پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با مامبو 4.6 !
به به ! واقعا خوب داریم پیش میریم . منتظر سایر عزیزان هم هستیم ( محسن جان اصلا منظورم شما نبودید ها ! :دی ) + آبتین و بقیه دوستان عزیز .
[quote author=amir.d link=topic=13553.msg72057#msg72057 date=1211195580]
سلام
ببخشید اگه می دونستم انقدر طرف دار داره زودتر شروع میکردم .
بله extend_sef با Nokkaew مشکل داره . sh404SEF خیلی خوبه اگه نیازی به همکاری در ترجمه و یا تغییرات بود منم هستم . ;)
البته عزیزانی که از من جلو ترند ، بفرمایید که باز اینم با Nokkaew مشکل داره یا نه ؟
[/quote]
بنده به دلایلی مجبور شدم Nokkaew را حذف کنم الان دوباره نصبش میکنم خبرش را میدم .
من تکذیب می کنم :D
من فقط اون sef extend رو نگاه کردم . البته امیر جان فکر کنم درستش رو داشت. چیزه خوبیه ! . [s]منتها لینکها رو باید دستی بهش بدید و اون درستش می کنه . بعد خودتون باید همه ی منو ها رو درست کنید و لینک های جدید رو جایگزاری کنید و ... دردسرش زیاده ولی به هر حال [/s]
مراحلش اینه هرکی خواست از این استفاده کنه :
1- کامپوننت رو نصب کنید .
2- بهینه سازی لینک ها رو از تنظیمات کلی مامبو فعال کنید .
3- فایل index.php موجود در پوشه ی components\com_extend_sef رو با فایل index.php اصلی موجود در پوشه ی مامبو جایگزین کنید .
4- محتویات فایل htaccess_eXtend_sef موجود توی همون پوشه رو بریزید توی فایل .htaccess موجود در پوشه ی اصلی مامبو .
5 فایل index.php رو باز کنید و خط
کد:
require_once (dirname(__FILE__).'/includes/date.php');
رو بالای خطوط
کد:
require_once (dirname(__FILE__).'/includes/database.php');
require_once(dirname(__FILE__).'/includes/core.classes.php
');
اضافه کنید .
6- از مدیریت مامبو به تنظیمات این کامپوننت رفته و لینکهاتون رو درست کنید .
[s]7- لینک ها به صورت اتوماتیک عوض نمی شوند ! شما باید منو ها تون رو ویرایش کنید و اون لینکی رو که تبدیل کردید جایگزین کنید.[/s]
7'- من دقت نکرده بودم . اتفاقا لینک هارم خودش اتوماتیک عوض می کنه . فقط کافیه شما لینکها معرفی کنید به کامپوننت . :)
در مورد این sh404sef . شهریار جان اگه اون حلقه ای رو که شما حذف کردید نیاز نبود که از اول نمی نوشتنش :D باید برنامه نویسی بشه برای این کامپوننت که اون حلقه رو دور بزنه نه این که اون رو پاک کنی ;)
امید وارم به نتیجه برسید .
[quote author=آبتين link=topic=13553.msg72091#msg72091 date=1211210784]
من تکذیب می کنم :D
من فقط اون sef extend رو نگاه کردم . البته امیر جان فکر کنم درستش رو داشت. چیزه بدی نیست . منتها لینکها رو باید دستی بهش بدید و اون درستش می کنه . بعد خودتون باید همه ی منو ها رو درست کنید و لینک های جدید رو جایگزاری کنید و ... دردسرش زیاده ولی به هر حال
مراحلش اینه هرکی خواست از این استفاده کنه :
1- کامپوننت رو نصب کنید .
2- بهینه سازی لینک ها رو از تنظیمات کلی مامبو فعال کنید .
3- فایل index.php موجود در پوشه ی components\com_extend_sef رو با فایل index.php اصلی موجود در پوشه ی مامبو جایگزین کنید .
4- محتویات فایل htaccess_eXtend_sef موجود توی همون پوشه رو بریزید توی فایل .htaccess موجود در پوشه ی اصلی مامبو .
کد:
رو بالای خطوط
کد:
');
اضافه کنید .
6- از مدیریت مامبو به تنظیمات این کامپوننت رفته و لینکهاتون رو درست کنید .
7- لینک ها به صورت اتوماتیک عوض نمی شوند ! شما باید منو ها تون رو ویرایش کنید و اون لینکی رو که تبدیل کردید جایگزین کنید.
در مورد این sh404sef . شهریار جان اگه اون حلقه ای رو که شما حذف کردید نیاز نبود که از اول نمی نوشتنش :D باید برنامه نویسی بشه برای این کامپوننت که اون حلقه رو دور بزنه نه این که اون رو پاک کنی ;)
امید وارم به نتیجه برسید .
