بازم سلام
من کاملاً راحت و بدون مشکل دارم از این کامپوننت استفاده می کنم ولی امروز متوجه شدم که در حالت انگلیسی وقتی می خوای نسخه چاپی رو نمایش بده، متن فارسی مطلب رو نمایش می ده!
شما نمی دونید مشکل از چیه؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بازم سلام
من کاملاً راحت و بدون مشکل دارم از این کامپوننت استفاده می کنم ولی امروز متوجه شدم که در حالت انگلیسی وقتی می خوای نسخه چاپی رو نمایش بده، متن فارسی مطلب رو نمایش می ده!
سلام
بله منم با مشکل شما برخورد کردم
[quote author=مهدی مشتاقی link=topic=6172.msg69059#msg69059 date=1208693425]
در حالت انگلیسی وقتی می خوای نسخه چاپی رو نمایش بده، متن فارسی مطلب رو نمایش می ده!
[/quote]
دقیقا در صفحه ای که با استفاده از جاوااسکریپت باز میشه این نوع آدرس هست :
خوب هیچ اثری از lang نیست !!! :-\کد:index2.php?option=com_content&task=view&id=1&Itemid=7&pop=1&page=0
اساتید میشه راهنمایی کنید
آره مشکل داره ، بررسی کردم برا من چه حالت انگلیسی و چه حالت فارسی ،pdf و نسخه چاپی رو به صورت انگلیسی نشون می ده!! ( یعنی مال من هم مشکل داره اما برعکس شما ها!! )
فکر کنم این بخشها رو به زبان دیفالت نمایش میده :-\
اما راه حل رو کسی کشف نکرده ؟؟
با سلام و خسته نباشید
من در مورد این کامپونت یک چیز رو متوجه نشدم و اون هم این است آیا زمانی که این کامپونت را فعال و سایت رو مثلا دو زبانه می کنیم تمامی متن های سایت از جمله مقالات و نوشته ها و ..... به صورت انگلیسی در می یان یا نه فقط منو ها و ماژول ها و باید بقیه موارد را خودمان ترجمه کرده و قرار دهیم
باتشکر
Hosseini
مطالب استاتیک رو باید خودتون ترجمه کنید و همین طور عنوان ماژول ها و ...
سلام
و چطوری باید ست کنیم که کدوم مطلب ترجمه ی کدوم مطلبه؟
یا علی علیه السلام
سلام .
خوبین که ان شا ال..
کم پیدا هستین یه مدته ...
خوب یه قسمت داره به نام translation که از اون جا content مربوطه رو انتخاب می کنید و ترجمه می کنید.
ولی باید یه فکر برای pdf و print این کامپوننت بشه حتما...
سلام
مرسی، یه مقدار سرم خیــــــــــلی شلوغ شده ;) یه پام تهرانه یه پام شمال! واسه اینه کم توفیق شدیم :) شرمنده
ممنون از جواب
واسه قضیه print و ... هم فکر کنم بشه تو کد هاش تغییراتی داد که درست شه(کد های print و .. )
یه نگاه بنداز، من وقت نمیکنم حقیقت :)
یا علی علیه السلام
در حالت کلی کدهایی که برای RTL و LTR کردن CSS قالب باید در index.php قالبتون قرار بدید ایناست:
لازم به ذکر است که باید آنها را قبل از تگ head قرار دهید.
فرقش اینه که چون بصورت <?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/<?php echo $mainframe->getTemplate(); ?> آدرس دهی شده دیگه وابسه به آدرس مستقیم مربوط به قالب خاصی نیست و در همه قالب ها بدون انجام تغییر جواب میده.کد:<html xmlns="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] dir="<?php echo $text_direction;?>">
<?php if( mosIsRTL()==true) { ?> <link href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/<?php echo $mainframe->getTemplate(); ?>/css/template_css_rtl.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" /> <?php }
else { ?> <link href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/<?php echo $mainframe->getTemplate(); ?>/css/template_css_ltr.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> <?php }?>
در پایان در فایل templatedetails.xml تغییرات لازم را انجام داده، به این معنا که فایل های CSS جدید را تعریف نمائید.