پاسخ : تبريك به مناستب 10000 عضوه شدن مامبولرن ...
[quote author=سیامک link=topic=16961.msg91500#msg91500 date=1224785828]
خوب یوزر من که از همه رند تره! 40! از این گذشته لطفا دل خودتون رو صابون نزنید! خبر خاصی نیست! نفر هزارم قراره به بقیه شام بده ;)
[/quote]
من و شما با هم ست بشیم میشه یه شام بدیم
شام هم :
گوشت بوقلمو خلال بایم
نرمه ران ورک چو گیان آیم
با این حساب نفری 1,000,000 بزارن حله!
که باز هم من خودم اولین نفر این کار رو میکنم و 1,000,000 میزارم کنار.
(10000عضو*1,000,000تومن=10,000،000،000ت من)
[quote author=DesignX link=topic=16961.msg91520#msg91520 date=1224790630]
ماشین به نام آقای فیروزمندان خریداری شده و هم اکنون در پارکینگ مامبولرنه.
یکی از بچه های کوچمون سمند کروکی داره میگم یه شب بده بهت باهاش یه دور بزنی. دیگه چی؟
[/quote]
نه سمند كروكي خودمو ميخوام!
در ضمن هم سوار بنز C كلاس شدم و هم A كلاس (همسايمون مايهداره) ولي اين سمند كروكي رو ميخوام داشته باشم. :دي
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=16961.msg91523#msg91523 date=1224791110]
سلام. باشه همه ي چيزهايي را كه خواستيد من خودم اسپانسر گروه مي شم و براتون تهيه مي كنيم و براي خودم هم هيچي نمي خوام.همين جمع قشنگ براي ما بسه! ;) دوستان ديگه هركسي چيز ديگه اي مد نظرش بود اصلا خجالت نكشه. اينجا را انجمن خودتون بدونيد و بتركونيد خلاصه :D
من هم كه همونطور كه گفتم قانعم و چيزي نمي خوام.فقط يه چيزاي جزئي مد نظرم هست مثل مرسدس بنز كلاس A ( رو دست مجيد بلند شدم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) يه ويلا در جزاير قناري، يه سرور اختصاصي در بهترين ديتاسنتر دنيا (ترجيحا مامبوسرور باشه 8)) يك تور كامل جهانگردي با قايق اختصاصي و ... .
در آخر هم سعي كنيد اينقدر ديد مادي نداشته باشيد و يكم به ارزشها توجه داشته باشيد. ( از من ياد بگيريد :P)
موفق باشيد...
يــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــــلي
[/quote]
علي جداً حرفاتو آويزه گوشمون ميكنيم! ديگه چي ميخوايي. باز دم خودم گرم فقط يه سمند كروكي ميخوام كه كارت سوختش پر باشه!
در ضمن همه آرزوهاتو گفتي يا براي سال آينده هم گذاشتي؟! آخه قراره براي 100000 عضوه شدن هم خبرايي باشه (بازم خبراي كذب)
تو كل آرزوهاتو يه جا ميخوايي؟!
من به همه آرزوهام رسيدم همين يه سمند مونده. اونو با خودت بيار!
[quote author=دلفان آتش link=topic=16961.msg91526#msg91526 date=1224793163]
[quote author=سیامک link=topic=16961.msg91500#msg91500 date=1224785828]
خوب یوزر من که از همه رند تره! 40! از این گذشته لطفا دل خودتون رو صابون نزنید! خبر خاصی نیست! نفر هزارم قراره به بقیه شام بده ;)
[/quote]
من و شما با هم ست بشیم میشه یه شام بدیم
شام هم :
گوشت بوقلمو خلال بایم
نرمه ران ورک چو گیان آیم
[/quote]
جناب دلفالني من با سمندم ميام مشكلي نيست.[quote author=DesignX link=topic=16961.msg91527#msg91527 date=1224793301]
با این حساب نفری 1,000,000 بزارن حله!
که باز هم من خودم اولین نفر این کار رو میکنم و 1,000,000 میزارم کنار.
(10000عضو*1,000,000تومن=10,000،000،000ت من)
[/quote]
ببينم تو بانكي يا جايي شبيه به بانك كار گير آووردي؟! رياضيت قوي شده ها! چش نخوري. راستي يادت باشه كه قرض الحسنه باز كني تا ماليات روش نياد!
