پاسخ : کامپوننت SEF فارسی سازگار با مامبو 4.6.5 و 4.6.4
سلام مجید جون.دستت درد نکنه[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فقط یه سوال اگه این فونتش بزرگ بوده ، پس چرا در همون حالت اصلاح نشده هم گاهی وقتا بزرگه و گاهی وقتا نه :o
به هر حال ممنون که حلش کردی.
یــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــــــلی
من ورژن قبلی اشتباه پاک کردم و به این خاطر نمی تونستم روش کار کنم
به هر حال هر چی بود حل شد
ممنون، مشکل ورژن جدیدش حل نشد؟!
نه ورژن جدید متاسفانه با فارسی مشکل داره من هم وقتم نمی کنم روش کار کنم ولی در اولین فرست چشم
من نصب کردم. وقتی فعال میکنم
SH404SEF : headers were already sent when I got control!
Killed at line 129 in sef404.php: HEADERS ALREADY SENT (200)
URL=http://www.iiend.comoption=com_frontpage&Itemid=218
OPTION=com_frontpage و صفحه اول نمایش داده نمی شود
وقتی غیر فعال میکنم- این ارور بالای صفحه هست
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/iiendco/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/iiendco/public_html/includes/core.classes.php on line 424 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/iiendco/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in
من که بلاخره نفهمیدم چه باید بکنم! اینقدر مطالب گسترده ودر تاپیک های مختلف به صورت پراکنده مطرح شده که گیج شدم
من سعی می کنم یک آموزش کامل توی همین تاپیک قرار بدم(به زودی)
من یک جمع بندی تا به اینجا انجام میدم.
1- تغییر در مجموعه ها ، بخش ها ، و مطالب:
نام بخش ها را به انگلیسی تغییر دهید، عنوان مجموعه ها را نیز به انگلیسی، عنوان مستعار مطالب را نیز انگلیسی(این کار نه فقط برای sef بلکه یک کار لازم است ولی نگارن نباشید چون شما عنوان مجموعه را به لاتین می نویسید ولی نام مجموعه و همچنین در قسمت مدیریت منو میتوانید از فارسی استفاده کنید)
2- فایل htaccess.txt از پوشه root به نام .access تغییر نام دهید( اگر هم وجود ندارد از داخل فایل مامبو 4.6.2 آپلود کنید)
3- قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو در قسمت تنظیمات کلی مامبو تب لینک بهینه فعال کنید
4- حالا اگر لینک ها داخل وب سایت درست کار می کنند این کامپوننت را از این آدرس دانلود کرده ونصب کنید
کد:
http://majd66.parsaspace.com/script/com_sh404SEF_1.3.4_build_288_farsi(behmard.com).zip
لینک کمکی
کد:
http://boxstr.com/files/3311126_g0wjp/com_sh404SEF_1.3.4_build_288_farsi%28behmard.com%29.zip
5- به کنترل پنل کامپوننت sh404SEF و آن را فعال کنید بهتر است داخل تب language گزینه ها موجود را روی خیر تنظیم کنید.(کش را نیز پاک کنید)
6- در این مرحل به احتمال زیاد در قسمت منو ها یک منوی جدید ایجاد شده به نام mainmenu و یک آیتم به نام Remository اضافه شده است که باید آن را حذف کنید
5- تا به اینجا آدرس های شما باید به این شکل باشند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
6- آدرس صفحه اصلی امکان دارد فارسی باشد برای تغییر آن هم می توانید ، که می توانید داخل تنظیمات sh404sef رفته و قسمت نمایش و ویرایش آدرس های بهینه ، صفحه اصلی فارسی را بیابید و به انگلیسی مثلا home تغییر دهید.
7- اگر تا به اینجا همه چیز مرتب است برای حذف index.php از داخل آدرس می توانید کد زیر را داخل فایل .htaccess کپی کنید فقط توجه داشته باشید که کد های مشابه این کد در این فایل با # غیر فعال کنید.
کد:
########## Begin - 3rd Party SEF Section
############# Use this section if you are using a 3rd party (Non Joomla! core) SEF extension - e.g. OpenSEF, 404_SEF, 404SEFx, SEF Advance, etc
#
RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(/component/option,com) [NC,OR] ##optional - see notes##
RewriteCond %{REQUEST_URI} (/|\.htm|\.php|\.html|/[^.]*)$ [NC]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule (.*) index.php
#
########## End - 3rd Party SEF Section
نکته: لازم به ذکر که این فایل ورژن 1.3.4 می باشه و شما می توانید از این ورژن استفاده کنید وفقط باید برای ارتقاء آن در تنظیمات sh404sef قسمت پیکربندی تب پیشرفته--> تقویت پیکربندی تمام گزینه ها حفظ پیکربندی فعال باشد تا بعد از حذف این ورژن و نصب ورژن جدید تمام پیکربندی های و آدرس ها حذف شوند .
لینک تاپیک مربوطه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
یا حق
نقل قول:
2- فایل htaccess.txt از پوشه root به نام .access تغییر نام دهید( اگر هم وجود ندارد از داخل فایل مامبو 4.6.2 آپلود کنید)
فكر كنم تغيير نام به:
درست باشه.
من اين كامپوننت رو براي آماتورها حتي متوسط ها هم توصيه نميكنم.
من اين ارور رو دارم:
کد:
SH404SEF : headers were already sent when I got control!
Killed at line 129 in sef404.php: HEADERS ALREADY SENT (200)
URL=http://site.comhttp://site.com/option=com_frontpage&Itemid=1&Itemid=24
OPTION=com_frontpage