e107 بهتره یا datalife???????????
چرااااااااا؟
نمایش نسخه قابل چاپ
e107 بهتره یا datalife???????????
چرااااااااا؟
اولا این دو قابل مقایسه نیستن چون دیتا لایف پولیه و اون یکی مجانی.
ثانیا برای دیدن و مقایسه به سایت cmsmatrix سر بزنید.
ولی به شکل یک اظهار نظر کلی و آماتوری میتونم بهتون بگم که قطعا e107 بهتره ;)
OK , TNX...
DATALIFE poolye????????????
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
pas in chiye???
دیتالایف پولی هست و اینی که شما لینکش رو گذاشتی نال شده هستش.در اصل یه سی ام اس روسی هست و از لحاظ امنیت و سادگی فوق العاده هست.
ببخشید نال شده یعنی چی؟؟؟؟؟
ببخشید من یکم مبتدیم....
و اینکه حالا بازم e107 بهتره؟؟؟
من تجربه کار با e107 را به مدت زیادی داشتم روی یک سایت واقعی . Datalife هم تا حدودی . هیچ کدوم مالی نیستند ! Datalife بازم کاربردی تره و امکاناتش بیشتره e107 خیلی از نظر امکاناتی میلنگه و خیلی مسائل دیگه .
پیشنهاد بنده : اگه فقط سایت تک صفحه ای باشه ( جفتشون فقط به همین درد میخورند مثل یک سایت دانلود مثل Teamdownload.com ) ما بین این دوتا Datalife بهتره اما اگه سایتی دارید که مقالات داره و ... جفتشون ارزش تست هم نداره به نظر من !
موفق باشید
شهریار
[quote author=matintatu link=topic=15473.msg88757#msg88757 date=1222775067]
ببخشید نال شده یعنی چی؟؟؟؟؟
ببخشید من یکم مبتدیم....
و اینکه حالا بازم e107 بهتره؟؟؟
[/quote]
با درود و سپاس
نال (Null) به در واژه نامه به معنی باطل یا بی اثر است و در دنیای هکر ها و برنامه نویسان، به برنامه تجاری که قفل اش شکسته شود می گویند Null شده.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
من واسه اون سری از دوستان که سرور اختصاصی دارن و قصد دارن یه سایت فوق العاده امن و فوق العاده انعطاف پذیر داشته باشند من liferay پیشنهاد میکنم.
البته کنار اومدن با این cms به عنوان پشتیبان سطح دانش خیلی بالایی میخواد.همچنین تسلط به زبان J2EE که تو ایران انگشت شمارن اونایی که تسلط کامل دارن به این زبان.
به نظر من ماهیت java این cms رو به یه ابرقدرت تیدیل خواهد کرد.
اگه اساتید تو همین تاپیک یه مقایسه ای بین PHP و java انجام بدن همه متوجه میشن که من راجع به چی صحبت کردم.
با درود و سپاس
PHP و JAVA هر دو زبان های قدرتمندی می باشند و با سابقه درخشانی، سخن شما همچون این است که بگویم چون Linux امن است، Windows امن نیست و چون Mac زیباست، Windows زیبا نیست.
خیر، همه امن هستند، همه زیبا هستند، اما در جا و مکان خود.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
با سلام
من هم با اکثر این cms ها کار کردم.به نظر من ممکن است خیلی از این cms ها امکانات خوبی داشته باشند ولی تقریبا هیچکدام پشتیبانی درست حسابی فارسی ندارند.اونهم به دلیل اینکه مامبولرن کاربرا را توی پشتیبانی بد عادت کرده.کسی که از پشتیبانی مامبو استفاده کرده باشه دیگه اونا به چشمش نمی یاد.