-
پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با مامبو 4.6 !
[quote author=emad_67 link=topic=13553.msg74001#msg74001 date=1212581910]
علت اینکه آدرس ها رو هم از بدون www ریدایرکت میکنن روی با www همینه.
[/quote]
سلام میشه بیشتر در مورد ارتباط wwwٍُّ با SEF و راهکار اون توضیح بدین؟
یــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــــلی
-
نقل قول:
اینجا رو بخون:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
[quote author=emad_67 link=topic=13553.msg74001#msg74001 date=1212581910]
نقل قول:
احتمالا ! اونم توی گوگل فارسی ! اما توی پیج رنک و ... منفی کار میکنند !
خوب پس شما چه جوری راضی شدی که ریسک کنی و پیج رنک سایتت که بالا هست رو پایین بیاری :دی
نقل قول:
اطلاع ندارم ! دو گانگی هم نه برای چی دوگانگی ؟ البته عرض کردم چون اطلاع ندارم سیستم گوگل را نمیدونم اما دو تا لینک میشه به یک آیتم بد نیست که ! :دی
صرفا به خاطر اینکه دو تا لینک با محتوای یکسان به وجود میاد می گم که بده : دی
اخه من یه جا خونده بودم که گفته بود با این کار گوگل فکر میکنه که برای بهتر ثبت شدن مطلب، دو بار اونو کپی کردی تو سایت و پیج رنک رو ممکنه بیاره پایین.
علت اینکه آدرس ها رو هم از بدون www ریدایرکت میکنن روی با www همینه.
[/quote]
عزیزم زندگی همش ریسک هست و با ریسک شما میتونی پیشرفت کنی مهم این هست که الان ما بتونیم اینجا یک کار گروهی خوب را ارائه بدیم .
-
[quote author=emad_67 link=topic=13553.msg74017#msg74017 date=1212587306]
نقل قول:
اینجا رو بخون:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
سلام عزیز. لینکش برای من یکی که کار نمی کنه.
مطمئنی درسته؟
یــــــــــــــــــــــــ ـاعــــــــــــــــــــــ ـلی
-
بله درسته لینکش
میتونی اینجا رو ببینی:
همون مطلبه
-
نقل قول:
البته این نسخه انگلیسی هست و برای اینکه با زبان فارسی در تقویم و... با مشکل مواجه نشید از فایل زیر استفاده کنید :
جناب amir.d میتونی یه لینک دیگه بزاری از همین نسخه ای که میگی با تقویم و اینا مشکل نداره؟
من نتونستم از این لینم که دیدی دانبود کنم.
دوستانی هم که نسخه ادیت شده رو دارن اگه لطف کنن و بزارن ممنون میشم.
-
[quote author=emad_67 link=topic=13553.msg74290#msg74290 date=1212812854]
نقل قول:
البته این نسخه انگلیسی هست و برای اینکه با زبان فارسی در تقویم و... با مشکل مواجه نشید از فایل زیر استفاده کنید :
جناب amir.d میتونی یه لینک دیگه بزاری از همین نسخه ای که میگی با تقویم و اینا مشکل نداره؟
من نتونستم از این لینم که دیدی دانبود کنم.
دوستانی هم که نسخه ادیت شده رو دارن اگه لطف کنن و بزارن ممنون میشم.
[/quote]
این پست کجا بود ؟
-
نقل قول:
این پست کجا بود ؟
صفحه چهارم همین تاپیک، پست 57
منظورم همون extend-sef هست.
-
کسی نتونست اون فایل رو دانود کنه؟
این جناب amir.d هم پیداش نیست خدا رو شکر :دی
-
سلام
به همه دوستان
ببخشید این چند روز رفته بودم یه سفر کوچیک ;)
emadجان حالا چرا خدا رو شکر ??? یعنی انقدر ...
