پاسخ : وارد نشدن به قسمت مديريت و بخش كاربري...
چند تا سوال ازت میپرسم مردونه درست جواب بده
اول اینکه راستی راستی اینقدر گیراییت پایینه یا اینکه ما رو گرفتی؟!!!!!
دوم اینکه جز کدوم گروه سنی هستی؟
و این که این تست رو بدین و امتیازی رو که کسب میکنید اینجا بیان کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر هم واقعا قصد اذیت کردن ندارید لطفا قبل ازین که سوالی بپرسید انجمن رو جستجو کنید حتما قبلا به سوالاتتون پاسخ گفته شده
در مورد این سوالات می تونید جواب همه رو در انجمن پیدا کنید. کافیه یکبار جستجو کنید. اینطور زودتر به جواب می رسید.
توضیه می کنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و همچنین [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم می تونن به شما کمک کنند.
ورود به مدیریت:
البته دو مورد رو هم یاد آوری کنم
[quote]
7) لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید. این را بدانید که این سایت محل آموزش است و کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی می باشد. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث شود کاربر به جای گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکیداً خودداری فرمایید.
[quote]
نقل قول:
21 ) سعی کنید پیش از پرسیدن سوال، مقداری در انجمن جستجو کنید. ممکن است پاسخ سوال شما قبلا در انجمن موجود باشد. به احتمال قوی، با این روش سریعتر به پاسخ خود خواهید رسید. در صورت امکان سوال خود را در ادامه عناوین موجود بپرسید.
منبع : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] !
آقا سعید اینا رو خودم قبلا خونده بودم
جریان این آقا رو از پسر مهربون بپرس تا بهت بگه
حقیقتش یه جوری هست که آدم احساس میکنه که ....
ایشون وقتی راجع به wamp سوال میکردن و عکس گذاشتن اصلا ایکونه wamp توی tray وبندوزشون دیده نمیشد
این تاپیک تبدیل به آلبوم عکس دسکتاپشون شده
اگه من سوال های این تیپی کنم در حالی که ... شما خودت حاضری به من جواب بدی و هیچی نگی؟
دوست عزیز، یاشار جان. سوال هرچی باشه و هرکی بپرسه ما باید جواب بدیم و وظیفمون اینه. حالا ضریب هوشی هرچقدر که میخواد باشه و یا اینکه سنش و تواناییش هرمقدار میخواد باشه.
بالاخره هرکی هرچی اطلاعات داره باید در راه گسترش و آموزش بزاره. حالا ممکنه یکی بیاد و اصلاً ندونه کامپیوتر چیه و بخواد از مامبو استفاده کنه. ما باید سعیمون رو بکنیم که به ایشون مراحل یادگیری موارد اولیه کامپیوتر رو بگیم تا ایشون سعی کنن و ... .
حالا این دوستمون یک مقدار اطلاعاتشون کمه و دارن تلاش میکنن تا بهتر بشن و من و شما و دیگران باید به ایشون در این راه کمک کنیم.
اما دوست عزیز، مهران جان.
لینک زیر را مشاهده کنید و هر مشکلی که داشتید ابتدا در انجمن جستجو کنید و سپس اگر به جواب نرسیدید مطرح کنید تا پاسخگو باشیم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق