پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با مامبو 4.6 !
مممممممنووووووووون آبتین !
=====================
خوب حالا که آبتین جان یک حال اساسی داد به همه این هم یک نکته دیگه که همش را نمیگم بی مزه میشه : دی :
برید اینجا :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دانلود کنید نسخه آخر یعنی 1.3.4 را ! سپس کامپوننت فعلی را پاک کنید و این را جاش نصب کنید ! تا اینجا اتفاق خاصی نیوفتاده ! اما شما حالا از سمت چپ کنترل پانل sh404 " Click here to switch to standard display (with only main parameters) " را انتخاب کنید و منتظر باشید ! حالا برید یک گشت بزنید . نتیجه را اینجا بگید ! شک نشید الکی فقط کیف کنید که نتیجه کاری که :
" همه ما ها دنبالش باشیم و باهم کار کنیم این میشه که یک چیز خوب دستگیرمون میشه ! "
موفق باشید
شهریار
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
??? ??? ??? ??? ???
خوب ...؟؟؟ چیز خاصی اتفاق نافتاد ؟
مشکل من اینکه به خوبی نصب کردم ولی تا الان نتونستم ازش استفاده کنم ...
اگه آموزش خاصی داره ممنون میشم قرار بدید ;)
توی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] درسته ولی من نتونستم این کاربری رو ازش بگیرم .
ممنون
ولی هنور مشکل انگلیسی بودن read more سر جاش هست و هنوز اون حلقه باید حذف بشه تا خطا رخ نده
از جناب آبتین و shahresakhtafzar هم ممنونم
پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با
وایسید !!!
دوستان عزیز نمیدونم مشکل چیه بعد از اینکه اون کاری که آبتین جان گفتن در انجام دادم . بعدش دیگه کارام را انجام دادم و اومدم از ادمین سی پی بیرون ! الان وقتی میزنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ارور Not Found در SEF میده !!! کمککککککککککککککک!!!
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=13553.msg72335#msg72335 date=1211378639]
وایسید !!!
دوستان عزیز نمیدونم مشکل چیه بعد از اینکه اون کاری که آبتین جان گفتن در انجام دادم . بعدش دیگه کارام را انجام دادم و اومدم از ادمین سی پی بیرون ! الان وقتی میزنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ارور Not Found در SEF میده !!! کمککککککککککککککک!!!
[/quote]
من الان پوشه com_sef را اسمش را عوض کردم تا بتونم وارد ادمین سی پی بشم !
** دو پست شما یکی شد
این قسمت خیر فعال کنید بعد نصب فکر کنم شما این کارو نکردید
Back to sh404SEF Control Panel---> by component --> login--> skip
[quote author=majd66 link=topic=13553.msg72338#msg72338 date=1211379064]
این قسمت خیر فعال کنید بعد نصب فکر کنم شما این کارو نکردید
Back to sh404SEF Control Panel---> by component --> login--> skip
[/quote]
تفاوتی نکرد !
این ماژول you must publish the shCustomTags module منتشر کنید
خوب ، من دوباره اومدم ! :دی .
منتظر آموزش کار با این کامپوننت باشید ...
[quote author=majd66 link=topic=13553.msg72346#msg72346 date=1211381204]
این ماژول you must publish the shCustomTags module منتشر کنید
[/quote]
مجید جان این ماژول هیچ ربطی به این قضیه نداره و کارکردش : ( نمیدونم تا چه حد میشه توضیحات را انگلیسی گذاشت اینجا ) :
This module gives you more control on TITLE, DESCRIPTION, KEYWORDS, ROBOTS and Language head meta tags. It is designed to work only with sh404SEF. If sh404SEF is not installed and running, module will NOT work. It can also be used as a general purpose insert/replace tool, as it has the ability to replace any text, html, javascript found in a page by another piece of text, html, javascript. Because it is a module, you can set it to make its work on some pages only, or with page-related parameters. A big advantage is that it does not require any hacking of the core or components code.
و نکته مهم در موردش اینکه این ماژول را باید در قسمت آخرین اخبار ( حتما ! ) منتشر کنید و نکته دیگه اینکه اگه از GZIP استفاده میکنید از این ماژول نمیتونید استفاده کنید !
موفق باشید
خوب این هم آموزش های اولیه که طی این چند صفحه تاپیک بدست اومد : ( تکمیل میشه ) :
نصب و آموزش اولیه sh404 :
خوب اول از همه آخرین نسخه یعنی 1.3.4 را از اینجا دانلود کنید : ( آپلود کردم که لینک مستقیم بشه )
سپس به قسمت نصب جامع رفته و نصبش کنید .
- به منوی کامپوننت رفته و sh404 sef را ببینید و Enable اش کنید و برگردید سایتتون را مشاهده کنید ;D
حالا چرا میزنید ؟! صبر کنید خوب !
بعدش به پوشه includes رفته و فایل database.php را باز کنید با Code Editor که خط کد مشخص باشه ( اختیاری ) عبارت :
کد:
4- از فایل database.php در شاخه includes یک پشتیبان گرفته وبعد کد زیر را از داخل آن حذف کنید. خط 84
if(floatval(mysql_get_client_info())>=4.1){
$charset=isset($charset)?$charset:'utf-8';
$charset = isset($configuration)?$configuration->current_language->charset:$charset;
$cs=$mysql_charsets[$charset];
mysql_query( "SET CHARSET '" .$cs. "'" );
}
را حذف کنید ! ( منتظر نسخه ادیت شده دوستان هستیم که حلقه را دور بزنه اما فعلا روش ... ایش همینه ! )
- به مدیریت sh404 و از قسمت سمت چپ extend to show advance mod یک همین مایه هاست را بزنید تا منو های پیشرفته براتون ظاهر بشه .
به Configuration رفته و از تب Language ز دم Disable کنید ( فعلا ! ) . حالا تقریبا درست شد !
- و در آخر به تب منو ها ( مدیریت کل مامبو نه این کامپوننت ) رفته و در mainmenu سرویس دانلودتون را عدم انتشار کنید .
این کار اصلی بود ! اما هنوز خیلی مونده تا خوشحال بشید و مشکلات فعلی :
- انگلیسی کردن Phrase ها ( زبان را میاد EN را میخونه و فارسی را استفاده نمیکنه که اگه دوستان راهنمایی کنند میتونیم حلش کنید )
- مشکل داره با فارسی ! یعنی این کار هیچ سودی برای شما نداره چون نه میتونید درست لینک بدید به کسی نه توی Page Rank و سرچ انجین ها تاثیر داره ! ( عملا کار فعلا بیهوده هست !!! ) ( قرار هست محسن جان آموزش EN کردن لینک ها را بدند چون FA هیچ تاثیری که نداره هیچ ضرر هست داره ! )
در ضمن ! دوستانی در پایان کار از این کامپوننت بهره میبرند و هر کامپوننت دیگه ای که بچه های فعال این تاپیک روش کار کنند که در این طرح همکاری کنند و فعال باشند :
نابرده رنج گنج میسر نمی شود ! :)
( البته این نظر بنده اگه بقیه دوستان فعال این تاپیک هم موافقند این کار را انجام بدیم ! )
موفق باشید
شهریار ;)