[/quote]
دقیقا ! اما توی جمله بندی اشتباه کردی آبتین جان ! "
باید برنامه نویسی کنم برای این کامپوننت که اون حلقه را دور بزنه نه اون را پاک کنیم ! "
در مورد اینکه میره مرکز دانلود نظرت چیه چه طوری میشه index را باهاش آورد ؟
ممنون
شهریار
جناب آبتین ما از صبح منتظر شما هستیم . کمک کنید این کامپوننتsh404sef بتونیم استفاه کنیم :'(
الان مشکل ما بیشتر با همون صفحه اول که کامپوننت سرویس دانلود باز میکنه به جای صفحه اصلی سایت ؟
و تکلیف کد حذف شده مشخص بشه
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=13553.msg72066#msg72066 date=1211202263]
به به ! واقعا خوب داریم پیش میریم . منتظر سایر عزیزان هم هستیم ( محسن جان اصلا منظورم شما نبودید ها ! :دی ) + آبتین و بقیه دوستان عزیز .
[quote author=amir.d link=topic=13553.msg72057#msg72057 date=1211195580]
سلام
ببخشید اگه می دونستم انقدر طرف دار داره زودتر شروع میکردم .
بله extend_sef با Nokkaew مشکل داره . sh404SEF خیلی خوبه اگه نیازی به همکاری در ترجمه و یا تغییرات بود منم هستم . ;)
البته عزیزانی که از من جلو ترند ، بفرمایید که باز اینم با Nokkaew مشکل داره یا نه ؟
[/quote]
بنده به دلایلی مجبور شدم Nokkaew را حذف کنم الان دوباره نصبش میکنم خبرش را میدم .
[/quote]
البته چون من مجبور بودم این دوتا رو با هم استفاده کنم ، با یه روش سرخ پوستی مشکلم رو حل کردم ;D. در پایان تمام آدرس هایی که دستی وارد کردم این کد رو گذاشتم تا درست بشه :
کد:
?lang=en
or
/lang=Fa_ir
روش بدی نیست ولی همونطوری که آبتین جان هم فرمودند یه خورده درده سرش زیاده ... چون باید تمام لینک ها رو جایگزین کنید .
اگه این کامپوننت رو نیاز دارید من آپلود کنم و لینک رو بزارم (البته همونطور که گفتم از خود مامبو کد دانلود کردم ... ) .
[/quote]
با سلام
بنده هم عرض كرده بودم ;)
يا علي
سلام
شهریار عزیز و بقیه دوستان
خوشحالم که همگی دست به دست هم دادید و فعالیتی رو شروع کردید که در نهایت به نفع خود شماست . اگر در این بحث شرکت نکردم دلیلش فقط و فقط این بود که دوست داشتم خودتون جلو برید و با یک کامپوننت دست و پنجه نرم کنید . سختی های کار رو ببینید و با مشکلات آشنا بشید .
بله دوستان من ... تا حالا شما اکثر کامپوننت ها رو دانلود و استفاده میکردید و خبری از زحماتی که روی اون کشیده شده بود نداشتید . اما با این کار هم تجربه خودتون رو بیشتر کردید و هم مقداری با روند کار آشنا شدید ...
خیلی خوب پیش رفتید ... من هم در کنار شما هستم ... دوست دارم خود شما به نتیجه برسید .
یا علی
سلام
با توجه به اینکه بررسی کامپوننت های SEF دیگه زمان می بره ، تصمیم گرفتم آموزشی برای استفاده از کامپوننت eXtend_sef رو برای کلیه کاربرها قرار بدم . در استفاده از این کامپوننت از مراحل زیر به ترتیب پیروی کنید :
1- دانلودش کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته این نسخه انگلیسی هست و برای اینکه با زبان فارسی در تقویم و... با مشکل مواجه نشید از فایل زیر استفاده کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
**توضیحات :
تنها تغییر اساسی اتفاق افتاده در نسخه ارائه شده این است که در فایل index.php تغییر کوچکی اتفاق افتاده .
همونطور که آبتین جان فرمودند در این فایل یه خط اضافه شده که خودتون هم به صورت دستی می تونید به نسخه اصلی اضافه کنید :
کد:
رو بالای خطوط
کد:
');
اضافه کنید .
[/quote]
2- در قسمت ""مدیریت مامبو -> نصب کننده -> جامع "" انتخاب کنید کامپوننت رو نصب کنید ..
3- گام های بعدی مطابق با خود راهنمای کامپوننت پیش برید ، ابتدا از شاخه components/com_extend_sef/ فایل index.php رو کپی کنید و در روت سایت خود به جای index.php مامبو Replace کنید .
4- باز به شاخه components/com_extend_sef/ بروید و فایل "htaccess_eXtend_sef.txt" کپی کرده و در روت قرار بدید و نام اون رو به .htaccess تغییر بدید .
** توضیحات :
یه تغییر کوچیک دیگه هم دادم ، و برای جلوگیری از Exploit (که در لینک زیر جناب فیروزمندان زحمت کشیده بودند) رو اضافه کردم .