این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست درست کار میکنه (امید وارم ;D)
امروز روی بخش های آخر کامپوننت و سازگاریش با nokkeaw کار میکنم و نتیجه رو میگم . فقط از ترجمه چه خبر ؟؟
موفق باشید
امیر
-
سلام به دوستان عزیز
من هم رقته بودم تعطیلات البته تو تعطیلات یک مقدار روی ترجمه کار کردم چیز زیادی نموده سعی می کنم زودتر تموم کنم
-
[quote author=amir.d link=topic=13553.msg74426#msg74426 date=1212904481]
emadجان حالا چرا خدا رو شکر ??? یعنی انقدر ...
[/quote]
نه امیر جان این حرفا چیه؟ شما سروری. دو روزه منتظرتیم بیای این کامپیوننت رو آپ کنی ;)
به هر حال دستت درد نکنه. خیلی لطف کردی.
-
[quote author=emad_67 link=topic=13553.msg74439#msg74439 date=1212912647]
نه امیر جان این حرفا چیه؟ شما سروری. دو روزه منتظرتیم بیای این کامپیوننت رو آپ کنی ;)
به هر حال دستت درد نکنه. خیلی لطف کردی.
[/quote]
آقا شما Serveri یعنی چی ??? ؟ (انقدر این بحث سرور ها داغ شده که اشتباه خوندم ;D)
خواهش میکنم .
امروز خیلی سرم شلوغه (چون روز اول بعد از تعطیلات هست ) ولی دارم روش این وسطا کار می کنم .
موفق باشید
امیر
-
امیر جان یه سوال
وقتی که بعضی آدرس ها رو عوض میکنیم، آیا بازم آدرس های قبلی توسط موتور های جستجو ایندکس میشه؟
چون همچنان دسترسی با آدرس های قبلی هم به اون بخش مورد نظر موجود هست اینو پرسیدم ببینم آدرس های قبلی هم ممکنه ایندکس بشن یا نه فقط جدید ها ایندکس میشن؟
یه سوال دیگه هم اینکه این کامپوننت nokkeaw چیه و چیکار میکنه؟
ممنون
-
emad جان
در مورد ایندکس کردن ، میشه گفت به مرور زمان آدرس های جدید ایندکس خواهند و جایگزین قبلی ها میشن . این عالیه که لینک های قبلی قابل دسترس هستن چون تازمانی که موتور های جستجو آدرس های جدید رو کشف ! کنند و ... کاربرها از همون لینک های قبلی به مطالب مورد نظر میرسند .
کامپوننت nokkaew هم برای چند زبانه کردن سایت هست . (یه سرچ کن زود تر به جوابت میرسی . :-X)
موفق باشید
امیر
-
سلام
الان مشکل لینک های فارسی برای این کامپوننت برای مطالب سایت حل شده(با عنوان مستعار) اما همین مشکل با remository وجود داره واینجا دیگه خبری از عنوان مستعار نیست .
چطور میشه لینک صفحات در remository را انگلیسی قرار داد برای موتور های جستجو ، ولی برای بازدید کننده کلمات فارسی نمایش داده بشه.
من عنوان صفحه را در remository انگلیسی نوشتم و نامش را فارسی ولی تاثیری نداشت یعنی وقتی به صفحه مورد نظر می رفتی مثلا نام لینک فارسی بود مامبو لرن ، توی آدرس بار هم فارسی بود و فقط بالای Firefox یه کلمه انگلیسی قسمت تایتل بار وجود داشت
mambolearn
حالا چه کنییم؟ یعنی میگی از remository استفاده نکنیم بریم سراغ روش های سنتی؟
-
[quote author=majid66 link=topic=13553.msg74600#msg74600 date=1213014858]
سلام
الان مشکل لینک های فارسی برای این کامپوننت برای مطالب سایت حل شده(با عنوان مستعار) اما همین مشکل با remository وجود داره واینجا دیگه خبری از عنوان مستعار نیست .
چطور میشه لینک صفحات در remository را انگلیسی قرار داد برای موتور های جستجو ، ولی برای بازدید کننده کلمات فارسی نمایش داده بشه.
