونم باید دانلود کنیم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من فایل دوم رو دانلود و نصب کردم اما دیدم وقتی قالب رو پیش فرض میکنم سایت صفحه سفید میشه
مشکل از چیه؟
سلام
این لینک دمو است: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دانلودش هم در سایت اصلی و در قسمت قالبهای رایگان موجود هست.
یا علی مدد...
خواهشا قالب رو برای من هم پ خ کنید
ممنون
درود .
دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .
لینک دانلود را در چند پست بالا دوستان ارسال کردن . می توانید دانلود و استفاده نماید .
موفق باشید
سلام، اگه ماژول های داخل دمو ، هم هست و اونام فارسه
ممنون میشم برای بنده هم ارسال کنید
و من الله توفیق
استاد اگه افزونه هاشم به صورت فارسی هست، برای منم بفرستی ممنون میشم
با سلام خسته نباشید
منم این قالب فارس و میخوام اگه افزون های فارسیشم برای تجاریش میخوام اگه ممکن برام پ خ کنید ممنون میشم؟
بعد اگه بخوام یه قالب فارسی برای 2.5 جوملا برای سایت دانلود نرم افزار فیلم و غیره البته فارسی باشه تهیه کنم از کجا میتونم؟
با تشکر