5- در همون شاخه مذکور فایل sefRC1.php رو پیدا و خذف کنید .
6- از قسمت مدیریت مامبو به قسمت تنظیمات کلی بروید و "" قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو:"" رو "بلی" قرار بدید و یا به صورت دستی در فایل configuration.php مقدار $mosConfig_sef رو برابر 1 قرار بدید .
خوب تا اینجا مراحل نصب رو کامل انجام دادید . در سایت خود متوجه تغییر لینک ها خواهید شد .
این تغییرات معادل SEF پیشفرض خود مامبو هست ، اما برای شخصی سازی لینک ها باید به صورت دستی اقدام کنید .
در این بخش از آموزش قصد دارم مراحل پیکربندی این کامپوننت رو توضیح بدم و بعد به سراغ تغییر لینک ها بریم . برای پیکربندی باید به قسمت مدیریت مامبو برید و از کامپوننت های خود وارد قسمت eXtend SEF: ReMOSef Configuration بشید . در این صفحه تعدادی تب وجود داره .
SEF Space : شما می توانید کاراکتری رو انتخاب کنید که فضاهای خالی رو در URLهای ترجمه شده پر میکنه . به صورت پیشفرض از "_" استفاده شده است (بهترین حالت هم همینه ) .
تب Customize : در این تب به زبان ساده میشه گفت که نام کامپوننت هایی که استفاده می کنید رو می توانید در فیلد Custom Code قرار بدید (البته باید با استفاد از "," از هم جداشون کنید) و معادلی برای نام کامپوننت خود در قسمت Custom Name قرار بدید . با این کار در هنگام ترجمه آدرس های سایت به جای نام اصلی کامپوننت ، از نامی که شما انتخاب کرده اید استفاده خواهد شد .
*نکته : توجه نمایید که این دو فیلد ارتباط مستقیم (و یک به یک)با هم دارند و باید با ترتیب کامل از Custom Code و Custom Name استفاده کنید .
Translate:
من این قسمت رو هرچی خوندم درست نفهمیدم :P ، به خاطر همین معمولا بهش دست نمی زنم ::) . از دوستان دیگه خواهش میکنم ، اطلاعات این بخش رو کامل کنند . (حتما پیش خودتون میگید "عجب توضیح و عجب آموزشی !!! به به " ;D)
Replace :
خوب توی این قسمت شما میتونید رشته هایی رو انتخاب کنید که برای کامپوننت ها و ماژول های مامبو در URL ها استفاده بشه . به زبان ساده تر در برابر هر کدوم از کلمات (که برای ماژول ها و کامپوننت ها استفاده میشه ) میتونید معادلی قرار بدید تا در آدرس های Replace بشه .
خوب اگه تغییری در این ساختار دادید ذخیرش کنید و به بخش Edit SEF Alias برید تا تغییر آدرس ها رو شروع کنیم . در این صفحه روی دکمه "جدید" کلیک کنید (البته میدونم دارم توضیح واضحات میدم )و مطابق راهنما در فیلد Mambo SEF URL آدرس بهینه شده توسط خود مامبو را قرار بدید و در فیلد eXtend SEF Alias URL آدرس مورد نظر خودتون رو وارد کنید و مقدار Published رو برابر yes قرار بدید و ذخیره کنید . به بخش کاربری برید و بعد از Reloadکردن صفحه تغییر مورد نظر رو در لینک خودتون ببینید .
*نکته : آدرس هایی که برای تغییرانتخاب میکنید را مطابق راهنما از قسمت نام سایت به بعد وارد فیلد Mambo SEF URL کنید . مثلا : از آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] باید در این فیلد مربوطه فقط /index.php رو وارد کنید .
عزیزانی که از کامپوننت nokkaew استفاده میکنند هم می توانند برای رفع مشکل زبان خودشون درانتهای تمام آدرسهایی که تعریف می نمایند از
استفاده نمایند . البته با این روش باید تمام آدرس ها رو به صورت دستی تغییر بدید . (فعلا)
اگه نحوه آموزش وحشتناکه ، به بزرگواری خودتون ببخشید . چون فقط 30دقیقه وقت داشتم . امیدوارم برای کاربرای خوبه مامبولرن کاربردی باشه .
اگه لازم شد (بسته به نظر شما دوستان) تلاش خودم رو در ترجمه این کامپوننت هم خواهم کرد . ;)
موفق باشید
ممنون امیر جان بابت آموزش . اما مشکلی که این SEF داره دستی بودنش هست .
============================================
دوستان بعد از گذشت دو روز دوستان دو تا مسئله در مورد sh404 مونده ها ! دوستانی که برنامه نویسی بلدند هنوز راه حلی برای مشکل رفتن به دانلود سنتر پیدا نکردند ؟
ممنون
شهریار
از مدیریت منوی mainmenu . منوی Remository رو حذف کنید مشکل حل میشه ;)