من عنوان صفحه را در remository انگلیسی نوشتم و نامش را فارسی ولی تاثیری نداشت یعنی وقتی به صفحه مورد نظر می رفتی مثلا نام لینک فارسی بود مامبو لرن ، توی آدرس بار هم فارسی بود و فقط بالای Firefox یه کلمه انگلیسی قسمت تایتل بار وجود داشت
mambolearn
حالا چه کنییم؟ یعنی میگی از remository استفاده نکنیم بریم سراغ روش های سنتی؟
[/quote]
مجید جان برو توی تنظیمات و skip کن remository را بعد از یک کامپوننت SEF دیگه میتونی برای مرکز دانلود استفاده کنی یا حتی غیر فعالش کنی .
-
من نمی خواستم skip کنم می خواستم مشکل حل بشه ولی" یک کامپوننت دیگه" هم حرفی خوبی چون تو خود سایت remository یه همچین چیزی دیدم
ممنون
یل علی مدد
-
سلام
دوستان از ترجمه چه خبر ؟
من تونستم این کامپوننت رو با کامپوننت Nokkaew استفاده کنم :D . البته یه خرده ایراد داره که باید برطرف بشه ، مثلا یکی اینکه باید Insert language code in URL حتما "yes" تنظیم بشه وگر نه فقط زبان دیفالت رو برمی گردونه .
و البته برای استفاده این دوتا باهم باید یه خط هم در کامپوننت Nokkaew دست کاری بشه . ;)
خیلی این روزها سرم شلوغه . باید این خبر رو دو روز پیش میدادم ولی نشد . :-\
این کامپوننت برای اینکه به صورت کامل و درست کار کنه هنوزم کار داره ولی فعلا در شرایطی هست که میشه ازش استفاده کرد .
من رو هم از وضعیت ترجمه بی خبر نذارید . دارم هنوزم تو وقت های خالی روش کار می کنم . ممنون از همکاریه خوبتون :)
موفق باشید
امیر
-
آخ ببخشید بازم دوتا شد ;D
آخرش هم یادم رفت بگم که نیمی از مشکلات با تغییر فایل configuration.php و استاندار (از نظر من ) کردنش انجام شد .
من مامبو رو انگلیسی و ... رو دانلود کردم و حتی خود فایل configuration.php-disk رو هم بررسی کردم . در تمام اونها mosConfig_lang رو برابر نام زبان قرار دادن (مثلا english)
و برای mosConfig_locale نام ایزو رو قرار دادن (مثلا en) . منم از همین روش استفاده کردم و فایل رو با همین ساختار در آوردم -- در مامبو فارسی هر دوی این متغیر ها برابر fa_IR قرار گرفته -- و mosConfig_lang را برابر persian قرار دادم . چون در خود کامپوننت nokkaew هم به همین شکل تعریف شده .
این رو گفتم که اگه درستش اینه (اگه!) در ورژن بعدی تغییر کنه .
ممنون .
-
مجددا سلام
من این کامپوننت extend_sef رو روس سرور نصب کردم و فایل htaccess اون رو هم جایگزین فایل فعلی کردم ولی وقتی فایل جایگزین میشه دیگه قسمت ادمین سایت بالا نمیاد و توی همون صفحه اصلی سایت ارور 404 رو میده.
من یه مقدار خطوط این فایل htaccess رو چک کردم و دیدم که توی این فایل این خط رو داره:
کد:
RewriteRule ^(.*) index3.php
که توی htaccess قبلی من اینو نداشت. همین خط هم باعث ایجاد مشکل میشه، یعنی وقتی این خط رو حذف می کنم قسمت ادمین بالا میاد ولی دیگه خود این کامپوننت کار نمیکنه و آدرس هایی که توسط این کامپوننت جایگزین شدن باز نمیشن.
