پاسخ : مشكل در نصب اديتور WYSIWYG
نوید جان فقط یک فایل xml داره و محتویاتش رو میذارم ببین که تگ operation نداره.
کد:
<?xml version="1.0"?>
<!DOCTYPE package-info SYSTEM "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
<!-- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ATTENTION: If you are trying to install this manually, you should try
the package manager. If it will not work for you, please take a look
at the following for information on this format:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
This mod follows the SMF Modifications TOS. Please see SMF Mod TOS Draft.doc file for more details.
copyright 2005 Simple Tweaks - [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -->
<package-info xmlns="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] xmlns:smf="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
<name>WYSIWYG - Rich Text Editor for Post and Private Message </name>
<id>Hoteditor:Hoteditor for SMF 1.1.2</id>
<version>4.2</version>
<type>modification</type>
<install for="1.1.4, 1.1.5, 1.1.6, 1.1.7">
<readme type="file">package_readme.txt</readme>
<modification format="boardmod" type="file">hoteditor.mod</modification>
</install>
<uninstall for="1.1.4, 1.1.5, 1.1.6, 1.1.7">
<modification format="boardmod" type="file" reverse="true">hoteditor.mod</modification>
</uninstall>
</package-info>
این بسته تغییرات را از طریق فایل hoteditor.mod میده ، اطلاعات توی این فایله
سلام
علت این که hoteditor_MOD نصب نمی شد این بود که دو بسته Signature Dropdown Choices و Enhanced Quick Reply Box 2.0.2 رو نصب کرده بودم.
این دو بسته رو حذف کردم و hoteditor_MOD به راحتی نصب شد.
حالا مشکلی که هست این ادیتور با قالب پیش فرض کار نمیکنه چون فایل Display.template.php رو داره.
قالب دیگه ای هم نمی خوام استفاده کنم. چون خیلی از بسته هایی که نصب کردم فقط با قالب پیش فرض سازگار هستند.
لطف کنید و راهنمایی کنید که چطور میشه این ادیتور رو با این قالب پیش فرض سازگار کرد به طوریکه به درستی و بدون مشکل کار کنه؟
من خیلی این ادیتور رو لازم دارم.
لطفا راهنمایی کنید.
[quote author=SAT_ISLAND link=topic=15765.msg96782#msg96782 date=1229625099]
حالا مشکلی که هست این ادیتور با قالب پیش فرض کار نمیکنه چون فایل Display.template.php رو داره.
[/quote]
ای بابا ... عجب غلطی کردم و اومدم یک کلمه حرف حساب بزنم ...
مثل اینکه شما هم در اشتباه هستید ....
به جملات زیر توجه کنید
[quote author=جاوید هادی link=topic=15765.msg96322#msg96322 date=1229114794]
[quote author=جاوید هادی link=topic=17956.msg95979#msg95979 date=1228890239]
تا اونجایی که می دونم این بسته برای سازگاری با قالب های دیگر به یرایش فایل display.template.php نیاز داره ....
وقتی این بسته بدون هیچ مشکلی روی قالب غیر پیش فرض نصب شد نتیجه می گیریم که اون قالب فایل display.template.php رو نداره
[/quote]
[quote author=ابراهيم link=topic=15765.msg96183#msg96183 date=1229024245]
آقا جاويد گفت به فايل Display.template.php نيازه داره و چون اين فايل در اين قالب نيست پس كامل نصب نشده من پاك كردم دوباره امروز نصب كردم مشكلي نداره
[/quote]
اگه ممکنه متون بالا رو با هم مقایسه کنید ... با هم تناقض دارند ...
شما دقیقا بر عکس منظور بنده را گرفتید ... وقتی فایل Display.template.php در پوشه قالب غیر پیش فرض شما وجود نداشته باشد بسته مورد نظر بدون هیچ مشکلی نصب خواهد شد ... به کلمه غیر پیش فرض توجه کنید ...
در جمله ای که شما ارائه دادید نوشته شده چون فایل Display.template.php در قالب غیر پیش فرض نیست پس بسته کامل نصب نشده (یعنی هنووز مشکل داره)
حالا متنوجه تناقض دو جمله نقل قول شده شدید؟؟؟
[/quote]
تمام بسته ها با قالب پیش فرض سازگاری دارند و به راحتی نصب می شوند ...اگه قالب پیش فرض فایل display.template.php رو نداشته باشه کل قالب دچار مشکل میشه ... پس وجود این فایل ضروریه و این فایل با تمامی بسته ها سازگاری داره و هر بسته ای روی این قالب و فایل هاش نصب میشه
پس لطف کنید و راهنمایی کنید تا بتونم از این ادیتور استفاده کنم.
شما اگه به مباحث همین تاپیک توجه کنید و اگه نحوه نصب رو از آموزش نصب بسه در قسمت دانلود بسته به درستی انجام بدید و اگر انجمنتون مشکل نداشته باشه خیلی راحت می تونید از این بسته استفاده کنید ...
شما می فرمایید این بسته روی قالب پیش فرض نصب نمیشه.. من همین الان نصب کردم و مشکلی نداشتم
اگه باز هم مشکل دارید می تونید بیشتر جستجو کنید
دوست عزیز من گفتم بالاخره بدون مشکل و به صورت عادی خیلی راحت نصب کردم ولی کار نمی کنه.
اگه لازمه ازش عکس بذارم که ببینید.
عکس هاشو گذاشتم تا ببینید.
[img width=640 height=248]http://www.pakdel.net/archive/images/editorerror1.jpg[/img]
عکس اولی: پاسخ سریع مشکل داره و فقط دکمه هاش هست
[img width=640 height=208]http://www.pakdel.net/archive/images/editorerror2.jpg[/img]
عکس دوم: پاسخ با ادیتور حرفه ای هست که می بینید چه وضعی داره
شما بگو دقیقا از ابتدا چیکار کردید ... حتی بگو چه فایل هایی رو کجا آپلود کردید
فایل hoteditor_Files.zip رو در روت انجمن کپی و unzip کردم که یک فایل html و یک فولدر بود.
بعد hoteditor_MOD.zip رو نصب کردم بدون مشکل نصب شد.
حالا هم اینطوری شده.