من شنیده بودم بعضی چیزا قدیمیش بهتره!!!مثل دوست و اعضای تالار و فرش و عتیقه ....
ولی مثل اینکه تو این یه حالت بر عکس شده........اصلا من میگم این چیزا رو فراموش کنیم و یه کار جالب کنیم.اطفا روی پیشنهاد من خوب فکر کنید
بیایید به یوزری که توی آدیش از کلمات "ahmad" و"dj" نشانه "_" استفاده شده یه جایزه خفن بدید.... :D به نظر من از همه معقول تره... ;D
سلام
پیشنهاد خوبیه منم از 8 صبح دارم می گردم که کی آیدیش از این کلمات استفاده کرده ..... الان رسیدم به شماره 9187 تا الان یه نفرو پیدا کردم که تو آیدیش "ahmad" و"dj" نشانه "_" باشه اونم اینه : BlackStar ببینید توجه کنید عجب حسن تصادفی ..... حالا ببینیم نفر خوش شانس بعدی کیه؟...
آقا ناراحتی نداره دلمو زدم به دریا یه پلان اختصاصی 10GB الان از مامبولرن خریدم میخوام به همتون هاست بدم به هر کدومتون 1MB میرسه....
بابا سخاوت ... بابا مردم داری ... بابا مردم سالاری ....
بای دوستان
یاعلی
سلام
شوخی به جای خودش. خدا رو شکر خیلی وقت هم بود اینجوری بحث حاشیه ای تو انجمن (که منجر به گپ صمیمانه بر و بچس بشه) نداشتیم
حالا خواستید به یوزر 1067 جایزه بدید یا ندید با خودتون اما من زد به سرم و مثلاً یه کار تحقیقی کردم که یکمی آدمو به این باور میرسونه که نباید هم خیلی خوش بین بود
[quote author=DesignX link=topic=16961.msg90330#msg90330 date=1224047614]
ولی این اواخر افزایش تعداد کاربرها مشکوک بود! ;) تصاعدی بالا می رفت. :o یه دست هایی تو کار بوده ??? ولی به احتمال زیاد کار خدا بوده! ;)
[/quote]
من دقیقاً نمیخوام حرف DesignX رو تائید کنم اما پیشنهاد می کنم به آمار ارسال های اعضای 1000، 2000، 3000، 4000، 5000، 6000، 7000ريال 8000، 9000 و همین رفیق 10000 مون دقت کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و بالاخره
جز یوزر 8000 و 9000 که هر کدوم تا حالا 4 تا ارسال داشته اند (یکیشون 4 روز کلاً فعال بوده و دیگری یکماه) الباقی آخرین زمان فعالیت شان "هرگز" بوده است!
و اگر بخوام مرثیه ام رو تکمیل کنم بهتون پیشنهاد می کنم تعداد آمار سایر رقم های رند (1500،2500،3500،4500،5500،6500،7500،8500،9 500) رو هم ببینید که از این همه فقط عضو 3500 تا حالا یک پست داشته!
البته صد برابر این قضایا توی سایر انجمن ها هست تازه اگر تعداد انگشت شماری شون به این تعداد عضو برسند پس من نمیخوام کل اعضا یا خدای نکرده انجمن رو زیر سئوال ببرم.
هدفم چی بود؟
هدف من این بود که:
1- اگه یک از خدا بی خبری هم اومد این تو تا بگرده دنبال نیمه خالی لیوان، فوری نیاد به یه همچین آمارهایی گیر بده (که البته دفاعی هم نمیشه کرد) و ببینه که ما خودمون هم به این موارد دقت داریم و اینقدر هم از خود بیخود نشدیم که فکر کنیم 10000 تا کاربر پای کار داریم و ...
2- دوستان و بر و بچس اگه جو گیر شدن و احیاناً خواستند از این رهگذر افتخاری بر افتخاراتشون بیافزایند! خواهشاً با این یوزر جدید خوشگلشون 4 تا پست هم بزنند که اینقدر آمار آبرو بر نشه:
[quote author=دلفان آتش link=topic=16961.msg90722#msg90722 date=1224280561]
زمانی که عضو ها به 5000رسید خیلی خوشحال شدم و با نام 5000 دوباره عضو شدم و پنجهزارمین عضو شدم و حالا که به 10000 رسیدم می خواستم با عدد 10000یک بار دیگه هم عضو بشم صحیح ندانستم و این کار را نکردم
[/quote]
(البته منظورم به شخص خاصی نبود اما دلفان عزیز چون خودش خودشو لو داد! و من مجبور به مستندسازی بودم نقل قول ایشون رو آوردم! امیدوارم مجبور به زدن پست دفاع ، شکایت ، توجیه یا انتقاد و ... نشوند!)