حالا من چی کار کنم؟
-
سلام
ببینم رو شاخه administrator قفل گذاشتی ؟
منم این مشکل رو داشتم ، بدونه تغییر کد اول پسورد را بردار ببین وارد بخش مدیریت میشه یا نه ؟
راستی از ترجمه چه خبر ؟ :-\
موفق باشید
امیر
-
[quote author=amir.d link=topic=13553.msg75004#msg75004 date=1213345835]
سلام
ببینم رو شاخه administrator قفل گذاشتی ؟
منم این مشکل رو داشتم ، بدونه تغییر کد اول پسورد را بردار ببین وارد بخش مدیریت میشه یا نه ؟
[/quote]
ممنون امیر جان
رمز رو که حذف کردم درست شد ولی راه دیگه ای نیست که رمز رو حذف نکنم؟
[quote author=amir.d link=topic=13553.msg75004#msg75004 date=1213345835]
راستی از ترجمه چه خبر ؟ :-\
[/quote]
شما دعا کن این امتحان های لعنتی به خوبی تموم بشه من اصلا تنهایی میشینم کلشو ترجمه میکنم :دی
خیلی دوست داشتم تو ترجمه این کامپوننت شرکت کنم ولی آخر ترم هست و هزار مصیبت، ما هم که دلمون به همین روز های آخر گرمه : دی
-
سلام
چقدر شما گیر این ترجمه هستید صبر کنید تموم میشه منم یک مقدار کار دارم ولی دارم روش کار می کنم
-
[quote author=majid66 link=topic=13553.msg75071#msg75071 date=1213415445]
سلام
چقدر شما گیر این ترجمه هستید صبر کنید تموم میشه منم یک مقدار کار دارم ولی دارم روش کار می کنم
[/quote]
علیک سلام
مجید جان ، من گیر ندادم که ! :-[
من فقط می خواستم یه خبر بگیرم :-\
ممنون که با مشغله هایی که داری ، بازم روش کار می کنی . ;)
emad جان هنوز راه حلی پیدا نکردم (یعنی اصلا تلاشی نکرده بودم ولی به فکرش هستم ;) ) . البته خیلی هم بد نیست چون شاخه administrator کاملا از دسترس کاربر خارجه !
موفق باشید
امیر
-
نقل قول:
emad جان هنوز راه حلی پیدا نکردم (یعنی اصلا تلاشی نکرده بودم ولی به فکرش هستم چشمک ) . البته خیلی هم بد نیست چون شاخه administrator کاملا از دسترس کاربر خارجه !
ممنون، ولی اینجوری علاوه بر اینکه از دسترس کاربر خارجه از دسترس خود منم خارجه :-\
فعلا این کامپوننت رو غیر فعال کردم تا ببینم راهی پیدا می کنم یا نه.
-
دوباره اومدم !
چند تا سوال :
1- کار ترجمه به کجا کشید ؟
2- کار شما امیرجان به کجا کشید ؟
3- من اومدم چند روز پیش مقالات و بررسی محصولات سایت را ادیت کردم و متناسب با SEF کردمش و keyword هم به مطالبش اضافه کردم بعدش که Purge کردم این طوری میشه :
-
سلام
کار ترجمه در حال انجام و قسمت توضیحات هر مطلب مونده تا قسمت تنظیمات زبان(ترجمه زبان) هم توضیحات ها را انجام دادم .
یا علی مدد
-
3- من اومدم چند روز پیش مقالات و بررسی محصولات سایت را ادیت کردم و متناسب با SEF کردمش و keyword هم به مطالبش اضافه کردم بعدش که Purge کردم این طوری میشه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به هیچ وجهی نمایش داده نمیشه بخش مقالات !
راه حلی دارید ؟
-
این آدرس راحت و بدون مشکب باز میشه
پس به این معنی که مشکلی از SEF نیست
و همچنین این آدرس
باز میشه
-
[quote author=majid66 link=topic=13553.msg75511#msg75511 date=1213687689]
این آدرس راحت و بدون مشکب باز میشه
پس به این معنی که مشکلی از SEF نیست
و همچنین این آدرس
باز میشه
[/quote]
نه دلیل نمیشه ! Section را نشون نمیده . البته نمیدونم دلیل چیه اما مثلا news را درست نشون میده اما با review و مقاله مشکل داره .
