پاسخ : کامپوننت SEF فارسی سازگار با مامبو 4.6.5 و 4.6.4
[quote author=majid-66 link=topic=14569.msg85969#msg85969 date=1220871188]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
مجید جان مرسی من دانلود کردم و دیشب آپگرید کردم به 4.6.5 مشکلی نداره . اما این انگلیسیه که بازم مشکلی نداره .
دوستان یک تشکر ویژه باید به مجید جان بکنیم بابت حذف کردن index.php ...
ممنون
من كه عمرا جرات نميكنم نصب كنم چ.ن 3 بار نصب كردم سايتم در حد يه انفجار اتمي تخريب شد >:(
خواهش میکنم شهریار جان ورژن جدید مشکل انگلیسی شدن را داره
راستی index کار من نبود
[quote author=dj_ahmad link=topic=14569.msg86169#msg86169 date=1220964729]
من كه عمرا جرات نميكنم نصب كنم چ.ن 3 بار نصب كردم سايتم در حد يه انفجار اتمي تخريب شد >:(
[/quote]
احمد جان اصلا نگران نباش شما یک بار نصب کن . بالاخره هر کی خربزه می خوره پای لرزش هم باید بشینه بنده شده به خاطر این کامپوننت تا حالا سایتم به مدت چندین ساعت خراب باشه اما ارزش SEF بیش از این حرف هاست . ببین عزیزم چند تا نکته هست . یکی اینکه شما تنظیمات را اکثرا درست تنظیم نمیکنید و خوبه مجید جان که یک بریم تو کار یک آموزش در مورد تنظیم کردن و خیلی مهم تر :
شما دوستان فایل sh404sef.class.php را ادیت کردید ؟ و در آخر فایل database.php چی ؟ ( این فایل آخر را در صورتی که تنظیمات مربوط به sh404sef.class.php را اعمال نکردید باید اعمال کنید که اصولی نیست ! D: در نتیجه تغییرات sh404sef را اعمال کنید در هر صورت .
2- sh404 Tag را فعال کردید ؟
دوستان راهی هست که URL هایی که با Index.php هست به URL های فعلیشون انتقال پیدا کنند چون الان 404 میزنه و ما خیلی لینک این ور اون ور برای مطالب داریم .
ممنون
شهریار
من که فکر نکنم راهی باشه یا باید از خیر حذف index بگذری یا تا چند وقت بازدید کنندگانی که از موتورهای جستجو میان تو سایت با 404 مواجه میشن
البته این index ارزش نداره انقدر تو زحمت بیفتی
مگر این که حوصله داشته باشی و آدرس ها را دونه دونه تغییر بدی (توی sh404sef ) که خیلی زمان میبره
[quote author=Shahryar_NEO link=topic=14569.msg88209#msg88209 date=1222255507]
دوستان راهی هست که URL هایی که با Index.php هست به URL های فعلیشون انتقال پیدا کنند چون الان 404 میزنه و ما خیلی لینک این ور اون ور برای مطالب داریم .
ممنون
شهریار
[/quote]
خوب index.php رو با htaccess حذف کن. یعنی کاری کن که وقتی لینکی از گوگل میاد و index.php داره اونو ریدایرکت کنه به بدون index.php که میشه آدرس اصلی مطلبت.
سلام. مرسی از آموزشهای مفیدتون. من نتونستم این کامپوننت فارسی رو dl کنم. از 3 تا لینکی که گذاشته شده. از کجا می تونم تهیه کنم؟
سلام
راهي غير از htacess وجود نداره كه بشه index.php رو حذف كرد ؟
من نمیدونم این لینک ها چه مشکلی دارن که نمی تونید دانلود کنید چون من خودم چند بار دانلود کردم
برای حذف index راه دیگه ای اگر باشه ما نمی دونیم چون همین راه هم کلی طول کشید تا یکی از دوستان پیدا کرد