3- احیاناً جوری برخورد نکنیم که اگر یکی هم پست اقا مجید و سایر مدیران عزیز رو خوند شائبه جوگیر شدن و از این صحبت ها به ذهنش متبادر بشه:
[quote author=مجید link=topic=16961.msg91354#msg91354 date=1224697664]
به نفر 10000 یک هاست 200 مگ + یک دامین رایگان هدیه داده شد .
[/quote]
4- هر کی خواست بیاد به انجمن ما گیر بده، جسارتاً چشاش کور! همین که آقا محسن خودش وارد معرکه نشده و کاربرا دارن گپ دوستانه ای میزنن نشون میده که مدیران سایت کشته مرده افزایش یوزر نیستند(هر چند بد هم نیست اگه خوشحال بشوند) و اگر آمار من کمی از حفرات رو نشون میده بازم بر میگرده به علاقه بر و بچس به انجمن و اینکه تا چه حد به اون علاقمندند، حتی اگر ندانسته و ناخواسته بهش ضرر برسونن!
در پایان:
به نظر میرسه در کنار این کارهای سمبلیک که البته خیلی هم خوبه و کارکرد خودشو داره و نباید با حربه مخالفت با کارهای غیر زیربنایی و سطحی نگری و ....! باهاش مخالفت بشه، بهتره هر از گاهی با نگاهی به آمار انجمن
چنین تشویق هایی برای کاربران فعال در نظر گرفته بشه تا کاربرای فعال هم بیش از پیش تشویق بشوند
خلاصه که
یاسر جان
اگر دقت کرده باشی من در بالا ذکر کردم که فعلا این یکی از مواردی هست که ما در نظر گرفتم و چون دست به نقد ترین بود اهدا کردیم
در ضمن این فقط یک هدیه هست و بس !
به هر حال شانس اون طرف هم می تونه باشه حالا یا از هیج جا بی خبر بوده و یا خبر داشته و ...
به هر حال موارد دیگری در راه هست که به مرور و در طی چند روز اعلام می کنم چه بسا که کاربران فعال هم بی نصیب نشن :) حالا باید کمی تحمل کنید
به زودی اعلام خواهم کرد
خبر های جدید رو من اعلام میکنم در همین تاپیک یا اطلاعیه و یا در سایت !
در آخر ما متشکر همه دوستان خوبمون که سال ها بعضا ما رو حمایت کردند و با ما بودن هستیم و مطمئنان به جای خود در حد توان از آنها نیز تشکر خواهیم کرد
به هرحال ممنون از نظرت و استفاده کردیم
یاعلی
آقا مجید خوش به حالت که میتونی پست هاتو ویرایش کنی.من که حسرت تو دلم موند.من جایزه نمیخوام فقط بزارید سوتی هایی رو که بعضی وقتا دادم ویرایش کنم :(
هو
جناب یاسر خان به هر حال لو دادن یا واقعیت کفتن همه هدف ارتقااست بس و زمانی من از 1004 شروع کردم همیشه مامبو بهتر و بهتر شده و با خوب بودن تعداد اعضا همیشه بیشتر و بیشتر خواهد شد و این مایه خوشنودی و مباهاته آرزوی ما همیشه بهروزی و پیروزیه اگه منظور از دفاع هم بنده بودم که هیچگونه دفاعی هم نداریم اون عضویت5000 هم یه عشق خاص بود و لذت خودش هم را داشت
اما اگر بخواد به نفر 10000 یک هاست 200 مگ + یک دامین رایگان هدیه داده شد .بعد من از نکرده خود پشیمان باید بشم اینم عقاب کار نکرده
[quote author=یاسر link=topic=16961.msg91569#msg91569 date=1224843811]
البته منظورم به شخص خاصی نبود اما دلفان عزیز چون خودش خودشو لو داد! و من مجبور به مستندسازی بودم نقل قول ایشون رو آوردم! امیدوارم مجبور به زدن پست دفاع ، شکایت ، توجیه یا انتقاد و ... نشوند!
[/quote]
... !