سلام راه حل ها مشکل را حل نکرد کسی راه حلی نداره شرکت تولید کننده شبیه سازمشکل متوجه نشده که حل کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام راه حل ها مشکل را حل نکرد کسی راه حلی نداره شرکت تولید کننده شبیه سازمشکل متوجه نشده که حل کنه
متوجه شدند !!!
در نسخه جدید مشکلات رو حل کردند
در پناه ایزد
سلام نسخه جدیدمنتشر نکرده بودنسخه ایی که هست بانسخه من یکیه 18.3.4 که مشکل داره
مد نظر شما زمپ هست
بنده ومپ رو عرض کردم
در پناه ایزد
سلام دوستان کسی این ارور رو میدونه جیه
phpMyAdmin tried to connect to the MySQL server, and the server rejected the connection. You should check the host, username and password in your configuration and make sure that they correspond to the information given by the administrator of the MySQL server.
دیتابیس شما با یوزر ارتباط بر قرار نمیکنه !
مشخصاتی که وارد کردید رو با دقت بررسی کنید و دوباره انجام دهید
از زاهنمای نصب در دانشنامه جوملا فارسی کمک بگیرید
در پناه ایزد
سلام دوستان کسی میزدونه این مشکل رو حل کنه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ابتدا به php my admin برو و دیتابیس و کاربر مربوطه رو ایجاد کن سپس اطلاعات رو در همین مرحله وارد کن .احتمالا شما دیتابیس رو ایجاد کردی اما یوزر اون رو تعریف نکردینقل قول:
نوشته اصلی توسط w13rasol [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دیتابیس رو به روی mysql قرار بدید
در پناه ایزد
سلام کسی که نتونست مشکل دیتابیس راحل کنه من همین جااعلام میکنم که شرکت سازنده درنسخه جدید مشکل زمپ حل کرده ومن جوملا رانصب کردم نسخه جدید ازphp5.5.15 پشتی بانی میکنه