به به !!!
منم بازی !!! ;D
چیزی بیشتر از یاهو مسنجر به ذهنم نمی رسه ، ولی هر جا باشه عالیه ، با ساعت 9 شب به بعد هم موافقم ;)
می بینمتون :)
نمایش نسخه قابل چاپ
به به !!!
منم بازی !!! ;D
چیزی بیشتر از یاهو مسنجر به ذهنم نمی رسه ، ولی هر جا باشه عالیه ، با ساعت 9 شب به بعد هم موافقم ;)
می بینمتون :)
آقا من هم موافقم.
روزش برام فرقي نمي كنه و ساعت 9 به بعد وقت خيلي خوبيه
در مورد كنفرانس هم هرطوري كه جمع تصميم بگيره من هم تابع هستم
موفق باشيد
موافقم!
یاهو!
اخر شب!
درباره....
سلام به همگی
من هم پایم ، ولی نظرتون راجع به ALiTalk چیه ؟
اگه موافقید ، حتی خودم هم می تونم روی یه هاست راهش بندازم . ( البته اگه بخواید و من رو سوء استفاده چی خطاب نکنید . )
ساعتش هم فکر کنم ، 9.5 یا 10 به بعد خوب باشه .
اصلا چرا تاپیک رو نظر سنجیش نمی کنید ؟
شاید یکی با حرفهای بقیه موافق باشه و نخواد که پست بده .
یا علی
سلام !
یادش به خیر سالها پیــــــــــــــــش یه تاپیک داشتیم اینجا : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که هنوز هم توی آمار انجمن : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تو برترین ها هست !
(شاید برم سراغش و از قبر درش بیارم ! )
بخونیدش متوجه میشید که ربطش چیه ، گیر ندین :D
[hr]
بیخیال حالا ! من هم هستم فقط یه سوال : پذیرایی چگونه انجام میشه ؟
اون تپلِ مامبولرن که وقتی میاد کرمون و جلسه مامبویی داریم!!!!! با قهوه ازش پذیرایی میشه ( البته بعضی وقتها جو گیر میشه و خودش حساب میکنه! ) ، اینجا چه جوری ؟
البته اگه خوردنی هم در کار نبود بازم شاید شرکت کنم...
سلام
موافقم
پیشنهاد خوبیه
ساعت 9 شب به بعد از شنبه تا پنج شنبه 8)
سلام
منم ندیده بودم. ایمیلش هم دیشب اومد
موافقم . با اصلش
اما فکر نمی کنم درست باشه بچه ها رو از انجمن خودمون به جای دیگری ارجاع بدیم. بهتره همین جا یه تالار ایجاد بشه.
اصلاً با تالاری غیر از اینجا موافق نیستم
من هم موافقم در ضمن يك پيشنهاد علي دارم
تا حالا كسي به fanbox سر زده !!! بد نيست
البته بايد سرعت اتصال بالا باشه!!!
ولي من در نهايت با نفس كار موافقم
البته در مورد زمانش اگه مي خواهيم كه گپ و گفتگوي شاداب و پويا د اشته باشيم پيشنهاد ميكنم كه هفته اي 2 روز 9 تا 12
سلام
fanbox اینقدر جنگولک بازی داره که کسی بره توش یادش میره اصلاً برای چی وارد شده بود!!
درود
پیشنهاد خیلی خوبیه محسن جان . در مورد تایمش فکر می کنم شب باشه بهتره . در مورد مکانش هم فکر می کنم اگه از یه سیستم اختصاصی مثل همون ALITALK که یکی از دوستان هم پیشنهاد دادن استفاده بشه بد نیس . البته اگه امکانات صوتی هم نیاز باشه همون یاهو یا پال تالک مناسبتر و در دسترس ترن