-
خو شاید مشکل از تنظیمات مجموعه و بخش (چون یکی رو نمایش میدهو یکی دیگر نمایش نمیده)
-
یک کاری میکنید ؟ از صفحه Advance کنترل پانلتون ( اگه این طوری هستید یعنی بخش و زیر مجموعه و ... دارید ) یک اسکرین شات برای من میگیرید ؟
ممنون
شهریار
-
[quote author=Shahryar_NEO link=topic=13553.msg75525#msg75525 date=1213689416]
یک کاری میکنید ؟ از صفحه Advance کنترل پانلتون ( اگه این طوری هستید یعنی بخش و زیر مجموعه و ... دارید ) یک اسکرین شات برای من میگیرید ؟
[/quote]
منظورت همین بود ( البته برای من فارسی)
[img width=310 height=480]http://upload.parsimages.com/original/1213690218/26367.jpeg[/img]
-
سلام. من SH404sef را از آدرسی که داده بودید نصب کردم. مواردی که باید رعایت کنم را هم چک کردم. اما تو فایل database.php اصلاً اون کدها را ندارم که بخوام حذفش کنم. ورژن مامبو من 1.4.1 است. صفحه اولم را هم سفید نشون میده. چیکار باید بکنم؟؟
-
بعد از اون پستی که امیر جان دادند راهکرد بدون database.php شد عزیزم ! پس اصلا گیر به اون ندید و فقط اون فایلی که باید ادیت کنید برای زبان را ادیت کنید .
صفحه اول را سفید نشون میده احتمال میدم که htaccess مشخص داره ( احتمال میدم ) .
در کل یک پیشنهاد میکنم مشکل صفحه سفید حل شد سریعا به 4.6.2 آپگرید کنید که خیلی ساده هست اما مشکلات خیلی کمتر میشه !
-
سلام
الهام جان این کامپوننت احتمالا با ورژن مامبو شما مچ نباشه در ضمن شما اگر از sh404sef استفاده میکنید باید فایل sh404sef.class.php داخل مسیر administrator/components/com_sef ویرایش کنید .
برید به صفحه 7 همین تاپیک
موفق باشید
-
ببخشید من امکان تغییر هیچ فایلی را تو فولدر com_sef موجود در مسیر administrator/components ندارم. حتی نمی تونم پرمیشن این فولدر را تغییر بدم. پرمیشن اون روی 755 ست شده. من می تونم سایر کامپوننت هایی که توی همین مسیر هستند و با همین پرمیشن را تغییر بدم. فایلهاش را ادیت کنم و ... . اما توی این فولدر هیچ تغییری نمی تونم بدم.
-
پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با
نمی دنوم مشکل چیه
ولی شما یک ترفند کوچیک بزنید نامه پوشه com_sef تغییر بدید به com_sef1 بعد فایل مورد نظر تغییر بدید و دوباره نام فایل برگردونید
کسی نفهمید چطور میشه این index.php از توی آدرس برداشت ولی باز هم کامپوننت درست کار کنه
راستی تو ی ترجمه تازه من به این پی بردم که این کامپوننت آخرش واقعا آخرش حتی گزینه های امنیتی هم خیلی خوبه مثل یک کامپوننت امنیتی عمل می کنه .
** دو پست یکی شد
-
[quote author=majid66 link=topic=13553.msg76023#msg76023 date=1213982036]
کسی نفهمید چطور میشه این index.php از توی آدرس برداشت ولی باز هم کامپوننت درست کار کنه
راستی تو ی ترجمه تازه من به این پی بردم که این کامپوننت آخرش واقعا آخرش حتی گزینه های امنیتی هم خیلی خوبه مثل یک کامپوننت امنیتی عمل می کنه .
[/quote]
من چندی پیش با جناب فیروزمندان صحبت کردم گویا احتمالش 0.5 درصد هم نیست !