اگر این گزینه برای هر مطلب ایجاد بشه و کیفیت کار نویسنده رو نشون بده عالی میشه :
ایجاد تشکر و درصد مفید بودن مطالب
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر این گزینه برای هر مطلب ایجاد بشه و کیفیت کار نویسنده رو نشون بده عالی میشه :
ایجاد تشکر و درصد مفید بودن مطالب
برای تشکر می تونید از سیستم رای خود مامبو استفاده کنید، و ماژولی هم برای اینکار نوشتم که در زیر امضام موجود هست که مطالبی که رای بهتری کسب کردند، رو به نمایش می گذاره.
سلام به همه اساتید
من افزونه آخرین نظرات را می خوام
ممنون میشم راهنماییم کنید
یه کاری بشه عین پرتال ورد پرس که بشه یک خبر رو در چند قسمت قرار داد
این تاپیک به علت انحراف از موضوع اصلی قفل شد
این تاپیک به علت بازگشت به موضوع اصلی باز شد!
یکسال گذشت. قول داده بودیم عیدی هایی رو به مناسبت عید سعید غدیر برای کاربران مامبولرن آماده کنیم و برنامه ریزی هایی صورت گرفته بود.
اما متأسفانه مدتی پیش کسالتی دست داد و بنده نتونستم به قولی که داده بودم، آنچنان که قصد داشتم، عمل کنم. از همه کاربران پوزش می خوام.
منتها در این چند روز با وجود کسالت برگ سبزی تقدیم دوستان می کنم. امیدوارم دوستان بپذیرند و از بنده به نیکی یاد کنند.
سیستم تشکر برای مطالب مامبو، شامل: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موارد دیگه ای هم بود که یا آماده نبود یا بنا به قوانین مامبولرن امکان انتشارش در اینجا نیست. سعی می کنم به تدریج سایر مواردی که ممکن هست رو انشاالله آماده و از همینجا تقدیم کاربران کنم.
از دوستان عزیز، آقای فیروزمندان، آقای نوری و آقای حاجیان بخاطر لطفشون و از کاربر p30p30 بخاطر پیشنهاد این سیستم سپاسگزارم.
پیشاپیش از محبتی که دوستان دارند تشکر می کنم و خواهش می کنم از ارسال پست تشکر در این تاپیک خودداری کنند.
هرچند بخاطر کسالت قسمت نشد که روز عید در خدمت دوستان باشم، اما همین الآن عید سعید غدیر رو به تمام مسلمانان و آزادگان، بخصوص هموطنان عزیز و پیروان راستین ولایت مولانا امیر المؤمنین، حضرت علی (ع) ، تبریک عرض می کنم.
علی حبه جُنه / قسیم النّار والجنّه / وصی المصطفی حقا / امام الانس والجنه
یا علی مدد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قالبی دو ستونه با رنگ بندی گرم و جهت استفاده در سیستم مدیریت محتوای مامبو فارسی طراحی و برنامه نویسی شده است. تیم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قالب پردس را به تمامی دوستداران مامبو فارسی به عنوان هدیه عید سعید غدیر خم تقدیم می کند.
[img width=452 height=480]http://www.cmstemplate.ir/images/stories/pg_pardis/pg_pardis_small.jpg[/img]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
از لطفتون ممنون
ولي مشكل اينه كه وقتي كاربر دكمه تشكر را ميزند ، تشكر ثبت ميشود ولي بجاي اينكه صفحه قبلي ظاهر شود ، در صفحه جديد هيچ چيزي نمايش داده نميشود و فرد اگر حرفه اي باشد با زدن دكمه BAck ميتواند به صفحه قبلي باز گردد.
سلام.
هر کدوم از این موارد در یک صفحه جداگانه معرفی شدند. لطفا اگر موردی هست، در تاپیک مخصوص خودش مطرح کنید تا مجددا این تاپیک به علت انحراف... ;)
یا علی