من اين منو رو نصب كردم و منوي اصلي رو بهش نسبت دادم، اما جز عنوان منو چيزي نمايش داده نمي شه.
من چككار كنم؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من اين منو رو نصب كردم و منوي اصلي رو بهش نسبت دادم، اما جز عنوان منو چيزي نمايش داده نمي شه.
من چككار كنم؟؟؟؟
بهتر نیست یک آموزش کلی و جامع به همراه لینک اصلاح شده می گذاشتید،تا این همه سئوال برای کاربرا پیش نیاد؟!
[quote author=behrooz0_o link=topic=1728.msg64042#msg64042 date=1204121119]
بهتر نیست یک آموزش کلی و جامع به همراه لینک اصلاح شده می گذاشتید،تا این همه سئوال برای کاربرا پیش نیاد؟!
[/quote]
خوشحال میشیم که اگر کسی اینکار رو انجام بده و ما در سایت به نام خودش منتشر کنیم
به هر حال ما هم حتما اگر وقت کنیم انجام میدیم
با سلام
من كل اين مطالب رو خوندم و از آقاي ايمان اكبري به خاطر اين منو زيباشون تشكر مي كنم
ولي مي خواستم بدونم كه چه طوري مي تونم مثل سايت آقا ايمان اين منو رو طوري انتشار بدم كه زير مجموعه هاي يك بخش رو با نگه داشتن كليك بر روي اون مجموعه رو نشون بده
منظورم اينكه من يك بخشي رو با عنوان مثلا موبايل راه انداختم و مجموعه هاي نرم افزار و تم و ... رو به اون ست كردم و حالا با نصب اين منو ي آقاي ايمان رو چه طوري ست كنم كه فقط مثلا موبايل رو نمايش بده و با نگه داشتن موس روي اون مجموعه ها نمايش داده بشه؟؟؟
با تشكر از تمامي دست اندر كاران مامبو لرن
با سلام خدمت دوستان عزیز،
ظاهرا لینک دانلود [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خراب شده.
کسی میتونه آخرین نسخه فارسی شدشو برای استفاده دوستان Upload کنه ؟ :)
[quote author=irangame2 link=topic=1728.msg64216#msg64216 date=1204272658]
با سلام خدمت دوستان عزیز،
ظاهرا لینک دانلود [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خراب شده.
کسی میتونه آخرین نسخه فارسی شدشو برای استفاده دوستان Upload کنه ؟ :)
[/quote]
دوست عزيز از لينك زير در يافت كنيد ولي خدايش به سوال ما هم جواب بديد من تازه دريافت كردم ولي كار كردن با هاش رو بلد نيستم.
[quote author=30vil link=topic=1728.msg64211#msg64211 date=1204270705]
با سلام
من كل اين مطالب رو خوندم و از آقاي ايمان اكبري به خاطر اين منو زيباشون تشكر مي كنم
ولي مي خواستم بدونم كه چه طوري مي تونم مثل سايت آقا ايمان اين منو رو طوري انتشار بدم كه زير مجموعه هاي يك بخش رو با نگه داشتن كليك بر روي اون مجموعه رو نشون بده
منظورم اينكه من يك بخشي رو با عنوان مثلا موبايل راه انداختم و مجموعه هاي نرم افزار و تم و ... رو به اون ست كردم و حالا با نصب اين منو ي آقاي ايمان رو چه طوري ست كنم كه فقط مثلا موبايل رو نمايش بده و با نگه داشتن موس روي اون مجموعه ها نمايش داده بشه؟؟؟
با تشكر از تمامي دست اندر كاران مامبو لرن
[/quote]
لينك جديد و سالم دانلود اين منوي جاوايي:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام.
من یه مشکل در رابطه با این منو دارم ، یه محتوی استاتیک ساختم ، و اون رو لینک دادم به منو اصلی ، حالا وقتی تو firefox, opera روی این ایتم تو منو کلیک می کنم ، صفحه اصلی load می شه ، اما تو ie درسته و همون صفحه استاتیکی که لینکشو داده بودم load می شه .
نکته: با استفاده از ماژول پیش فرض منو همچین مشکلی ندارم!! لطفا من رو راهنمایی کنید.
با تشکر.
سلام
اين منو با مامبو مشكل داره .
مي تونين از منو هاي مشابه مثل transmenu يا flash menu استفاده كنيد .
[quote author=30vil link=topic=1728.msg64218#msg64218 date=1204273980]
دوست عزيز از لينك زير در يافت كنيد ولي خدايش به سوال ما هم جواب بديد من تازه دريافت كردم ولي كار كردن با هاش رو بلد نيستم.
لينك جديد و سالم دانلود اين منوي جاوايي:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
دوست عزیز اگر تازه می خوای کار با این منو رو شروع کنی بهتره قبلش کامپوننت swfreemenu رو نصب کنی و باهاش کارکنی. چون منوی جادویی با 4.6.2 مشکل داره در مرورگرهای مختلف.
اون کامپوننت دقیقا هر چی که بخوای رو بهت می ده.
منظور منم از ا flash menu همون swfreemenu بود كه دوستمون گفتن ;)